|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Mogą byc? ![]() |
|||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
106 | 61.99% |
Nie |
1 | 0.58% |
Idz ogladac pokemony |
64 | 37.43% |
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm... Spróbuj może bardziej uzmysłowić sobie, że materiał mimo wszystko tworzy "bryłę". Popatrz jak chociażby zwykła bluzka układa się na ludzkim ciele, jak się marszczy, jak to się ima np. do kształtu ramienia. Materiał nie wisi na drugie, ale ukłąda się na bryle przedramienia i ramienia w postaci maga - zobacz jak się układają twoje kreski zaznaczające zgięcia materiału. Rysuj je bardziej z namysłem. Choć nie powiem - obrazek z magiem nie jest najgorszy. Chomiczki pozostawię bez oceny, bo sama nie wiem co dokładnie o nich myśleć. To coś jaszczuro-wężo podobne także, bo jakoś naprawdę nie wiem jak to określić. Najlepiej nich przyjdą Ci mądrzejsi, to ci dokładnie powiedzą
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @ Eileen
hahahyha xD To samo mu powiedzialem na RL ![]() PS: Cor dodaj ta ostatnia pracke czego inni nie widzieli Ostatnio edytowany przez Marduck - 19-11-2006 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() @Marduck
na RL? To kimże ty jestes?!!! (PS jesli to adi, to juz znam przyczyny tego spamu xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niech to! Wydalo sie !...koniec mej tejemnicy ;d
PS:Ekhemmm....spam? WRAAARRR! Ostatnio edytowany przez Marduck - 18-11-2006 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ekhm... dodaje wiec nowe pracki
![]() Na początek dodaję tą nowa, to czego inni nie widzieli ![]() ![]() Alucard!!! ![]() komentujcie i doradzajcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Cor Tibiarz
No! Ale ta hybrydka ma troche niefajne skrzydelka ![]() Ostatnio edytowany przez Marduck - 19-11-2006 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dawno nic nie rysowalem ( zdazylem podrzec z tuzin prac ktore mnie wkurzaly
![]() Pierw jakiś stwor nie z tej ziemi (rysowany na niemieckim ![]() ![]() A tera wybrane najpiekniejsze (jak dla mnie) krajobrazy z gothica. W jedynce byly super, w dwojce juz PB nie mial tyle pomyslow ![]() Górska Forteca. Jak ja to mowilem z moim bratem: Nie do zdobycia. Mozna ja najwyzej zniszczyc, ale zdobyc... heh ![]() Klasztor mnichów potrafiących przemieniać się w zwierzęta za czasów świetności. Czekało mnie tu dodatkowe zadanie: musiałem sam powymyślać te wszystkie budowle. Sory za przeskok kolorów w trawie. Po prostu zorientowalem sie ze trawa jest zbyt ciemna i zaczalem robic coraz jasniej. Woda tez mi ne wyszal, ba nie umiem w ogole rysowac wody. Tak to juz jest ![]() ![]() Na dobitke... twu, na zakonczenie posta dodaje klasztor magów ognia. Rysowalem go na kolejnych lekcjach: religia, historia, niemiecki ![]() ![]() ![]() Prosze o opinie i porady ![]() Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 23-03-2007 o 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eh comment plx
Zeby nie bylo ze psize prozne wiadomosci to dodaje nowa pracke ![]() ![]() comentujcie Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 03-02-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]() hmm całkiem ładne pracki czekam na next
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Cześć Tibiarz
![]()
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() cor: Grasz w gothica! Jea! bratnia dusza na tym forum! W którym rozdziale teraz jesteś?
<cieszy sie jak głupi do sera> BTW. pracki rulez - moze to dlatego ze o tym o czym sa ;P
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Coz przeszedlem wszystkie czesci i aktualnie nie gram ale przyznam ze fajnie sie gralo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Pakistan
Imię: Pan Paniowski xD
Gildia: Meneland explorers
Świat: kula ziemska
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() Zgóry sory za OT
przeszedłem 2 i dotatek, w 1 jakiś błąd bo zaraz przed śniącym wywala mnie do windowsa i zamyka gothica ;/ Mam gothica 3, ale zasłaby komp ;P Zeby nie było OT: w mojej galerii znajdziesz coś, co może dostarczyć inspiracji, bo sam to najpierw narysowałem a potem zpixelowałem ![]()
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sory ze robie takie wielkie odstepy w dodawaniu pracek(moze dla wiekszosci to zbawienie
![]() Mam problemy z rysowaniem rąk, dlategoż to postanowilem to pocwiczyc pierwsza dlon ![]() druga ![]() i trzecia mnie ![]() ![]() jeśli cos jest za jasne czy cus to jest to wina mego skanera bo on jest bardzo leniwy i nie chce mu sie skanowac jasnych odcieni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Trochę kwadratowe, mogłeś bardziej zaokrąglić, ale jest dobrze.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Hm... pierwszy rysunek- wszystkie palce prawie równe...
drugi- zdecydowanie najlepszy. Ta biel u góry daje fajny efekt. Ale bardzo kanciate kostki. (No chyba, że takie "posiadowywujesz") trzeci- nie jest zły. Ale jakiś taki... dziwny... Mimo wszystko cały czas mam zastrzeżenia co do kolorowania/wypełniania/ cieniowania. Takie niestaranne. Może kup jakąś kolorowanke i poćwicz (ja tak robiłem)
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() Ten pierwszy wygląda jak z kamienia. Ale reszta niczego sobie.
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dodaje nową pracek, moze tera bede czesciej dodawal
![]() Smaug nadlatuje!!! ![]() prosze o uwagi i opinie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Ogon się dziwnie zwija, a łapy dziwnie wiszą.
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Przednie łapy i pysk nie wygladają zbyt estetycznie, a skrzydła i przednia część szyi miejscami zbyt kańciaste, lepiej stosuj zaokrąglenia zamiast kątw ostrych, te są mile widziane raczej w zakończeniach rogów, zębów, kolcy, i takich tam
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |