|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Te dark monki&assasiany nie sa miejscem do expienia, uhy ida jak szalone; do tego jeszce Witche, ktorych jest tam b.duzo - potrafia zjechac najta z 800hp do deep red w kilka chwil. Exp jest wg mnie slaby, bo assasian i dark monk na moich skilach strasznie dluga potrafia wytrzymac.
@Vil Zapewne chodzi o przedostatnie pietro wiezyczki gdzie jest tego cholerstwa doscyc sporo. Jednak manaski to nie dla mnie, bo ostatnio gdy przylagowalo mi neta to padlem pierwszy raz na moim pieknym najcie wlasnie dzieki kolegom elfiakom ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]() Ja powiem tylko tyle, że jeśli umiesz expić, wiesz gdzie dobrze leci exp to każdą postacią możesz przeganiać inne.(w expie of course) I EO CHYBA jest tego przykładem.
![]() BTW Kiedyś było powiedziane, że sorc najlepiej expi, kiedy to Cachero wystartował i pobił Bubble ^.- C ya in Tibia |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() Heh. Trzeba mieć czas i zapał do gry lub kilku ownerów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() Każdą profesją dobrze mozna poexpic...kwestia tego jak z kasa stoisz...kupujesz sd i cisniesz albo explo knightem....mozesz wychodzic na + lub waste....a co do EO to nic dziwnego...czlowiek ze zelaznymi nerwami...spojrzcie na skile 114 bodajze...
|
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Theatony
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mind Breakers
Świat: Aurea
Poziom: 72
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dobra , wiec zacznijmy od tego.
Knightem na jakim lvl sie nie jest , gra sie latwo bez watpliwosci. Jest to postac , ktora najszybciej mozna sie dorobic czego kolwiek , a zarazem dobra , dla ludzi ktorzy zaczynaja grac w Tibie. Wysokopoziomowym knightem mozna zrobic przy masowym zuzywaniu runow po 100k+ expa na Godzine. Nie jest to wymyslone przezemnie tylko udokomentowane. Miejscem takim jest OF (Orc Fortress) przy masowym zuzywaniu GFB (Great fireball Runes.) Do kolejnego takiego miejsca mozemy zaliczyc DL (Dragon Lair) Gdzie exp plynie jak woda z kranu . A wiec to by było na tyle ![]() |
![]() |
![]() |