![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Nie jestem i nie uważam się za super wymiatacza i nie spodziewam się, że wszyscy "będą tak samo dobrze robić jak ty panie "wymiataczu"".
Ale jak już coś robisz to staraj się to robić (w miare)dobrze. Dam ci kilka rad. Wewnątrz grafik staraj się nie używać czarnego, tylko innych, nieco jaśniejszych od czarnego barw (można tak zastąpić "kanty" w skrzydłach np angel sworda). Staraj się używać więcej kolorów. Gdy cieniując ostrze robisz "pionową białą krechę" musisz dodać jeszcze kilka ciemnych barw, bo gdy tego nie zrobisz ostrze jest "blade" na przykład tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Ten Mutant Sword cienki. Rączka wygląda dwie laski dynamitu. W ogóle to kształty jakoś ujdą, ale cieniowanie jest kiepskie. Bardzo kiepskie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() dawid mag@ niepozwoliłem ci zamieszczać w moim temacie swoich grafik więc prosze nierób tego -.-
"wymiatacz" nieuważam się za wymiatacza więc czemu tak do mnie mowisz cio?;p Burster sword zaraz bedzie ;p jest Burster Sword ![]() inaczej cieniowałem może być lipnie bo to nowość ;p Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 23-07-2006 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() O, i ten miecz jest ładny. Chociaż mi to nie wygląda na cieniowanie tylko na jakiś ornament, ale ładny jest.
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki nieważne jak ale ważny jest efekt ;p
Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
|
![]() Zrób mi Alien Sword i Devil Mask
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() ponieważ na GG napisałeś że zamaist helmeta chcesz axe to prosze cię bardzo
Alien Sword ![]() Devil's Axe ![]() pasi?;p Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 24-07-2006 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No Zalgadis teraz się postarałeś. Mieczyk, ten Buster Sword fajnie wyszedł. Widać, że wreszcie dociera do ciebie o co w tym chodzi.
![]()
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Mała, aczkolwiek cenna rada - nie rób obydwóch połówek ostrza miecza lustrzanym odbiciem. Jedna strona powinna być ciemniejsza, na przykład tak:
![]() I staraj się nie robić linii pośrodku. Możesz zastąpić ją kolorem pośrednim między dwoma połówkami, jaśniejszą linią, lub wcale jej nie rysować (tak jak na rysunku powyżej). Ostatnio edytowany przez Descartes - 24-07-2006 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki
![]() Kuraj@ALE FAZOWO WYCIENIOWANE !! Sword ![]() dobzre wycieniowany? Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 24-07-2006 o 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archangel Sword (ver.2)
![]() Archangel Sword (ver.1) ![]() która wdłg. was lepsza? bo wdłg. mnie to ver.2 a wy co sądzicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() No, teraz ostrze wygląda dosyć porządnie.
![]() A, właśnie, Randlemen zwrócił uwagę - nie stawiaj byle gdzie jasnych plamek, ten styl cieniowania na to nie pozwala. Zamiast tego staraj sie robić miękkie i dłuższe smugi - ale tylko po jasnej stronie! A jeżeli nie potrafisz sobie wyobrazić, jak pada światło na wybrany przedmiot, to poszukaj zdjęcia na http://images.google.pl/. A ten styl cieniowania to chyba pierwszy Strus zaczął stosować wśród MTA. Ostatnio edytowany przez Descartes - 24-07-2006 o 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Nie no ale te prace co dałeś po Buster Swordzie to już mi się nie podobają, szczególnie Alien Sword i Devils Axe (miał być chyba item o nazwie Dvils Mask, ale ok). Poza ty cieniowanie nie polega na stawianiu gdziekolwiek na itemie jaśniejszych, tudzież ciemniejszych barw. Musisz sobie wyobrazić tak jakby na dany przedmiot padało światło i to narysować.
![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz jak dla rysować topory albo wogóle coś innego niż miecze to tragedia więc niepatrz na nie
pozatym to dla mego sąsiada to mi sie niechciało ciiii nic niewiesz ;p moge więcej takich itemów jak buster sword robic więc jak chcesz moge jakies dać ;p ocen ktory arch sword lepszy plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Ładny ten devil's axe.
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 01 2005
|
![]() a zrob mi heh lionhearts sword
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki zartaz bedzie lionheart sword ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Wągrowiec
Stan: Tutor
Imię: Devon Debonair
Profesja: Druid
Świat: Carlin
Poziom: 8
|
![]() zamawiam Tibia helmet(niebieski napis tibia, zielone tło z rogami dwoma koloru takiego) i roll sword (taki pozwijany kolor turkusowy)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
|
![]() tutaj brat tego użytkownika
napisał mi sms'a na komórke żebym napisał tak: siemka wszystkim uzytkownikom forum jestem nad morzem bede za tydzien więc niezrobie żadnych graficzek sorry tak więc za tydzien będzie cu all edit@ pozatym to konto będzie używane przezemnie więc niemyślccie że on wrócił |
![]() |
![]() |