|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() tak czy siak moim zdaniem tetro zostal itak pokonany;].Ta "niby" wojna pokazala jak wiele osob go nie lubi i tak naprawde nie pomogloby mu.(look at NG).Ponadto Valais zblazniles sie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() duzo osob chcialo pujsc do nas ale uznalismy ze we 3 bedzie smieszniej i faniej i po 2 jak by bylo wiecej osob to oni by nawed nigdy nei wylezli z pz bylismy tylko we 3 i nie wyszli a co dopiero mowiac jak bysmy mieli ekipe hheh ;]
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
zawsze byles pewny siebie , dlatego zawsze przegrywales ![]() a Shayan dolaczajac do ciebie pewnie mial jakis powod bo nie sadze ze bylby taki durny jak i brac udzial w durnej wojnie ktora ty zaczeles.
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nigdy nie zmienie zdania na temat tego ze liderem guildi powinnen być szwed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 2 na arcani wygrywalismy z wami w statach ale wy lamki to hakneliscie bo inaczej nie daliscie rady a co do ciebie to na zadnej battle ciebie nie bylo ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Wszyscy ze Śremu to dzieci grające po 3 jedną postcią. Mediv jesteś na trzecim miejscu co do rodzinki Shady. Na pierwszym miejscu jako noob upasowal sie Soul Shady(4 owner?), Seba shady(dwaj ownerzy[13 i 17 lat?]) i wkoncu Mediv. Jeszce na miejscu ponad podium powinien byc Peya shady
![]() ![]() ![]()
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() hahha o wy chcecie od tetra?? zbey byl mily i sie zachowywal jak czlowiek rozumny??;]
bez obrazy ale to dziecko ktore ma wielkie komplexy z osobowoscia
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
niemoglem sie powstrzymac,a tak pozatym z tego olsztyna to po autograf wpadles do niego?;] czy moze icecream? @valais kurde pisz ze slownikiem;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() @up
gdyby nie twoja ocena Tetra powiedzial bym ze to jego 2 konto przede wszystkim po twoich bledach. Mi juz sie znudzilo objezdzanie tetra wyrobil on sobie u mnie zdanie swoim zachowaniem i poczynaniami. Dziwne ze kazda nieudana akcje zwalasz na "sily" wyzsze np radio czy mlodszy brat ^^(choc wg mnie byl to cave bot). Zycze ci powodzenia w twoim doroslym zyciu jesli kiedykolwiek przestaniesz grac w tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty sie znowu przyczepiles do mnie to ja do ciebie ;]
103 Master Sorc Arcania Hail Era Zero ! Ostatnio edytowany przez Valais - 04-05-2006 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Naucz się pisać i nie powtarzaj tylu ";p" bo mi się niedobrze robi jak widzę taki post. Cytuj:
Pozdro. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a co do arcani poprostu moj wybor a co do przyczepiania sie to poprostu skoncz z txt typu"twoja stara to ...." bo to dziecinne dlatego sie czepiam;] a najwazniejsze naucz sie pisac,zacznij chodzic do szkoly i przestac cpac jol jol ziom bezele hwdp jol jol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol notop z twoich postow wynika ze niczym sie nie roznisz od tetra no moze tylko epoka bo ty pijesz wodke a wedlug ciebie tetro pali ziolo, dla mnie to to samo ,a propo tibi to jestes ostatnio osoba ktora powinna krytykowac kogokolwiek za jego wybor i postepowanie bo jestes jednym z niewielu h lvli ktory jako lider gildi zaplaci w wojnie.(przypomne ci ze niechcialo ci sie grac chiales sprzedac chara a od konca wojny zrobiles 30 lvli >.>) Siedz sobie na tej twoje Arcani i nie wypowiadaj sie na forum kyry bo sie osmieszasz tak jak tym twoim postem na gery "o grzebaniu ptaszkiem w kiszkach" hahaha. Moze tetro i ja jestesmy dzieciakami ale to wtedy ty jestes za stary, poprostu daj sobie spokoj graj sobie sam ze swoimi turtlami albo zaczynij grac w kluki bo zabardzo przerzywasz pewne zdarzenia ktore cie wogle nie powinny interesowac ani ciebie nie dotycza. No i tez musze napisac o tym ze krytykujesz pisownie tetra, pamietasz kochanie jak ci na gery napisali ze jestes anafabeta na co ty odpowiedziales " moze i jestem ale ja pisze na komputerze nie patrzac na klawiature, wazne ze sie da zrozumiec" Over and out Ostatnio edytowany przez Morximal - 04-05-2006 o 19:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tetro, polecam Ci zmienić sobie to żałosne
Cytuj:
BTW. Ja też piszę "bezwzrokowo" i jakoś nie sadzę tyle błędów. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Lurran Lowe to nick ziomka z Elysi ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Anvisado to jeden wielki dupolizek Tetra, myslisz ze dogonienie z lvl to jest wszystko?
Siedziec 20 godzin na dobe jest chore,a co do pvp kazdy umie zaspamowac UE, wiem ze chcesz polizac dupe tetrowi jak reszta NG i dlatego tak sie wypowiadasz ![]() Valayn to nie lojalna suka, na titani chcial wystawic swoja gildie ktora ma wojne aby Padli za wolnosc, jednak plan sie nie powiodl ![]()
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pozdro chłopaku, robisz postępy, jeszcze parę lat pracy i może nauczysz się pisać "wróć", kto wie? ![]() @Edit a z tym "Lowem" to był 'my bad'. ![]() Ostatnio edytowany przez Garino Ardielowan - 04-05-2006 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |