|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Czasami nie warto brać wszystkiego na serio.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak przegladam to forum i przegladam...i zastanawiam sie : dlaczego kilka osob nie zrobi sobie grupy (ew. osobnego forum) tylko dla tych "myslacych" skoro was boli tak niski poziom tibia.pl? Jak w polskim rzadzie - kazdy drze jape, ale palcem to juz nikt nie ruszy.
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Rotfl, robi się ciekawie. Ja tylko zacytuje Pana Kleksa, taka jedna piosenka w filmie była "A gdy wywar jest gotowy, to po rozum pójść do głowy", za akcentem część po przecinku ;d.
Jakby się głębiej zastanowić - klient nasz pan. Idioci grający w Tibie (bo jakieś 10 % graczy idiotami nie jest) oczekują, że forum będzie spełniało ich wymagania, zatem podnosząc jakość życia na forum, straci ono publike. Czyż to nie ciekawe, ziomy? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 13-06-2006 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A jadących pod publiczke? Olać. Jak zobaczą, że nikt się już nimi nie interesuje przestaną. Ostatecznie dodać do listy ignorowanych i spokój.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Jakby sie glebiej zastanowic mozna dojsc do wniosku, ze na IRCu tez sa idioci, czyz nie Drunk? Chce tylko podtrzymac image "klotliwego".
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aby wyszły czyny, potrzebny jest pomysł. A ilekroć ktokolwiek powtarza, że forum trzeba odchamić, to u góry gówno się robi. Ale jasne, zamiast komukolwiek o tym przypomnieć, najlepiej zawrzeć paszczęki i siedzieć. Nie twierdzę, że samo gadanie jest potrzebne, ale jak ja, ty i ten pan z czwartego rzędu w zielonym swetrze może cokolwiek zrobić innego, jak nie słowami, skoro nie ma władzy fizycznej na forum?
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Dlatego napisałem, że potrzeba więcej moderatorów. Mimo wszystko jest na tym forum jeszcze pare osób które by się do tej funkcji nadawały.
Ah, warto przypomnieć że autor tego tematu sam z pozycji moda zrezygnował.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() A mnie zastanawia fakt co ludzie nie grajacy w tibie robia na tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Aval, ano zrezygnowałem, to była w pełni moja - chociaż pochopna - decyzja. Czasem trzeba się uczyć na błędach, nie?
Swoją drogą, apropos tego 'dostosowywania', to tak czy siak, pod kogoś trzeba robić to forum, prawda? Pytanie tylko, czy lepiej iść w komerchę w złym smaku, czy w komercję pozytywną.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Teraz idziesz dobrze bo idziesz przeciw. Zaatakowałeś tych ktrzy wyrazili zdanie podobne do twojego i tym sposobem zacząłeś przeć pod prąd ^^ Cytuj:
A teraz jak się to pokrywa? Co do straty publiki przez tibia.pl - szczerze? Nie sądze żeby był to problem wielki. Ci którzy zachowują się choć trochę porządnie zostaną a reszty nikomu nie szkoda - tlyko dodaje kolejne ziarenko do padów serwa ![]() No bo po co też nam koleś który jedyne co robi to zajmuje miejsce w bazie danych i denerwuje i dostarcza roboty modom? Co do olewania sprawy przez modów - no cóż przy takiej ilości modów (aktywnych!) trudno utrzymać jakikolwiek porządek Dlatego także jestem za powiększeniem skłądu - choć niekoniecznie przez rekrutację - modki sami moga wybrać kogo by chcieli w składzie?
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Mnien ie ma na lusice luserów...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @tobic Z SOLARKI!!
![]() |
#73 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#74 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja np nie mam problemów z przyzwyczajeniem się do tutejszych zasad <nie, nie jestem jednym z nich -.-> jak komuś się nie podoba na tym forum to niech ...
I wszystko jasne prawda ?
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Była kiedyś grupa Royal Members, dla "inteligencji i elity". Ale to nie o to chodzi, i dobrze o tym wszyscy wiedzą. Rozmawiać między sobą możemy też na IRCu, gg, albo przez telefon. Ba, możemy się nawet spotkać. Tutaj chodzi o forum jako całość.
![]() |
#77 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#79 |