|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Robienie lootbagow na guardach jest bez sensu i tu wcale nie chodzi mi o taszczenie lootbaga do dp/skrzynki tylko po prostu podczas expienia na samych guardow bez przerwy podchodza noobki 8-13 lvl ktorzy z wandow/rodow tam expia i oni lootbagi zabieraja, a ciagla walka o lootbag powoduje zerowy exp (czyli szybciej expic i wiecej kasy byloby na ratach). I nie ****dolcie ze wystarczy szybka reka i nooba mijamy bo co mozna zrobic jak on chodzi za nami i tylko czeka kiedy sie zatrzymamy i ciagle nas szuka?
Nie mam nic przeciwko robieniu lootbagow ale nie w kazo i nie na dwarfach!!! Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 20:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() A co z Blue Robe? Na większośi filmów widze że palowie noszą właśnie Blue Robe P Legi BoHy i C Helmeta bo to są chyba najlżejsze z itemów. A co z moim wcześniejszym postem
![]() @Orshabaaall Nie wiem na jakim servie grasz ale ja w kopalniach na soldach nie mam większego problemu z lootbagami i z guardami podejzewam ze bedzie podobnie. No i najlepiej jest jakoś umiejętnie schować lootbaga pod jakimiś itemami które można wylootować z potowrów które się bije, ale też nie przykrywać 8 itemami bo to odrazu wygłada podejżanie. Ja zawsze wywalam loot z mobów do czysta i nie podejżewam żeby komuś chciało się przerzucać tysięcy itemów żeby znaleść lootbaga ![]() ![]() ![]() EDIT: Zapomniałem dodać że osobiście odradzam oczywiście 2 pierwsze kopalnie bo tam jest zawsze tłum ludzi, najlepsze są te przy rzeczce bo szybko wychodzisz z lootem przerzucasz przez rzekę logujesz się na chara za rzęką(jeśli masz 2 chara ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nephar - 25-06-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @Nephar
no możesz nosić ale mówie p set starcza ![]() chodzi ci o tą odległość? no nie wiem sam wypróbuj coś koło ~3-4 sqm
![]() |
#64 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A te itemy co wymieniles to nie sa najlzejsze. Bo duzo lzejszy od c-helma jest hat of the mad. Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Orshabaall - 25-06-2006 o 21:08. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodziło mi o najlżejszy w miare dający Arma sprzęt
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
|
![]() Moze i nieglupi pomysl ale to i tak nie zwalnia z obowiazku kupienia pacca i wykonania postmana bo naprawde bardzo ryzykowne bedzie potem targanie takiego baga do celu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Większość ludzi kupuje PACCa dopiero po Guardach bo później już za bardzo nie ma gdzie expić. Ja wynosze lootbaga na powierzchnie i przerzucam przez rzeczkę a tam bieże go inny char i niesie na "terenową pocztę"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @orshabaall
chyba nie nic głypszego jak wyciągnąć kawałek wypowiedzi z kontekstu i cytować. pisałem że równie dobrze może wziąć noble zamiast b robe, bo na początku i tak nie będzie miał tyle pieniędzy żeby to kupić(chyba że na starym świecie), a pozatym z początku pisałem o psecie-.-" Cytuj:
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może uchyl rąbka tajemnicy jak nosiłeś te lootbagi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i kolejne pytanie do kogoś doświadczonego. Gdzie będzie większy exp/zysk w kopalniach na Guardach czy w którymś tombie na Ghoulach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Raczej w tombie...
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co wiem to obrażenia runami wchodzą i w normalnego niewinnego jak i w party-nera
![]() Btw. Pisałem o sytuacji gdzie NIE jestem w party ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zbanowany
|
![]() W party obrazenia ida tak samo jak bez party jesli jest to swiat pvp/pvp-e, a jedyny bonus jest taki ze nie ma skulla, ale twoj towarzysz z party dostaniesz tak samo jak bez tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra lekkie odświerzenie tematu ale przecież nie będe zakładał nowego.
Więc jestem 22lvlowym Palkiem skille 65/5x ( będą ![]() 1.Czy wogóle jest sens tam iść czyli czy sobie poradzę? 2.Od jakiego lvla Paladyn i na jakich skillach jest w stanie zabić Beho/Scaraba/Crypt Shamblera błąkające się tam co jakiś czas w miare szybko(żeby nie przejść z nim pół Tomba zanim padnie) 3.UHy/Manasy? A może sama Exura Vita wystarczy? 4. Zabrać ze sobą jakieś runy? 5. Zabrać jakieś pierścionki/amulety na truciznę/drain? 6. Zabrać ze sobą jakieś jedzenie czy gady tam występujące dają go wystarczająco dużo? 7. Czy wyprawa powiedzmy na 5h zwróci się przynajmniej? 8. Czy jest szansa na jakiś w miare item czy wszystkie hurtem do sklepu? 9. Strzały/Bełty? Mam nadzieję że ktoś będzie tak łaskawy i odpowie choć na pare pytań ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() 1.Czy wogóle jest sens tam iść czyli czy sobie poradzę?
-Poradzisz, ale jak będzie ich[crypt shamblerów] kilka to może być cięzko. 2.Od jakiego lvla Paladyn i na jakich skillach jest w stanie zabić Beho/Scaraba/Crypt Shamblera błąkające się tam co jakiś czas w miare szybko(żeby nie przejść z nim pół Tomba zanim padnie) Na takich jak ty, możesz bić spokojnie. Ja na 17 lvl i 55 dista tam łaziłem. 3.UHy/Manasy? A może sama Exura Vita wystarczy? Weś troche manasów żeby mieć mane na exure vite i kilka uhow na wszelki wypadek, jakbyś miał nie zdązyć się manasować. 4. Zabrać ze sobą jakieś runy? -Możesz hmm'y 5. Zabrać jakieś pierścionki/amulety na truciznę/drain? -Nie trzeba 6. Zabrać ze sobą jakieś jedzenie czy gady tam występujące dają go wystarczająco dużo? -Weż, ale z ratow odrobina wypada ;p 7. Czy wyprawa powiedzmy na 5h zwróci się przynajmniej? -No jasne 8. Czy jest szansa na jakiś w miare item czy wszystkie hurtem do sklepu? -Hmm, szansa to zawsze jest.. 9. Strzały/Bełty? -Sprawdz z czym Ci wygodniej. Ale radze strzały - skille bardziej rosna.
![]() |
#79 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Royal Lazarus - 11-07-2006 o 08:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Elvena
Na taką odpowiedź liczyłem, bardzo dziękuje ![]() @Royal Lazarus radze zmienić podpis bo będzie źle ![]() No i kolejne pytanie na jakim lvlu można expić na vampach pod Tarpitem? |
![]() |
![]() |