|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() trudno ale turtle juz nei maja dobrego przywodcy przeceiz na Arcani najlepiejgildiami dowodzil Shyan Aurelius i Fosfik a Bedek bedzie dobry na froncie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej Medivh pamietasz jak na mnei nawalales jaki to ja jetsem debil zebym sie rzucil z okna itp.? napewneo pameiatsz.... ze masz duzy lvl i jetses w turtlach to nei znaczy ze mozesz do kazdego jechac :/ sory...A jednak mialem racje ze bedzei wojna ty mi to wypierales i sie jescze ze mnei smales :/ wiesz nie bede nic pisal bo przesadze....
Ostatnio edytowany przez Szyszax - 15-07-2006 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() Medvih skoro ty taki kozak, to poprowadz DPFT do zwyciestwa i pokaż ze ty zaslugujesz na miano przywódcy. <lol>
a tak miedzy nami, zabiłes już kogoś ;>? (",) |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() wsumie to "przepraszam" jescze nie uslyszalem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Laf
nie ma nawet okazji ![]() @Szyszax ahaha nieby za co mam cie przepraszac ? za twoje durne posty w ktorych pokazujesz jakim debilem jestes ??
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() jetses prze typem.... ty mowiles ze wojny napewno nie bedzie i ze jestem ...... a teraz sam widzisz wojna jest i z tego wychodiz ze ty teraz jestes ....... uwaga bo zaraz bede mial hunta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() bede musial chyba wrocic na arcanie chociazby popatrzec, ale watpie zeby bitwy byly wiec to raczej wojna nie jest co do wojny zwracam honor, pa i takie same bedzie wiec ta wojna taka sobie bedzie
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wezcie qrwa zastanowcie sie nad soba. Jakis Szyszax, 31 sorc ktory gowno wie o jakiejkolwiek wojnie, nie nalezy do zadnej strony, robi jakies popieprzone tematy na tibii pl z popieprzonymi pytaniami i odpowiedziami zamiast nauczyc sie porzadnie angielskiego i poczytac troche forum tibii com. Czemu wy w ogole sie wypowiadacie w tym temacie? Widac ze jest calkowicie debilny i kazdy mowi co innego klocac sie nawzajem... -.-
@Szyszax: Nie wiem dla czego tak oczekujesz tych przeprosin skoro on uwaza cie za debila, pozatym nie mow "Sam sie klociles ze nie bedzie wojny a jest haha i kto jest idiota" Lol moze nie planowali wojny tylko nagle powstal taki obrot sytuacji? Pff mowie wam poczytajcie forum tibii com a nie to co wam powie pierwszy lepszy kolega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() KU*****WA a po h***j jest forum tibia.pl zeby pisac jelopie!! to pokaz cwaniaku swoje posty, nie grasz na Arcani to po h**uj sie wypowiadasz!! Nie rozumiem cie:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nie rob z siebie debila i zobacz moj profil. A wcale na tym forum nie trzeba robic debilnych tematow tylko powinno sie robic tematy z sensem.
EDIT: AHA i moje posty mozesz zobaczyc klikajac na moj nick (Vrael) i znajdz posty uzytkownika Vrael, madralo. Ostatnio edytowany przez Vrael - 15-07-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nom, zauważyłem ze siedzo w hatce i czekajo na okalski albo zbawienie... <lol> dla nich ;s nie widzalem cie w domq dpft ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
|
![]() Cytuj:
Name: Profanus Ira Sex: male Profession: Elder Druid Level: 46 World: Arcania Residence: Darashia House: Botham III f (Ankrahmun) is paid until Jul 19 2006 Guild membership: Honorowy Wozny Ula of the Zapylacze Last login: Jul 15 2006, 14:48:49 CET Account Status: Premium Account To jak mozesz powiedzec ze nie gra na arcani Chyba masz cos z gorna czescia ciala albo myslisz dupą jak nie mozesz zobaczyc ze gra na arcani lolu tylko mowiesz ze nie gra i sie nie zna OmFg !!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() za***bisice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok juz lepiej niech nikt nei psize na tym temacie bo wyszla z tego WIELKA klutnia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() vrael i tu sie z toba zgodze napisal temat 2 tyg. przed wojna i teraz sie cieszy.
szyszax ile ty na arcanii grasz 2 tyg.?dla mnie i tak bedziesz bahorem co lubi fora internetowe obrzucac powiedzmy sobie szczerze spamem, i co spekujesz mnie 31 lvl? edit@to twoj jedyny char na tym koncie i niektorzy sa bardziej inteligentni zeby patrzec na tibia.com, a jak masz wiecej postaci to juz na drugim koncie
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 16-07-2006 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() @UP
Name: Fimmyr Zeron Sex: male Profession: Sorcerer Level: 25 World: Arcania Residence: Venore Last login: Jul 15 2006, 13:18:21 CET Account Status: Free Account Created: Sep 26 2005, 17:38:27 CET No Comment