![]() |
#61 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ps. Szkoda, ze nie zmienia nazwy 'paladin' na 'ranger'...byloby po klopocie ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Ta.to przy okazji.... I nie powinno byc Royal Paladin ... (Krolewskiego Paladyna nie znam wogole z ksiazek zadnych ;/ ...chociaz moze gdzies jest...) a raczej Holy Paladin juz bardziej, chociaz brzmi debilnie (Swiety Paladin) . A czemu tak sie oburzam na te "pomylki" typu troll, smok itp ? Bo potem takie dzieci Tibii mysla ze sa super obeznani w RPG (Tibia to nie RPG Tibia to H&S + Bot Technology) i ...wiadomo ... ah...nie umiem teraz pisac (dopiero co wstalem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() chyba sie powtorze...ale najwiekszym plusem tibi jest to ze jest ona bardzo silnie oparta na kontaktach miedzyludzkich. systemy prowadzenia rozmow, chaty, game chaty, priv, itp sa o wiele wygodniejsze niz w innych grach w ktore gralem (pisalem juz wczesniej jakie) i dzieki temu tibia mnie przynajmniej do tej pory potrafi przyciagnac na te pare godzinek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalej nic nowego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Tibia ma cos czego w innych albo w zadnej grze tego typu nie ma, mam tu na mysli wszelkiego rodzaju statystyki (poczawszy od tego kto ile expa wbija dziennie a konczac na tym kto lepiej lowi rybki;p). Mysle ze nie tylko mnie to motywuje ale duzo graczy co sprawia ze wiecej poswiecaja czasu grze. Dzieki nim duzo graczy zarywa noce po to zeby troche wiecej pograc, zeby byc o pare poziomow wyzej, inna sprawa jest chec czynnego udzialu w rozwoju swiata iposiadania jakiejs wladzy (i ew. jej naduzywanie;p)
Gralem w wiele gier i moge powiedziec ze daja duzo przyjemnosc z grania(grywalnosc) niektore nawet satysfakcje, ale zadna gra w ktora gralem nie dala mi takiej satysfakcji i nie byla tak motywujaca jak tibia. |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() @topic moją ulubiona grą RPG to Arena Albionu, niema tam mocnej grafiki, ale jest coś co przytrzymuje gracza na dłużej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Tibia ma(raczej miala) cos takiego w sobie, ze byla wyjatkowa gra. Moze to wygodny chat z ludzmi. Moze przejzysta grafika(bez zbednych pierdolek). NIe wymaga myslania, skupienia- dowod? Prosze bardzo-23:16 You see yourself. You are a paladin.
No przepraszam bardzo! Nawet nie trzeba sie skupic zeby rozroznic kim ktos jest, jak sie moze nazywac przedmiot-wystarczy klikna mysza i juz wiemy wsio.
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Chrzanów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Furius Acilius
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 47
Skille: 23/25
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Tibia to największe gówno, nie ma bardziej debilnej gry -.-", koncze z tym badziewiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
konczysz bo padles? ![]() Hmm tibia ma to cos w sobie,jednak ja nie mam tyle czasu na nia ![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
taaa a po smierci swojej najlepszej postaci tylko tracic nerwy i czas na odrobienie skilli etc. zgadzam sie z autorem tego tematu tibia to badziew szkoda czasu ... juz lepiej zajac sie innymi rpg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() tibia sux
hunty za nic kradzieje klimat(aco to takiego) n00by odrabianie skilii 99% questów to zabijanie :\ aha i jak ktoś mi powie że tibia to rpg to rypne z mojego półtoraka gryyyy grał ktoś w wowa lub guildwars ... teraz popatrzcie na tibie ...
RETRAYED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Chojnów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pogramca Wampirow
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 26
![]() |
![]() Co wy kurde chcecie od Tibi co??...Mój kolega mówi że to paint..Może i paint ale nie chodzi o grafike tylko o treść Tibia mi się podoba i nic do nie nie mam
"Co co co co się stało?łazienka jest zamknięta" |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() ja uwazam ze malo jest rpg lepszych od tibii - tibia, mu i linege II (cronicle 3) kroloją
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]() I jeszcze Ragnarok onlajn jest lepszy od tibii!!
Można tam koxsać na foczkach i brać śluby!! A najlepszy to jest lineage dwa chronicles 4! Papa pozdro all |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() :| Tibia - ścierwo po co robili takie cos?
:> Lineage2 - super! wkoncu c5 ^^ ![]() Powiem jeszzce ze zaluje mojego poltorocznego czasu spedzanego przed TIBIĄ - . - Ostatnio edytowany przez Shubik - 11-08-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
tu nikt nie mowi o singlu...zreszta na tibii masz hunta za to ze masz za duze skille , tak jak bylo na askarze wiec po co te starania?.Co do innych gier to racja tracisz lvl itd ale nie az tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Wasilków
Imię: Shal Dargan
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Stayers
Świat: Berylia
Poziom: 16
Skille: 19/21
![]() |
![]() tibia to gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz w to nie gram moge oddac konto! osoba która pierwsza napisze do mnie na priv to wysle mu acc i pasy do konta.Po co marnowac czas na tibie?Ale caly czas bede z wami w dziale rpg i inne ale nie zwiazane z tibia ![]()
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Mój WoW z dodatkiem zajmuje 8GB a to o wiele więcej niż "Nawet do 800 mb"
![]() |
![]() |