|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehmm.. Tocha... czy ty myslisz ze ja zwracalem uwage na tych wszytskich noobow ktorzy gapili sie co ja robie?.......(POMYSL TOCHA ZANIM PALNIESZ JAKIS GLUPI POST!)
![]() Powinienem wteyd otworzyc kino ![]() No ale dobra wyjebane w to, i tak jestem ,,Jedyny w swoim rodzaju". Nikt nie moze sie ze mna rownac... nawet Bulasowa Druid ^^ Aaa i jeszcze 1.... Levi to prawie jak rl friend ![]() Ostatnio edytowany przez Modi - 14-07-2006 o 23:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff Golab nie moja wina ze Tocha czasem mysli i skojarzyl pewne fakty^^ I ten ss jest w twojego photobucketa, nie z mojego
![]() Ostatnio edytowany przez Fellya - 15-07-2006 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zadko patrze w swoj photobuckt ^^
Bede msuial new SS dostarczyc widze ;s bo all juz oblookane:/ 700k tera jest.. dojade do 3kk i lece na hunta ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Modi - 15-07-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Santa Claus
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Polska/England
Wpisy bloga: 6
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gawagi Slayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kocham Natalie! ;*;* <3
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Fell, Tocha, Modi#
Nie macie co robic? :| Jak chcecie se wyjascnic jakies rzeczy to PM plx [or gg etc] Tu sie wrzuca fotki a nie kloci >.< Jeszcze nikt nie widzial tej fotki... ;P ![]() Pzdr ; ) Czekam na 30 lipca... cisnienie rosnie... 30left ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2006
Lokacja: ~~~~~~~~
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tocha'Junior
Gildia: Almighties Friends
Poziom: 99
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ~~Gołąb~~ Ty poprostu kochasz waste
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Santa Claus
|
![]() golabQ...
waste r0x ![]() btw, dle sux z lootem.. jeszcze nigdy mi nic lepszego od towerki nie polecialo >.< a co do dopisQ... ta.. pro gaamers.. Sharerzy jestessciie a nie : P |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gawagi Pro Gamer to nie osoba ktora ma duzy lvl, tylk osoba ktora umie grac... a Sharowanie niema nic do tego bo ja nie sharuje
![]() Watpie czy kiedy kolwiek nam dorownasz talentem ^^ ![]() A propo DL'i polazlem tam zeby lvl dobic... a nie zeby lootowac.. ehm.. nóbq plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Ssy spoko ale z BOTEM to sie wkopales
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() Ssy spoko ale z BOTEM to to sie wkopales
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakim BOTEM czlowieku? -.-"
ja tam nic podejzanego nie widze ... Pewnie chodzi ci o ss gdzie jest pokazana lecaca SD'ka i hit za 335 czy ile tam bylo... Wyobraz sobie dzieciaku bez wyobrazni ze DRAGON LORD DOSTAL Z SD W MOMENCIE W KTORYM PUSCILES SD'KA NA BATTLE!! I NA TYM SS'IE WIDZISZ 1 HIT... LECACY SD i HIT Z TEGO SD... jakbys niezauwazyl to qfa ten dmg dopiero co polecial aew... Ostatnio edytowany przez Modi - 15-07-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gratki dla Macior'ki
![]() ~~Gołąb~~ Temu typowi pewnie chodziło o nie twoje foty, jakbyś przejrzał to byś znalazł ![]() ![]() A tu taki malutki adv dla odświerzenia tematu: ![]() Komentowac!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Santa Claus
|
![]() Cytuj:
po 2. Sam pisales ze loot o dupy, wiec? -.- po 3. Jestes chyba sklerotykiem jezeli nie pamietasz co pisales w poprzednim poscie... up# gratz. boomba# a 100 levela to juz sie nie chce wkleic, nie? Len -.- ;d #modi wez Ty przestan doublowac posty bo tu k.u.r.w.a smietnik robisz -.- down #fell ja smietnika nie robie, ja nie robie kilku postow pod rzad -.- nie ma zadnej satysfakcji gdy przechodzisz ani z botem... ja zaczynam klotnie, ja!?!? pokaz mi czym lol down#modi i co? myslisz ze bede plakal w poduszke? o; [dajcie mi chusteczki] ![]() Cytuj:
powklejam troche starych fotek.. ; ) Loocik z hydr z DDoSinkiem ![]() ![]() Loocik z Black Knight'ow z DDoSinkiem ![]() ![]() Bardzoo stare fotki z ASow z Fell ;] lekki hardzik ;p ![]() ![]() 122... [Sliwa nab plx ;d] ![]() Jakies stare dymki z Fell ;] ![]() Papa buraczQ ;P ![]() druidek ;-) boshe... photobucket sux... [dluuugoo sie wlacza ;<] starree... [img] ![]() Aktualnie 41.. [prawie 3%] Potem jeszcze cos powrzucam ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Gawus - 16-07-2006 o 12:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg nób. P i e r d o l e t e w a s z e thready itp itd... ,,),,
Gawagi = Noob Nabby je ba ne;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maciora
Graty mlvla ![]() @Gaw Przestan wszczynac klotni >.> I sam robisz smietnik, a temat nie musi byc zawalony samymi ssami. Co do anni to pewnie ze bez bota- tak jak dotychczas, po prostu wzor uczciwego gracza^^ Tak btw to gdzie jest tam bot(na ssach Golaba)? Bo ja nie widze.. Nie wiem, ja sie nie znam ale zobaczyc bym chciala ![]() UE Leviego ![]() ![]() 6hp.. Nie ma to jak freezy ;S ![]() Ostatnio edytowany przez Fellya - 16-07-2006 o 11:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy wy musicie się kłucic, wiem, że to nie wasza wina tylko Gołębia, bo to poprostu nab ;P
Dobra nie będziemy się czepiac ;P Dzisiejsza mała wyprawa na PoH: Mała zabawa z cycami: ![]() Quescik, ktorego wybił qmpel z gildi (Thx Archer ![]() ![]() No i na koniec Loot (35k Exp Done a nie 35 ![]() ![]() I nie kłuccie się z Gołębiem ![]() ![]() Po długim trainie miałem ciśnienie na expienie, a oto skutki: ![]() Koment Plx ![]() Ostatnio edytowany przez Tocha ^.- - 17-07-2006 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Santa Claus