|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Jak narazie brak licznika sprawdza się wyśmienicie!
![]() A'propo systemu nagradzania - wszystko zależy, bo np już zauważyłem ciekawszy mod do... ano właśnie ![]() Będą zmiany, tyle wam powiem. Będzie lepiej, tylko uzbrojcie się w cierpliwość ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() re. up
Bardzo tajemniczo się tu robi ![]() Ale właśnie chciałbym potwierdzić to, że od kiedy nie ma tych liczników poziom wypowiedzi poszedł wyraźnie w górę. I ta dyskusja jako jedna z nielicznych od dawna ma SENS! Gdyby nadal liczniki były więkoszość postów wyglądałaby następująco: Super pomysł, GRATZ!... Hehe. Ostatnie pytanie w tym poście - mniej więcej jaki jest przewidywalny czas na zamieszczenie tych zmian?? POZDRAWIAM!
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe a nie mogł byś wyjawić co to bedzie???:rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() hoho
widze ze sporo sie tu pozmienialo od mojej ostatniej wizyty
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#65 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Immortal herbatnik:
Narazie nie chcemy wyjawiac szczegolow, bo ciagle testujemy coraz to nowe rozwiazania i nie chcemy podawac falszywych informacji ze cos wprowadzimy a potem tego nie bedzie. Zreszta jaka to by niespodzianka byla gdybyscie wszystko wiedzieli? ![]() Swoje propozycje na obrazek rangi prosze zgłaszac do tego tematu: ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Widze że to dopiero początek zmian na lepsze
![]() Co do blanka, myśle że jeden z pomysłów Dobo jest naprawde fajny - o runach nie dostępnych w grze ![]() Wyglądaja naprawde ekstra ! ![]() ![]() BtW. Panowie Szanowni Moderatorzy trzymajcie tak dalej ! ! ! ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2004
![]() |
![]() ciesze sie ze juz nie L.P. :rolleyes:
no bysiek taki dumny RYCERZ i juz ma tylko blank runke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Nieobecny.
|
![]() Amen
A dla tych, ktorym sie nie podoba: ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pomyśl Nad Tym Dobo ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Mo że to i dobrze ale jedno jest pewne będzie lepiej.
:evil: Tylko że my mamy blanki zwykłe ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() oooooh a ja juz mialem pierwszy stopien
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Super, nie ma licznika ^^. Dodajcie mi jeszcze tylko jednego sdka i już będę wniebowzięty ;>
Sux/rox: z powodu tego, że userzy łatwo mogą w ten sposób sobie dokuczać, proponuję dać userom tylko możliwość dawania roxów, a suxy nadawane tylko przez GM (Grono Moderatorów) ![]() Albo może że tylko GM może nadawać suxy/roxy? Zawsze istnieje możliwość zgłoszenia posta/usera do modka, który może się tym zająć. Czyż nie?
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() ;D
Dobry, pomysl ![]() ![]() I'm scarry ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() A może dodac do tego wlasny podpis rangi
![]() i oznaczenie runowe ![]() byloby fajnie |
![]() |
![]() |
#75 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() ehhhh a ja tak lubialem posty nabic :/ przez rok na forum z 20 mialem ehh :'( nie bedzie juz noobowatych wypowiedzi? lipne te forum teraz bedzie ;p
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaa, na pewno będzie lipne... Mniej gości z pytaniami "Ile atacku ma XXX bo pisze atk:xx i def:xx" czy też nabijaczy - to zniszczy to forum, gites...
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Moim skromnym zdaniem to troszeczkę spaczony pomysł. Nie mówie, że nie ma zalet ale wady niestety też ma. Najlepszym wyjściem byłoby naliczanie postów z tylko niektórych działów tak jak na niektórych forach. Teraz ludzie i tak będą spamować nie tyle aby nabić posty, tylko, żeby było ich widać i inni użytkownicy ich zapamiętali.
Powiedziałem Howg! ![]() PS. Na jakimś forum o RD jest tak na 100% (chodzi o podliczanie postów z niektórych działów) ale nie pamiętam adresu ![]()
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() re.up
Decyzja jest kontrowersyjna, ale po rozpatrzeniu wszystkich plusów i minusów - myślę, że jednak trafna. No poaptrz na poprzednie niusy... Jak one były komentowane i jak była przeprowadzana "dyskusja na ten temat". 60% wszystkich wypowiedzi ograniczała się do "Super pomysł. GRATZ Admin", a ten nius ma już swój sens... Mamy tu 76 komentarzy i 90% coś do tego wnosi. A trzeba też przyznać, że trochę forum straciło kolorytu. W sumie każda kontrowersyjna decyzja ma swoich przeciwników i zwolenników, ale według mnie wszystko zostanie doszlifowane - mam nadzieję, że nasi Admini nadrobią to czymś innym (zresztą już są takie plany) i wszystko powinno być ok. Jak już mówiłem - moim skromnym zdaniem brak licznika postów można uznać za udany pomysł, gdyż większość ludzi zaśmiecających forum po prostu odeszło... Może kiedyś posty wrócą jak wszystko się unormuje, ale to już nie ode mnie zależy... Ja bym tu pokazał dużo dobrych pomysłów jakbym miał szansę ![]() ![]() ![]()
#79 |
Nieobecny.
|
![]() No dobra ale jak dział X bedzie miał naliczane posty, to czemu dział Y ma nie mieć? I tu jest problem, bo gdzie tylko posty zostana naliczane tam wszyscy bedą spamować, trzeba będzie przenosić tematy, kasować te zupełnie do dupy itd....
Wóz albo przewóz.... |
![]() |
![]() |
#80 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
tibia.pl - opinie, sugestie, itp Czekamy na kazda propozycje, oczywiscie przypominam ze wiele juz bylo zglaszanych dlatego najpierw prosze poszukac starych tematow czy nic na ten temat nie bylo ![]() Wy macie duzy wplyw na forum, bez was nie byloby go. Przykladem jest wlasnie ten temat gdzie po zakazie komentowania zdjec duzo ludzi mowilo o tym ze zlikwidowanie licznika byloby lepszym rozwiazaniem. Wiec posluchalismy, sprezylismy sie do naprawy tego(a nie bylo latwo jak sie niektorym wydaje ![]() |
|
![]() |