Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-06-2006, 16:13   #61
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Te dark monki&assasiany nie sa miejscem do expienia, uhy ida jak szalone; do tego jeszce Witche, ktorych jest tam b.duzo - potrafia zjechac najta z 800hp do deep red w kilka chwil. Exp jest wg mnie slaby, bo assasian i dark monk na moich skilach strasznie dluga potrafia wytrzymac.

@Vil
Zapewne chodzi o przedostatnie pietro wiezyczki gdzie jest tego cholerstwa doscyc sporo. Jednak manaski to nie dla mnie, bo ostatnio gdy przylagowalo mi neta to padlem pierwszy raz na moim pieknym najcie wlasnie dzieki kolegom elfiakom
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-06-2006, 21:56   #62
Felby
Guest

Domyślny

Ja powiem tylko tyle, że jeśli umiesz expić, wiesz gdzie dobrze leci exp to każdą postacią możesz przeganiać inne.(w expie of course) I EO CHYBA jest tego przykładem.
BTW Kiedyś było powiedziane, że sorc najlepiej expi, kiedy to Cachero wystartował i pobił Bubble ^.- C ya in Tibia
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2006, 13:26   #63
Wojtini21
Guest

Domyślny

Heh. Trzeba mieć czas i zapał do gry lub kilku ownerów Widać na erig.ent ze Bubble, Cachero czy Sermontis nic nie expią od dawana, a EO expi non stop. Widomo tez ze 8lv knightem ze skillami 100/100 nie bedizesz expił tak efektownie jak knight 100lv skille 80/80
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2006, 15:26   #64
Xavine
Guest

Domyślny

Każdą profesją dobrze mozna poexpic...kwestia tego jak z kasa stoisz...kupujesz sd i cisniesz albo explo knightem....mozesz wychodzic na + lub waste....a co do EO to nic dziwnego...czlowiek ze zelaznymi nerwami...spojrzcie na skile 114 bodajze...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2006, 13:22   #65
Theatony
Użytkownik forum

Theatony's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Przemyśl

Imię: Theatony
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 72
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
Theatony ma numer GG 7212107
Domyślny

Dobra , wiec zacznijmy od tego.
Knightem na jakim lvl sie nie jest , gra sie latwo bez watpliwosci.
Jest to postac , ktora najszybciej mozna sie dorobic czego kolwiek , a zarazem dobra , dla ludzi ktorzy zaczynaja grac w Tibie.

Wysokopoziomowym knightem mozna zrobic przy masowym zuzywaniu runow po 100k+ expa na Godzine.
Nie jest to wymyslone przezemnie tylko udokomentowane.
Miejscem takim jest OF (Orc Fortress) przy masowym zuzywaniu GFB (Great fireball Runes.) Do kolejnego takiego miejsca mozemy zaliczyc DL (Dragon Lair) Gdzie exp plynie jak woda z kranu . A wiec to by było na tyle
Theatony jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania