|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy masz coś przeciwko powstaniu tej grupy? | |||
Tak, mam. Grupa nie ma sensu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 37.84% |
Nie, nie mam. Grupa jak każda inna, ma rację bytu. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
46 | 62.16% |
Głosujących: 74. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#62 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#63 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesli to nie jest wkret (cos mi tu smierdzi
![]() ![]()
#64 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#65 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Na czym kończe offtop vel zaśmiecanie i zostawiam drzwi otwarte na pw.
![]() |
#66 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Więc zastanówcie się, czy naprawdę ta grupa nie miałaby racji bytu.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 16-04-2006 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Beznadzieja! Jak był temat Chesterra na temat Brain~~ to mowiliscie ze po co? na co? i wogule - może i tak ale ten wasz pomysł przebija Brain~~ 100x
btw. Cytuj:
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 16-04-2006 o 00:51. |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Raul - 16-04-2006 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Teoretycznie moge być ZA
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Jesli nie sa to kolejne wybryki z seri "Oxy nas wkręca" to moge dołączyć do was. Napewno brakuje wam mocnej kawy. =P
#72 |
Guest
|
![]() W sumie bylem/jestem na nie.
Ale jak beda tam konkrety to ok. |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Oxy
swoją drogą.. gdybym coś teraz jadła, mogłabym poczuć się z lekka zniesmaczona ale jeśli już wkręcasz ludzi, to czemu najpierw bronisz swoich a potem przeciw im się kierujesz? ![]() @Raul to ja się trzymam od was z daleka XD bo mnie od nadmiernej ilości słodyczy mdli gustuję w innych doznaniach smakowych ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() A gdzie ja sie przeciw nim kieruje? Jakos nie zauwazylem
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Warto skończyc dziecinadę,debilizm,kłótnię,spory,stres itp. w tym tym temacie.Może wreszcie ktoś rozstrzygnie wszystkie te zamoty i powie szczerze bez kłamstwa czy są to jaja,czy prawda? Bo z tego co pamiętam to kiedy userzy pisali tematy "co zrobic,gdy przychodzi dziewczyna?" to modkowie je kasowali etc. A teraz nagle polubili te temat... Do tego zupełnie zmienili cel grupy z Piękności ciała na relacje damsko-męskie,więc już nic nie rozumiem...
Myślę że jeśli to żart,to średnio wyszedł. Mógłby ktoś normalnie bez dziecinnych kłamstw powiedziec. Czy to prawda,czy fałsz? A jeśli skłamie to straci troche dobrego zdania na tym forum.. @ Oxy. Nie każdego stac na te twoje adidonsy :S
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 16-04-2006 o 01:49. |
![]() |
![]() |
#76 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Psesady przeciez to forum o tibi nie? Nie ma sensu stwarzac takiego tematu (chyba ze na innych stronach) poniewaz i tak wczesniej czy puzniej ta grupa sie rozpadnie (na tym forum). Nie jestem zwolennikiem urody ani mlodosci (rasizmu tez?) bo wiem ze ocenia sie ludzi urada wewnetrzna a takie igranie z uroda na pewno natrafi na wielki opur. Ludzie sie poczuja odzuceni i zaklamani (poniewasz kazdy ocenia ludzi inaczej a sam siebie moze oceniac sie lepiej:/)(dla mniej bystrych "poczuja sie odzuceni" bo taki taka nie wybiora go)
zdecydowanie jestem na nie Ludzie okazcie troche litosci temu forum i nie zagladajcie jakiejs grupy , ktora zpsuje opinie tibi.pl (jezeli ktos odwiedza forum). (niektorzy) Ludzie sa powierzchowni i pomysla tak : -a na jakies stronie o tibi tworzy sie jakis kabaret dla ostroznych? -nie to tylko ....... ktorzy sa ..... i nie zamieniaja w ....... itd.(wurgalnych slow nie bede uzywal ![]() ODPOWIEM NA PYTANIA EDYTUJAC dziekuje. |
![]() |
![]() |
#78 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() smieszny jestes,a po co forum na tibii dla takich pucusiów?
|
![]() |
![]() |
#79 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw. Wesołych Świąt ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Wzajemnie. Ja też :'). @Topic Jestm za mlody i nie pienkny. Nie zgadzam się na tom grópę! |
![]() |