![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
![]() |
![]() wyczepiste maga super hiper maega super hiper fajne najlepszy ostatni obrazek 3 czesci!!!! na wyspie feo sie obudzil i sie wystraszyl hhahahahahaahahahaha
![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Fake świetny...bardzo ładne wykonanie i fabuła...ale to mi troche przypomina Shaman King...Na początku manipulacja moćą to jak Jedność z duchem...a potem widze że moc jest w broni to tak jak w shaman king medium...moc idzie do broni...na dodatek Norah jest kimś podobnym do Zik'a...Ale to mi się bardzo podoba...a może ktoś by zrobił fake Shaman King...(opowiadanie)
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A teksty staram sie pisać śmieszne ale mi ine wychodzi ![]() @gate lord możliwe ale nie robie tego specjalnie ![]() @faver chyba masz racje może za długie te walki ^^ @down w 100% sie z toba zgadzam ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 30-07-2006 o 19:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Za dużo kreskówek dzieci xD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Nice Nice.. Oby tak dalej rób szybko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ogólnie to wszystko świetne sam bym wogule nic nie zrobil moze dlatego ale swietne 10/10
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() 0/10 bo mnie tam niebyło<zuoy>
;p żartuje to było troche nudnawe ale dam 8/10 i czekam na mój tryiumf xD <arcyszatański śmiech> |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() "Drakon naogląddal się SK i zazcął odpierdzielać o tym bajeczki
![]() Nie lubie SK ale lubie ten fake ale go nie ma dlatego dam Ci? 7/10!! DAWAJ FEJKI! A not ak zapomniałem: Dej mie do fejccia!!1111 blix!!111razraz |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Niestety niektórych za smucę mówiąc że następne odcinki fake nie powstaną...
w najbliższym czasie... Ale spokojnie To tylko mała przerwa spowodowana brakiem chęci i zbieraniem nowych grafik... Nie długo druid będzie wyglądał jak druid, a nie jak koleś w płaszczu rodem z Matrixa... A knight (chociaż nie każdy) jak knight a nie jak Son Goku z Dragon Balla. Nowe grafiki ułatwią mi też pokazanie niektórych broni, i tego że dany człowiek ma np topór, a nie miecz w pochwie... sądzę (a raczej mam nadzieje) że nie potrwa to dłużej niż tydzień lub dwa... Może następny odcinek pokaże jeszcze w tym tygodniu (o ile będzie mi się chciało) gdyż cześć tego odcinka mam gotowe i nie wymaga on jeszcze nowych grafik... Uwaga zmiany nie będą drastyczne więc nie spodziewajcie się super zmian...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() To mi wygląda na turniej szamanów z tej bajki król szamanów...
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Yeah! To okrycie na miare tego, że Avager żadko robi fake!!!
My master... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() troche was nie rozumiem
większość zapiera sie że nie lubi tego anime i że go nie ogląda a tu nagle tyle osub zna SK na tyle żeby oceniać że mój fake jest podobny POWTAŻAM PO RAZ ENTY to że w fake mowa jest o turnieju nie znaczy że chodzi o to samo co w tym głupim anime tam był tylko jeden turniej a u mnie będzie więcej... P.s. Powoli kończe robote nad zbieraniem outfitów ^^ teraz trzeba będzie pokolorować... wolicie żeby odrazu zmienił outy bohaterów czy po jakimś czasie w fake
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Mi to nei robi, ważny jest efekt...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Robisz next part? Jeśli tak to szybko jeśli nie to rób (czyli nie masz innego wyjscia). Ja czekam na next bardy!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
robię robię.. oto i on 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() 12 ![]() 13 ![]() 14 ![]() 15 ![]() W tym odcinku nowe grafy się jeszcze nie pojawiły, głównie dlatego że połowa odcinka była przygotowana wcześniej... Oglądajcie i Komętujcie, wkrótce nowe outy... ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 11-08-2006 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() SpOx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Podoba mi się, najbardziej efekciki (jak zwykle)
![]() |
![]() |
![]() |