![]() |
#61 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jak dla mnie jesteś żałosny.... żeby nie było nie liżę dupy tetrowi bo go znam już wiec nic nie musze ale ja gram po 7 + h dziennie chodzę na dwór spotykam się z kolegami szperam w necie i jestem na forum i nie widzę koło siebie braci i kumpli sharujacych gram sam a wiec odwal się od tetro zazdrościsz mu ?? a co do wojny jestem neutral bo znam obie strony ... a jak widzę to aie już powoli wymieka
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdro ![]() PS. Pomyslcie o Tetrze~ ktory gra 10h dziennie (absolutnie sam) i jeszcze znajduje czas dla dziewczyny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() To Tetro ma dziwczyne?
![]() Gratki dla niego, z takim wygladem ![]() A tak na serio, to on chyba sie z nia nie spotyka, bo kiedy. Only SMS plx ;p P.S. Awer, to ty tyle grasz i taki "dobitny" lvl. Przypadkiem nie skonczyles jechach 7h i zaczeles sie myc? ![]() A widze ze hack byl jakis ;p Comment: Hacked... btw. I'm play in Kyra ;-] /\ l l mowi sie I'm playING in Kyra albo I play in Kyra jak juz ;p
![]() |
#64 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() aaa zamknij sie ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() A odpierdolcie sie od tego Tetra co on robi w rl i u isebie w domu to jego prywatna sprawa lepiej zajmicie sie soba frajerzy.
Chuj was to obchodzi co on robi na rl to jego sprawy. A ze wyjebnal was z serwera lub ujebal to chcecie sie wyzyc na forum? szkoda pisac on i tak ma was gleboko w dupie.ZAL MI WAS. gogo Tetro wygraj tą wojne a jak nie to berylia wita ![]() cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Taki maly advice... nie wierz do konca komus komu nie mozesz wpierd..w rl jesli cie wydyma ![]() @Tetro Yo yo bezele yo yo ziom yo yo jarasz bake?yo YO!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
![]() |
![]() lol najpierw zobacz jak ty wygladasz a pozniej pisz o kims.
i widzisz sam zadajesz pytania i sobie odpowiadasz "głowno cie to obchodzi" wiec odbij od niego proste A ze go oceniasz czy ci sie podoba czy nie moze ty gej jestes?Jak tak to niedawno Parada milosci byla byles? przejedz sie do holandii moze a najlepiej skocz se z mostu |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Gildia: Thumbs up
|
![]() Jestem ciekaw co osoby które graja 10h+ dziennie , dla tych co tibia jest wszystkim co by zrobiły jak by tibia podupadła, nie wiem cip soft by splajtował założmy dla nich to byłaby tragedia.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
![]() |
![]() łatwo byłoby sie odzwyczaić.Naprzykład przenieść sie na CS'a lub WOW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Gildia: Thumbs up
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Świebodzin
Świat: Danubia
|
![]() Cytuj:
A tak po za tym to kreccie fimiki z wojen ; ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() rhu jest najlepszy naprzekonywal ludzi i poinvitowal ich do siebie ;p przegral bitwe a teraz ich zostawia
![]() 21:29 Tetro Aurelius: kiedy 21:29 Tetro Aurelius: sie bijemy 21:29 Rhu Inferno: nigdy nie gramy tu 21:29 Rhu Inferno: bedziemy pkowac 21:29 Rhu Inferno: tylko 21:29 Rhu Inferno: jak zaczniecie expic 21:29 Rhu Inferno: skonczylem z tibia praca mnie pochlania 21:30 Tetro Aurelius: ale noby 21:30 Tetro Aurelius: xD 21:31 Tetro Aurelius: to niezle swoich ludzi w huja zrobiles 21:31 Tetro Aurelius: ;p
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Koncze z offtopami, jak ktos ma cos do mnie to prosze na PW, a jak chce sie tylko poklucic to niech lepiej swoje genialne przemyslenia zostawi dla siebie.
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
![]() |
![]() Tutaj na tym dupnym forum już się tak przyjęło ,że osoba ,która gra 10-15h lub więcej na dzień jest postrzegana jako ta z niższego szczebla..
Prawie każdy z was ingeruje w kogoś i narzuca mu, że jest niczym bo poza Tibią świata nie widzi a jestem pewien, że większosc z was postępowała by podobnie gdyby tylko poczuła swój własny, subiektywny "pożytek w danej rzeczy". |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj: