Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-07-2006, 00:06   #61
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

@all ownerzy althunusa

Wy razem wzięci wydajecie się mieć mniejsze iq niż ja sam... Chyba podobnie jak tetro uciekaliście ze szkoly żeby grać w tibie... Ehhh nie bede z wami gadał dopóki nie uznam że to jest konieczne, warte odpowiedzi
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-07-2006, 01:31   #62
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou
@all ownerzy althunusa

Wy razem wzięci wydajecie się mieć mniejsze iq niż ja sam... Chyba podobnie jak tetro uciekaliście ze szkoly żeby grać w tibie... Ehhh nie bede z wami gadał dopóki nie uznam że to jest konieczne, warte odpowiedzi
A moze po prostu nie wiesz jak odpowiedziec na moje pytanie; / Wciaz nie wiem czemu lepsze jest szarowanie z jakims bucem z polski niz z dobrym ziomem z hiszpani. Dla was zapewne dlatego, ze jakby was wych.ujal to byscie nie mogli pojechac mu wpie.rdo.lic; /

Dodam , ze skonczylem grac althunusem na 70 lvlu a hiszpanski owner zaczal grac na okolo 78 wiec z nim nie szarowalem. Chce jedynie wiedziec czemu szarowanie z hiszpanem jest glupsze niz szarowanie z polakiem. Skoro dla was to taki debilizm to zapewne macie w tej sprawie doswiadczenie: )

A co do uciekania ze szkoly grac w tibie, musze cie rozczarowac, ale to nie bylo konieczne. Berylia powstala troche przed wakacjami, a w wakacje raczej do szkoly sie nie chodzi wiec nie mozna z niej uciekac: ). Hiszpan dolaczyl do Zygmunta jakos pod koniec wakacji. Jako, ze hiszpan chodzil do szkoly wieczorem to mogl spokojnie grac az Zygmunt nie wrocil ze szkoly wiec nie bylo powodu do uciekania.
Tak wiec swoje porownywanie nas do tetra mozesz se w du.pe wsadzic, ponadto to, ze nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie i czepianie sie przez to mojego IQ swiadczy jedynie o tym, ze to twoje jest niskie, nie moje. :- )

Ostatnio edytowany przez Telupeje - 30-07-2006 o 01:47.
Telupeje jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-07-2006, 11:52   #63
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
A moze po prostu nie wiesz jak odpowiedziec na moje pytanie; / Wciaz nie wiem czemu lepsze jest szarowanie z jakims bucem z polski niz z dobrym ziomem z hiszpani. Dla was zapewne dlatego, ze jakby was wych.ujal to byscie nie mogli pojechac mu wpie.rdo.lic; /
Może dlatego, że właśnie hiszpan okazał się frajerem, który jak twierdzisz dał sie zhackować? Tym bardziej biorąc pod uwagę to, że później althunus brał udział w wojnie z KH, a wielu KH (w tym liderzy ) to hiszpanie. Oprócz tego sharowanie z Polakiem jest lepsze, bo nie widać od razu, że sharujesz. Bo to jest BARDZO dziwne jak char, którym grali polacy zaczyna nap.ierdala.ć po hiszpańsku!
I z twojej wypowiedzi wnioskuję, że uważasz siebie za "buca z polski", tak jak i innych Polaków.

Cytuj:
Dodam , ze skonczylem grac althunusem na 70 lvlu a hiszpanski owner zaczal grac na okolo 78 wiec z nim nie szarowalem. Chce jedynie wiedziec czemu szarowanie z hiszpanem jest glupsze niz szarowanie z polakiem. Skoro dla was to taki debilizm to zapewne macie w tej sprawie doswiadczenie: )
Nie mam doświadczenia. Mam o prostu mózg, który używam.

Cytuj:
A co do uciekania ze szkoly grac w tibie, musze cie rozczarowac, ale to nie bylo konieczne. Berylia powstala troche przed wakacjami, a w wakacje raczej do szkoly sie nie chodzi wiec nie mozna z niej uciekac: ). Hiszpan dolaczyl do Zygmunta jakos pod koniec wakacji. Jako, ze hiszpan chodzil do szkoly wieczorem to mogl spokojnie grac az Zygmunt nie wrocil ze szkoly wiec nie bylo powodu do uciekania.
Tak wiec swoje porownywanie nas do tetra mozesz se w du.pe wsadzic, ponadto to, ze nie umiesz odpowiedziec na moje pytanie i czepianie sie przez to mojego IQ swiadczy jedynie o tym, ze to twoje jest niskie, nie moje. :- )
Nie wyczuwasz aluzji, metafory w wypowiedziac innych? Jeśli nie zapytaj rodziców, kolegów, moze wytłumaczą ci co miaem na myśli.
I jak widzisz umiem odpowiedzieć na twoje pytanie. Czy teraz jesteś zadowolony?

Viva la Espania!
stary 30-07-2006, 16:59   #64
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Może dlatego, że właśnie hiszpan okazał się frajerem, który jak twierdzisz dał sie zhackować?
Nikt nie mowil, ze to napewno jego hackneli.
Cytuj:
Oprócz tego sharowanie z Polakiem jest lepsze, bo nie widać od razu, że sharujesz. Bo to jest BARDZO dziwne jak char, którym grali polacy zaczyna nap.ierdala.ć po hiszpańsku!
I tak kazdy wiedzial, ze althunus szarowal wiec co za roznica po jakiemu gada?XDDD Rownie dobrze mozna napisac, ze w hotkeyach mialem pelno zdan po hiszpansku i udawalem, ze gadam w tym jezyku.
Cytuj:
I z twojej wypowiedzi wnioskuję, że uważasz siebie za "buca z polski", tak jak i innych Polaków.
Akurat siebie nie=)
stary 30-07-2006, 18:43   #65
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Telupeje
Akurat Mr. He'sthebest nie czitowal! Hackli nas albo dlatego, ze spanisz ołner czitowal, albo spanisz ołnera knajtsolo hacknal przez msn (jak ktos nie wie, ze sie tak da, to niech nie skrzeczy czegos w stylu "ty nopie nie da siem!").
W tym jasno wynika, że jestes pewien że hackneli Spanish ownera. Więc nie udawaj mądrego...

Cytuj:
I tak kazdy wiedzial, ze althunus szarowal wiec co za roznica po jakiemu gada?XDDD Rownie dobrze mozna napisac, ze w hotkeyach mialem pelno zdan po hiszpansku i udawalem, ze gadam w tym jezyku.
Taka, że jak to stara się ukryć jest jeszcze w MINIMALNYM stopniu szanowany, a że otwarcie się do tego przyznaje to szacunku brak całkowicie.
stary 30-07-2006, 22:46   #66
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.
a plakales po hacku ;f? idz se na ots tam cie nie hackna
Szkut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-07-2006, 00:08   #67
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut
a plakales po hacku ;f? idz se na ots tam cie nie hackna
Ty zapewne plakales po tym jak cie kiedys na beryli pewnie zabilem i tera sie probujesz na forum wyzywacxDDDD
stary 31-07-2006, 00:26   #68
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Ty zapewne plakales po tym jak cie kiedys na beryli pewnie zabilem i tera sie probujesz na forum wyzywacxDDDD
Póki co jedyne osoby, które wyzywają sie na forum to ty i zygmunt... Takie no... niedorozwoje 2 próbujące walczyć ze swoimi kompleksami na forum
stary 31-07-2006, 03:40   #69
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Póki co jedyne osoby, które wyzywają sie na forum to ty i zygmunt... Takie no... niedorozwoje 2 próbujące walczyć ze swoimi kompleksami na forum
Na forum? Akurat wszedlem w inny temat i ktos kogos wyzywal; (((!
A moze chodzilo ci o ten temat? No to cie rozczaruje ale w przeciwienstwie do ciebie, ja JESZCZE nikogo nie obrazilem, niedorozwoju...oh...juz obrazilem. : ( Chociaz nie! Nazywam jedynie rzeczy po imieniu!

Przypomne jeszcze, ze to nie ja zaczalem ta klotnie, wiec to chyba ty masz zamiar walczyc na forum z kompleksami, ale nie wnikam.xD
stary 31-07-2006, 21:08   #70
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
A szkoda nie udalo ci sie masz za wysokie mniemanie o sobie wiesz? Jak idziesz na zakupy to tez w kilku ?
Szkut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-08-2006, 05:32   #71
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut
A szkoda nie udalo ci sie masz za wysokie mniemanie o sobie wiesz? Jak idziesz na zakupy to tez w kilku ?
Ty chyba w zlym temacie posta napisales bo ten twoj to jakos nie pasuje.
stary 01-08-2006, 10:28   #72
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

Cytuj:
Zebys nobie mial zagadke. Jak go nie znasz to zamknij gebe i sie na jego temat nie udzielaj.
jeszcze nikogo powiadasz? ^^ Jeszcze jeśli chcesz poszukam starych tematów, gdzie najeżdżasz na ludzi

Ile jeszcze razy mam ci udowodnić że jesteś idiotą, któy najwidoczniej nie pamięta co robi?
stary 01-08-2006, 10:38   #73
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
jeszcze nikogo powiadasz? ^^ Jeszcze jeśli chcesz poszukam starych tematów, gdzie najeżdżasz na ludzi

Ile jeszcze razy mam ci udowodnić że jesteś idiotą, któy najwidoczniej nie pamięta co robi?
może sharuje konto na tibia.pl z hiszpanem
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-10-2006, 12:32   #74
Wine_Capone
Użytkownik forum

Wine_Capone's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Debica

Profesja: Druid
Świat: Berylia
Poziom: 29
Poziom mag.: 41
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
hehe ja sądzę , że do rozpadu lifestyle niedojdzie tak prędko.
wg mnie to jedyne co moze sie stac to dojscie kilku osób do kh np. Excail ( w co wątpie bo kh go nienawidzi)
Sie zdziwil chlopak
Wine_Capone jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania