|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ""3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50, wiec knight sie z latwoscia wyuha bo uh dodaje mu 250 hp srednio.""
OD 2 ZERGÓW NA SKILLU 54 SHIELDA?!?!?! stary cos ty palil apap czy ibuprom.... Nie zgrywaj tibiowego geniusza bo ci nie wychodzi ..
![]() |
#62 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @deadlybeat
Zabawne, ale kiedy bawiliśmy się z kumplem noobcharami na desercie (w podziemiach) i biliśmy zerki to on z eq: Leather Set + Dwarven Shield dostał od zerka 2 razy za 100+ (shielding koło 50), a ja ubiłem go w tym czasie z WoD -.- To chyba Ty nie widziałeś zerka. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Super, sami filozofowie
a ja wam powiem ze jesli ten 26 knight to polack to padnie o samych sd (jesli sorc umie se trafic) a czemu? bo polackowi zal uh i sie bedzie uhal na red hp xD prawda jest jedna i swieta ze takim sorciem jakiego masz NIE MASZ PRAWA miec problemów z ubiciem takiego "gracza" @noobowaty mistrz nie ma szans go zabic na otwartej przestrzeni? nikt niewie kto nim gra, ile uhow nosi (jesli nosi) |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Wg mnie 2 zerki+ jakies runki(jakie chcesz,to zalezy od Ciebie) i po kolopocie.jesli Knight wezmie na full def to zerka tak szybko nie zabije a zerk go dogoni
![]()
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jezeli knight bedzie uwieziony przez 2 dsy i nawalany z sd padnie naprawde szybko. |
|
![]() |
![]() |
#68 | |||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A 2 ds moga nie wystarczyc. Knight sie uha za ~250 hp a sorc z sd zabiera tylko ~140hp. Summony musialyby wiec dolozyc wiecej niz 110 hp. Dsy raczej nie sa w stanie. Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 23-07-2006 o 17:17. |
|||||
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Koles napisal ze idzie z kolegami ktorzy beda blokowac (noob chars) czyli uzycie fe raczej odpada bo mogazajebac kumpli (fe) zerki to wtedy jak nie bedzie jeszcze dokladnie trapniety gdyby udalo sie wam trapnac go proponuje ds+sd
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() @topic
Wez zerki to najgorsze co mozesz robic poniewaz sam zostalem zaatakowany przez 28 druida i mial przy sobie 1 zerka (to bylo na polódnie od thais na cycah) a ja mailem wtedy 16 lvl i skile 53/52 i sie spokojnie WYIHALEM a co dopiero 26 knight z uhami. @noobowaty mistrz Jak czytam te posty to wydaje mi sie ze tylko ty wiesz o czym muwisz :> |
![]() |
![]() |
#71 | ||||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
2. On sam napisal ze kumple chca pasc i nie przeszkadza im to bo to ich noob chary i nie zalezy im na tych charach. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||||
![]() |