![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Wiec wiesz ;] Ps. Zalezy jak sie na to patrzy. Ps2. wie ktos ile jeszcze bedzie trwala ta wojna? Ceny za szybko spadaja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wiec wiesz, zalezy jak sie na to patrzy. Ps. Wie ktos ile jeszcze bedzie trwala ta wojna? Ceny za szybko spadaja ![]() Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 29-04-2006 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() Tigo Avalord to naprawde mily czlowiek, rozmawialem z nim kiedys w grze
na xerenie juz nie gram co do wojny, jestem za Domnesticus od poczatku, nawet jak bylo wrecz pewne ze OoS wygra, i, mialem racje ale dlaczego? polowa OoS dzieli konto, np. taka Untora, to chyba oczywiste ze nie gra sama, albo taki Otto de Lotto, wygania kazdego z respa ( poczulem to na wlasnej skorze) ... czemu wygania ? "no bo musi dobić sobie te 60k expa do levela..." do tego dzieli konto, bo znam ich obu ;P wogole, popatrzcie na zgranie i taktyki Domne.. wiem, że oni tez kradna sobie ciala jak zabija kogos itp. no ale przeciez nie ma takiej gildi co by byla az tak idealna wg. mnie sa to gracze z ktorymi mozna sie dogadac, bardzo mili i rozmowni OoS, szczegolnie Untora szuka wladzy na servie, jak zauwazyla ze ma prawie 100lvl i super gilde od razu dala liste ludzi co maja jej placic, i haha.. dostala w dupe kopa ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hmm ja tak patrze dluzszy czas dzial "Wydarzenia ze światow" i sie wtracasz prawie w kazdy swiat mowiac o slabym pvp ludzi o sharowaniu a gówno wiesz krytykujesz kogos pvp cieakwe jake ty masz? jesli grasz na non-pvp ( nie twierdze ze masz zle) bo mozliwe ze grales rowniez na pvp serwie. a co do Untory ma 2 ownerow na 99%. |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
dobra to najpierw podaj mi dzialy do ktorej sie "wwalilem"... pozniej troche pomysl zanim ktos cos napisze, napisalem "5" ownerow zeby bylo widac ze szaruje...pozatym znam 2 ownerow ktorzy graja untora a co do pvp...uhmm nie wiem jak ci to wytlumaczyc btw, ty i tak za przeproszeniem tym swoim knightem góówno zrobisz wiec to na tyle |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Domnesticus
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() @up
Knight tez potrafi cos zdzialac w pvp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Apr 12 2006, 10:35:49 CET Killed Daigora at Level 60 unjustified Apr 15 2006, 23:46:42 CET Killed Linubi Knight at Level 78 unjustified Apr 21 2006, 01:57:09 CET Killed Soul of Tzok at Level 74 unjustified Apr 23 2006, 01:45:39 CET Killed Ponderous Pana at Level 81 ok Apr 23 2006, 02:15:32 CET Killed Shaks Van'healsing at Level 113 ok I jecze pare ale niestety juz znikly ;> Wiec nadal twierdzisz ze Knightem sie gówno robi? Ja oczywiscie nie twierdze ze jestem jakis master pvp albo cos ale nie oceniam kogos jesli go nie znam nie widizlaem jego pvp. Btw. Za to ty swoim palkem duzo zrobisz na NON-pvp ![]() Ostatnio edytowany przez Msl - 29-04-2006 o 23:48. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
Ktos ta liste zaktualizuje wkoncu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
no kurde...szpan? walneles ze sworda na samym koncu i myslisz ze go zabiles? :* non-pvp, nie gram juz na non-pvp i zaluje ze tam zaczelem grac, ale to nie przez to ze mi sie nie ukladalo na pvp- mialem 70 ek 0 huntow znajomosci u najlepszych...ale przez to ze wszyscy koledzy poszli na new serv non-pvp wiec tez se pogralem, sam widzisz na tym servie co gram osiagnelem wszystko, mam duzo rarow, zrobilem all questy i mam wysoki lvl i na koniec ci napisze ze nie mam zamiaru sie z toba klucic wyrazilem tu swoje zdanie na swoj i twoj temat i go nie zmienie c u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ty kazdego krytykujesz jestem ciekaw jaki ty jestes ;> Aha jescze co do tych fragow z twojej gadki wynika ze mam niesamowite sczescie ze juz pare razy akurat tak trafilem ze ostani hit(ze sworda) <--- I tu widac twoje doswiadczenie mowiles ze miales 70 rycka to powinines wiedziec ze rycki zazwyczja wala exori na koncu jesli chca fraga zaliczyc ^.- Wiem ze zaraz sie wykrecisz etc. ale wbijam w to ^.- |
|
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight na PVP moze bardzo duzo zrobic. Jezeli masz duzo uh to mozesz zabic postac o nawed wiele wiekszym lvl. Sam to juz sprawdzilem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Untora to ciota. Potrafi tylko pgowac i zostać wyjebanym z servera.
A całe FAG to zbiorowisko sharerów, power abuserów, egoistów. Największym pedałem z FAG'a (zaraz po Untorze) jest Shu'Art (Gacek aka Darkk'Cut) i wy jeszcze ośmielacie się ich wspierać? Chyba wam się w głowach kompletnie popie*****o. Jesteście równie żałośni jak wszyscy h lvlowy polacy w FAGu. P.S W tym wypadku nazwa gildi opisuje ich członków. Członkowie FAG to Faggots ![]() 0\/\/|\|3|)
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Świat: Pythera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Lord new server? Napisz czy robisz rodzinke itp. I jak mozesz daj sowje gadu. ;>
Hail DOmnesticus |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie nie, dostałem drugą szansę i zamierzam spróbować zacząć od początku (już z czwarty raz)
P.S Moje Gg jest w profilu podane
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Świat: Pythera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() To znaczy ze narazie jestes na Xerenie?
|
![]() |
![]() |