|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Ile pkt uzyskales/as? | |||
Opcja nr.1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 27.01% |
Opcja nr.2 |
13 | 9.49% |
Opcja nr.3 |
9 | 6.57% |
Opcja nr.4 |
23 | 16.79% |
Opcja nr.5 |
9 | 6.57% |
Opcja nr.6 |
11 | 8.03% |
Opcja nr.7 |
4 | 2.92% |
Opcja nr.8 |
5 | 3.65% |
Opcja nr.9 |
6 | 4.38% |
Opcja nr.10 |
20 | 14.60% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wiecie dlaczego ludzie tak jadą ten test?
Bo na pierwszej stronie, w pierwszym poście moderator udzielił się nagatywnie o tym temacie. Jestem niemal pewien tego, że gdyby napisać ten temat jeszcze raz, powiedzmy za miesiąc, i moderator by nie wyrażał swoich emocji, to ludzi byli by bardzo zadowoleni z tego typu testu, wypowiadając się o nim ciepło ![]() PS: Oczywiście nie dotyczy to wszytskich ludzi, wiem, że niektórym się po prostu nie podobał ten temat, ale większość mówi tak, bo moderator tak wspomniał.
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() zamiast przerabiac test po prostu wklej tu test zrodlowy i podaj jego pochodzenie . z tego co pamietam tamten test bez "poprawek" byl o niebo lepszy od tego zmienionego przez ciebie na "potrzeby" tibi .
Ostatnio edytowany przez lordvatt - 26-04-2006 o 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Wiecie co, ja nie wiem czy tu jest autokerkta ale jak nie ti chyba bedziecie widziec jeden z moich ulubinych cytatow: "Pierdolta sie" Tede
A czy ktokolwiek kaze wam rozwiazywac ten test!? Pytam sie do jasnej ciasne, bo juz mi nerwy puszczaja, zrob to, zrob tamto, a sam sobie zrob i bedziesz mial lepszy, dobra!? I pisze to do wszystkich czepliwych, z niektorymy sie juz dogadalem, ale widze ze trafiaja sie takze tacy co z zamilowania lubia sie czepiac. Ja tesh moge sie czepiac, chcecie prosze bardzo Wiecie jak widze ludzi grajacych w tibie, 15 letniego chlopaczka z pryszczami, ktory nie wie wogole o zyciu codziennym siedzacym i leczacym swoje kompleksy w jakiejs glupiej grze! Dla mnie to wy chorzy jestescie, zamiast sie cieszyc ze te chore... no znowu mi sie przeklenstwa cisna, ci chorzy ludzie co maja wiecej jak 80pkt zastanowia sie czy sa normalni to taki gowniarz bedzie mi tu wytykal beledy, bo inaczej was nazwac nie moge, ci ktorzy maja troche wiecej lat calkiem szybko zaczailo i co chodzi, miedzy innymi Onri, albo Hide, ale wam niedorozwoje to trzeba tlumaczyc jak quest w tibii, idziesz do pkt A, potem B, a potem Gs i czasami zlurowany cyklop, nie wiem czy do was nie dociera ze wy jestescie uposledzeni czy jak. Normalnie zeby nie wasze marudzenie to cie wielkimi wynikami zastanowiliby sie nad ich zyciem a tak to zamiast to robic to przeczyta ten temat, stwierdzi ze test sie nie liczy i ma go gleboko w... wiadomo gdzie Wy sie chyba grupowo bronicie, boze kompomaniacy, a jak bedziesz mial 25 lat to co, zarcie sobie wylotujesz na ulicy?? Proste ze nie, a nie bedziesz mial roboty, bo zamiast sie uczyc bedziesz bil lvl, bedziesz chorym czlowiekiem, slepym, z garbem paskudnikiem, bo zamiast dbac o siebie bedziesz skill bil!! I tlumacz tutaj ludziom w subtelny sposob, no ale ta gra to juz im mozg wyzarla, popatrzcie na tego Tetro Aureliusa, niby szybko expi, ale ten kolesi siedzi po 12h dziennie przed GRA!! a teksty ma na poziomie czlowieka z zawansowanym downem! Ale on sobie tego nie uswiadomi, bo wielki pan znawca zaraz sie czepnie do kogos kto mu uwage zwraca, i w imie czego!? Chyba zeby sie samemu sprawiedliwic! Nie moge, juz watek stracilem o czym ja dokladnie pisze, jestem tak maksymalnie wkurzone, ze jakbym spotkal ktoregos z was czepialskich to bym chyba mu tak tak image zmienil, ze go rodzona matka by nie poznala! Zakoncze w stylu ktorym rozpoczalem, bo w sumie kto sie na mnie tu wkurzy? przeciez ci do ktorych to nie jest zaadresowane i tak o tym wiedza, wiec uderz w stol a nozyce sie odezwa, odczepcie sie chore kutasy! P.S. konkretnie przepraszam modka ktory musi czytac ten post, ale wydaje mi sie ze terapia wstrzasowa tylko i wylacznie tu zadziala, jezeli post zostanie usuniety, to nie bede sie wkurzal, nie mam podstaw do tego. Edit. Jednak jest autokorekta, to moze i lepiej dla mnie.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^ Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 27-04-2006 o 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Test w sumie mi się podobał.Tylko też nie rozumiałem dlaczego za wiek lub płeć mam dostać więcej punktów, ale przymykałem na to oko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ps. Taki cytat dla tych którzy właśnie piszą bez wyjaśnień: damnat quod non intelligunt - potępiają to, czego nie rozumieją.
Mors malum non est, sola ius aequum generis humani Ostatnio edytowany przez Onori - 27-04-2006 o 13:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez poisoner - 27-04-2006 o 21:50. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez poisoner - 27-04-2006 o 22:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Widzisz dobrze opisales nalog, jednak czasami ludzie nie zdaja sobie sprawy z teg o ze sa uzaleznieni, a to dlatego, apropo uwag do testu, ze nie licza godzin spedzonych przed tibia, i tak naprawde nie wiedza czy sedza 10h w tygodniu, czy 30h w tygodniu, usprawiedliwiaja sie ze inni graja wiecej, jak juz nie moga grac to mysla o grze, itp. Jednak niektorych ludzi trzeba uswiadamiac chocby na sile, poniewaz wychodza potem z tego ludzie ameby, dla mnie nie do ogarniecia jest pomylenie rozrywki, z koniecznoscia, przeciez zebym ja robil cos po 10h codziennie, i nie mial z tego pozytu a wprost przeciwnie, to bym chyba oszalal. @Onri Ja zostalem doprowadzony juz do skraju, poniewaz jak mam wytlumaczyc czlowiekowi ze osobno te pytania nie maja sensu, ale razem skladaj sie w calosc, np. wiek, plec, pytanie dotyczace ilosci spedzanych godzin przed tibia, tego czy sie je pamieta czy nie, na temat stanu oglunego po grze w tibie, i jak ktos nabije 70pkt to mamy obraz 14 letniego chlopaczka ktory siedzi przed tibia tak dlugo az go oczy zaczynaja bolec, sam nawet nie zdaje sobie z tego sprawy, poniewaz nie potrafi policzyc spedzonych przed ta gra godzin, do tego jak tylko ma czas wolny, czytaj sobotnie przedpoludnie to odrazu poswieca go na gre, albo rezygnuje z ulubionego filmu, badz spotkania ze znajomymi do tego opuscil sie w nauce, etc, etc. A najgorsze jest to ze niektorzy tego nie widza i trzeba im tlumaczyc jak dziecku... ech. Przez to wszystko wywiazala sie pewna wojna, czasami z niewiedzy kogos, badz mojej, jednak skoro ty popisales sie cytatem, teraz ja zrobie to samo ![]()
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789 A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^ Ostatnio edytowany przez Sifu M.S. - 28-04-2006 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Albo źle policzylem, albo mam 101 :| omgf
![]()
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() powiem ci ze test jest strasznie glupi ...
zdobylem 54 punkty to nie jest az tak strasznie zly wynik a i dodam ze przewaznie jestem na dworze tyle co gram w tibie tibia narkotykiem ?? mozliwe znam osoby co nie wychodza z domu bo graja w tibie ale jak narazie to mnie tibia nudzi i bez problemowo odchodze od kompa na dwor czy obejrzyc se fajny filmik
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Zapołniałem oddać głosu na swój wynik
![]() Opcja numer 6, zgodnie z prawdą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz może lekko odleca od testu a przylece znów na nałóg. Zadam wam takie pytanie, nałogowcy siedzą przed kompami wpatrzeni w Tibie jak w jakiegoś boga piękności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() jak ktos jest zdrowy psychicznie i ma przyjaciol na rl to sie nie uzalezni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
|
![]() onori troche przesadzasz :>
sifu: ok, ok jesli mialbys grac po 10h dziennie z koniecznosci etc. to bys oszalal, ale zauwaz ze inni (w tym przypadku 'nalogowcy') nie biora tej gry jako koniecznosc czy przymus tylko graja bo im to sprawia radosc, przyjemnosc, zabija czas i czuja sie zrelaksowani. anyway, to gadanie o nalogu staje sie juz monotonne, drazycie przez caly czas ten sam temat i nigdy go nie skonczycie. powstaja coraz to nowe programy tv w stylu 'Kurier' czy 'Fakty tvn' etc. ale mam pytanie po co? to i tak nic nie zmieni, nie mozecie ingerowac w czyjes checi, oczywicie mozna ostrzec czy przedstawic sytuacje z innego punktu widzenia, ale na tym sie konczy. get the facts straight :>
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No przepraszam, ale teraz to dojebales... po pierwsze nie porownuj nas do np. TVN'u poniewaz w odroznieniu od nich my gramy w Tibie, i wiemy co to za gra, a po drugie, mialem na mysli koniecznosc podswiadoma, a nie jaka wymuszona. Piszac ze ludzie uzaleznieni ktorzy graja po te 10h, niech juz bedzie tak jak u ciebie, poniewaz niektorzy sie nie domysla oczym mowimy, jezeli zmienie liczbe godzin, wiec jak juz mowilem ci uzaleznieni ktorzy graja po 10h nie robia tego z przymusu swiadomego, np. musze grac, bo inaczej mi rodzice jedzenia nie dadza, tylko wlasnie robia to z przyjemnoscia, niepotrafiac tej przyjemnosci pochamowac, tracac zdrowy rozsadek. Tak wogole to ja nie naklaniam do przestania gry w tibie wogole, tylko do ograniczenia gry, jezeli ktos z nia przesadza.
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wyszło mi około 15 pkt. mimo że wogóle nie gram w tibię!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Mam 57 pkt. ale nie jestem nałogowcem! Grywam sobie w weekeny po 4-6 h i z 2 razy w dni robocze po 2 h. I mam na wszystko czas! Widac, ze test nie jest do konca zetelny... ;/
|
![]() |
![]() |