|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ale Ingek już nie gra i Setzer znowu jest najlepszy.
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, jeśli nazywasz grą zalogowanie się na pół godziny raz na trzy dni, to Ingek gra. A jego postać nie pozostanie długo najlepsza, Setzer ma już 71 mlvl i 163 lvl.
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Imię: Fire Brix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Downy 4ever :)
Świat: Julera
Poziom: 68
Skille: 22/29
Poziom mag.: 61
|
![]() To z tym wzrostem napisałem po to bo moge ci powidzieć o nim bardzo dużo i nie wciskajcie mi kitu że Setzer to jakiś char ktorym gra 10 ( albo i więcej w mniemaniu innych) osób tylko po to żeby byc najlepszym magiem na tibi i tym samym zagrozić Bubble w najwyzszym lvl w grze... A tak po za tym nie pisze tych poostow żeby reputacje nabić tylko dlatego że mnie to wk***** jak piszecie że on ma milion sd makerów itp. itd. , chcialem wam troche rozjaśnić ale jak nie pasi to nie. I czy ja pisałem że jestem jego jakimś tam ojcem... pisałem tylko że znam jego sąsiada...
![]() A text ,że po angielsku gadać nie umie to mnie rozwalił... no ludzie bez przesady rozumiem że nie lubicie br (ja też ich nie lubie) ale nie wszyscy są tacy... ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() I kolejny level Setzera. Oby tak dalej coraz bliżej Bubble.
![]() Nie wiem czemu na czerwono ale taki ma SS. @down Nie będę odrazu nie lubił Setzera tylko dlatego, że jest br. Po angielsku umie się prozumiewać bo kiedyś kumpel był z nim na queście i widziałem. A na Julerze kiedyś grałem i to długo i dlatego bardziej go lubię niż Bubble. I jestem za tym aby ją wyprzedził.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 21-08-2004 o 20:16. |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale czemu "oby tak dalej"? Ja tam większym szacunkiem darzę Bubble i nie przeszkadza mi, że to ona ma najwyższy lvl, a nie ten z trudem mówiący po angielsku PA. Gdyby to był Ingek to co innego.
#67 |
Guest
|
![]() A ja jestem za tym zeby wyprzedzil bubble bo sam jestem sorc i uwazam ze to najlepsza postac
zycze powodzenia ![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Panowie, najpierw zagrajcie na Antice, a dopiero potem się wypowiadajcie. Setzer nie dogoni Bubble w lvl.
Kiedyś Bubble chciał wyprzedzić Wurzel (notabene leader gildii, do której należe ![]() Hail Wurzel, Hail Satori.
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() tera setzler ma 162 lv hahaha i ja jest też z julery i aj myśle że on wygra ponieważ jest magem a magowie są napotezniejsi haha
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
Imię: Fire Brix
Gildia: Downy 4ever :)
Świat: Julera
Poziom: 68
Skille: 22/29
Poziom mag.: 61
|
![]() Ja tam wole zeby Setzer dogonił Bubble... ponieważ jestem sorcem i gram na Julerze. To jasne że jak ktoś jest knightem i gra na Antice to opowie sie za Bubble. =]
O i w tej chwili Setzer ma 164 lvl. =] Ostatnio edytowany przez Brix - 22-08-2004 o 23:08. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Setzer ją w końcu dogoni, przynajmniej ja tak uważam. Nie dlatego, że gram na Julerze, czy jestem sorcem. Ale zanim to nastąpi minie dużo czasu.Wurzel ma małe szanse, bo ma taki sam sword fighting jak Bubble i też jest knightem. Nie może zdobywać expa szybciej niż ona (chyba, że będzie znacznie dłużej grał). Setzer z każdym lvlem może zadawać większe obrażenia. Poza tym dzieli konto. Ale przecież nie prześcignie Bubble w ciągu miesiąca, to długo potrwa.
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Latimerid
Gildia: Oath of Revenge
Świat: Titania
Poziom: 60+
Skille: PoCoMi
![]() |
![]() Bubble - niedość że piękna to jeszcze niezmiernie dobra !
#73 |
eX Moderator
|
![]() Setzer nie zwalnia:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 09 2003
|
![]() Ciekawia mnie 2 rzeczy:
- Jakie mniejwiecej skile sa dobre dla maga, jakie skile maja omawiane postaci (magowie). - Kim sa Ci wszyscy wysokolewelowcy? Czy oni juz nie widza swiata poza tibia? Starcza im czasu na normalne zycie, znajomych, rodzine? |
![]() |
![]() |
#75 |
eX Moderator
|
![]() Kolejny:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |