![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() zabronili wam grać w tibie ? o.O
u mnie to jak sie by zapytali czy gram w tibie to zapytałbym głupio "a co to?''
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Ci kretyni z radia i TV to naprawde, tylko sensacji szukają, już było mówione w tym temacie, że akurat do Tibii się przyczepili, a nie do jakiś innych gier. Ten typ co zabił swoją matkę to był poprostu nienormalnyc i tyle, a wogule to o uzależnieniu to pieprzenie, ja gram w Tibie bo mi się podoba i lubie i tyle poprostu play 4fun.Media po zatym, że nie lubią Tibii nie lubią też HIP-HOPu i wicewersa ja nie lubie mediów.
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
|
![]() debile >.< uwzieli sie przejdzie im. ja np. juz od dawna gram w tibie 4fun (zreszta nigdy nie przypalalem calymi dniami owszem zdarzaly sie pojedyncze dni na wakacjach kiedy troche za dlugo gralem ale gram dlugo tylko kiedy np. jest zla pogoda/wszyscy powyjezdzali na wakacje) jesli tylko moge wyjsc pograc w pilke, pojezdzic na desce z kims to wychodze i nie gram ale zgadzam sie ze tibia strasznie wciaga
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Imię: Zatamon
Gildia: Scarus Team
Poziom: 54
Skille: 81/81
|
![]() Cytuj:
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Ozorków
Imię: Werseq Farie
Gildia: -
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: 40/40
|
![]() Media jak zwykle po jakimś wydarzeniu znaleźli sobie temat
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: R....
Poziom: 67
Skille: 84
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() A tak btw. Znam ludzi, którzy dla tej gry odrzucili życie prywatne (dziewczyna itp ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Darvin - 21-04-2006 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() LoL wczoraj w wiadomosciach bylo o Tibi jaka to ona jest zla itp poniewaz jakas matka odlaczyla swojemu dziecku neta i on sie wk****l i zaczol ja z krzesla napierda*** .
|
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ettolan
Gildia: Black Sapphire
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 74/73
|
![]() A ja dalej wierce, żeby ktoś dał linka (nie rapida bo mam transfer przekroczony i wiele osob pewnie tez...) do nagrania audycji! Chce uslyszec co madrego maja dziennkiarze do powiedzania na temat Tibii.
A tak z boku... powiedzialem mamie o tym artykule i nawet dalem jej przeczytać to sie razem ze mna smiala z tego.
#70 |
Guest
|
![]() Buahahahaah ja niemoge z tych de**** ktorzy probuja znalesc jakis temat do rozglosu tylko dla tego ze ich wiejska gazetka/radio ma za maly dochod...Dlaczego niby mamy przestawac grac bo ktos tam zmarl w Azji?? I to dziewczynka PYTAM gdzie byli jej rodzice?? TOZ TO NIE jest zjawisko powszechne!! Nikt nie ginie z przegrania! Jesli juz o sa jednostki !! Ciekaw jestem czy tak samo by bluzgali naukę gdyby zmarł ktos z PRZEUCZENIA sie! Nie jadl, nie pil tylko sie uczyl =.= Przepraszam za ortografie ale to mnie tak wpienia ze szok....POZDRO wszystkim i BACZNIE sledzcie co wasi STARZY sluchaja/ogladaja/czytaja -.-....
|
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Wy gadacie o jakiejsc głupiej audycji, a Chuck Norris był w Załóż Się i kopał z pół obrotu!!
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 21-04-2006 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Wszystkie agresywne wypowiedzi swiadcza tylko o tym jak gleboko tibia w was "wrosla" o niczym inny. Tak jak z narkomanami ... zaden sie nieprzyzna ze jest narkomanem dopuki naprawde sie nieztoczy a i wtedy niezawsze przyzna ze nim jest ;].
Tak tutaj tylko slychac gram bo niemam co robic, gram jak mi sie nudzi, gram 2h dziennie, itp itd ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Po przeczytaniu artykółu twierdze, ze to brednie... A w tibie nie gram od.... hu hu... rok? Ale przyznam.. byłem maniakiem, mój rekord to 15h bez wyłączenia komputera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ettolan
Gildia: Black Sapphire
Świat: Refugia
Poziom: 47
Skille: 74/73
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
![]() |
![]() patrze na te wypowiedzi i mi sie plakac chce ze sa ludzie normalni ktorzy naprawde wiedza ze tibia nieszkodzi i sa debile ktorzy twierdza ze im to szkodzi ja mysle tak jak komus to szkodzi to niech zalapie sie do psychologa albo przestanie grac, proste i logiczne nie wiem po co te wszystkie piepszenia o tym ze tibia uzaleznia, moim zdanie albo gazeta niema kasy i wymyslila se historyike i w dodatku czepia sie Tibi, to juz cos jest nie tak, powiem tyle garm w tibie okolo 3 lata i mysle ze jest to fajna gra mam postepy w nauce angielskiego i innych przedmiotach moge sobie spokojnie pogadac z kims po angielsku itp. Pomaga mi zabrac smetny czas kiedy sie nudze wiec sorka ale Ci z gazety czy radia maja dziwny etap myslenia mogli by se zagrac zobaczyc i dopiero kometowac a oni niegrali i w dodatku skometowali
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Imię: Saviour of askara
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Mnie natomiast rodzice pytali przez pół dnia o co na prawdę w tej grze chodzi bo wiedzą, że jak w coś ram to wiem o tym praktycznie wszystko (offtop: ta wiedza dała mi 6 z angielskiego za prezentacje i wszystko waliłem bez przygotowania
![]() ![]()
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Sejm zostal juz przez media obroniony no wiec......glupie dziennikareczki i zjebani dziennikarze szukaja nowego hitu a ze trafilo na tibie to nic nie poradzimy.Ja poprostu sie usmialem jak nigdy w zyciu.niedlugo sie do*******a ze oddychanie to jest nalog i trzeba zaprzestac
![]() Moja mama jak zobaczyla ta audycje w TVNie to wybuchla smiechem.Ja osobiscie dostalem zajebistego bólu brzucha ze smiechu<nie moglem sie opanowac>. Co do tamtego typa to poprostu ma najebane w bani a rodzice nie wiedza jak go wychowac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
|
![]() chyba pojade do tego goscia co matke stolkiem tlukl , wezme ten sam stolek i mu twarzyczke tym stolkiem otluke
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Imię: Jedruk
Profesja: Paladin
Gildia: NA RAZIE nie ma
Świat: Arcania
Poziom: 14
Skille: 50/46
|
![]() Po tym artykule rodzice powiedzieli że mam przestać grać w tibie ale oni jacyś niedoinformowani bo w tibie nie gram od hmm... miecha. No ale ja tam przestałem grać nie dlatego ze mi sie znudziła tylko miłość... musze mieć więcej czasu zeby zrobić lekcje i wyjść z dziewczyną do kina
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Anoreia
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
|
![]() Sie wkur.... . Nie dosc, ze polowe nazmyslali, to jeszcze kilka kwestii poucinalii (chodzi mi o fakty w tvn). W ten dzien kiedy robiony byl reportaz bylam akurat w cafe (jest ona prowadzona przez mojego znajomego wiec nic za nia nie place a przy okazji nie musze sie bac o wirusy). W pewnym momencie wpada tvn i dra sie ze robia reportaz o grach internetowych. W pewnym momencie podeszli i do mnie.Ja oczywiscie udzielilam wywiadu (a nie przyszlo mi to latwo
![]() |
![]() |