Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-07-2006, 12:42   #61
deadlybeat
Użytkownik Forum

deadlybeat's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Jarosław

Stan: Na emeryturze
deadlybeat ma numer GG 9416713
Domyślny

""3/4 uderzen na tarcze, reszta w granicach 50, wiec knight sie z latwoscia wyuha bo uh dodaje mu 250 hp srednio.""
OD 2 ZERGÓW NA SKILLU 54 SHIELDA?!?!?! stary cos ty palil apap czy ibuprom.... Nie zgrywaj tibiowego geniusza bo ci nie wychodzi ..

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-07-2006, 13:30   #62
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -niegrający-
Jeżeli mógłbym się wypowiedzieć to sądze że użycie 2x Fe było by lepsze gdyż co prawda są wolne ale walą z gfb niezłe hity więc nie będzie im trudno go walnąć a ty sam mógłbyś sobie pomóc gfb
Chyba zartujesz. Z gfb ten sorc robi dmg srednio za 52 w ludzi a knight sie uha za 250.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibijski
Przecież mówiłem , że jak jest przejście na 1 kratke to jak zrobisz dsa to koles ma trapa. OMG. Czytanie chyba zawodzi u ciebie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz Tibijski
5)robisz 2 fe i walisz fastem sd po kombie elementali jesli metoda up ^ nie wchodzi w gre.
Czyli jednak u ciebie czytanie ze zrozumieniem zawodzi. Najpierw napisales o fe, ja to zacytowalem i skomentowalem, a ty mi teraz chrzanisz ze "przeciez napisales o dsie". ROTFL
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez deadlybeat
OD 2 ZERGÓW NA SKILLU 54 SHIELDA?!?!?! stary cos ty palil apap czy ibuprom.... Nie zgrywaj tibiowego geniusza bo ci nie wychodzi ..
Ty widziales zerka na wlasne oczy czy znasz tylko z opowiadan kumpli ktorzy na nim dedli i sie go boja jak demona?
noobowaty mistrz jest offline  
stary 23-07-2006, 13:55   #63
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

@deadlybeat
Zabawne, ale kiedy bawiliśmy się z kumplem noobcharami na desercie (w podziemiach) i biliśmy zerki to on z eq: Leather Set + Dwarven Shield dostał od zerka 2 razy za 100+ (shielding koło 50), a ja ubiłem go w tym czasie z WoD -.- To chyba Ty nie widziałeś zerka.
ripper jest offline  
stary 23-07-2006, 14:16   #64
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Super, sami filozofowie
a ja wam powiem ze jesli ten 26 knight to polack to padnie o samych sd (jesli sorc umie se trafic) a czemu? bo polackowi zal uh i sie bedzie uhal na red hp
xD
prawda jest jedna i swieta ze takim sorciem jakiego masz NIE MASZ PRAWA miec problemów z ubiciem takiego "gracza"
@noobowaty mistrz
nie ma szans go zabic na otwartej przestrzeni?
nikt niewie kto nim gra, ile uhow nosi (jesli nosi)
Bjoern Shu jest offline  
stary 23-07-2006, 14:19   #65
Dram
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2006

Domyślny

Wg mnie 2 zerki+ jakies runki(jakie chcesz,to zalezy od Ciebie) i po kolopocie.jesli Knight wezmie na full def to zerka tak szybko nie zabije a zerk go dogoni
stary 23-07-2006, 14:30   #66
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dram
Wg mnie 2 zerki+ jakies runki(jakie chcesz,to zalezy od Ciebie) i po kolopocie.jesli Knight wezmie na full def to zerka tak szybko nie zabije a zerk go dogoni
ile jeszcze osob bedzie pisalo to samo?
Bjoern Shu jest offline  
stary 23-07-2006, 14:52   #67
...Zeck
Użytkownik Forum

...Zeck's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Bez obrazy prosze.

1. Zadaja stosunkowo niski dmg w porownaniu z FE.
2. Obrona dsow nie daje tutaj zadnej przewagi bo ofiara i tak szybciej padnie zanim zabierze 280 hp nawet temu slabemu w defensywie fire elementalowi (a trzeba pamietac ze sa 2 fe). Na tych skillach zeby zabrac 280 hp potworowi trzeba zadac naprawde spora ilosc hitow - duzo wieksza niz zeby zabic kolesia summonami+sd+e-wave.
Bylo pytanie jak dobrze go zablkowowac,to odpowiedzialem.
Jezeli knight bedzie uwieziony przez 2 dsy i nawalany z sd padnie naprawde szybko.
stary 23-07-2006, 17:15   #68
noobowaty mistrz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
prawda jest jedna i swieta ze takim sorciem jakiego masz NIE MASZ PRAWA miec problemów z ubiciem takiego "gracza"
prawda jest jedna i swieta ze nie znasz sie na tibii
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
nie ma szans go zabic na otwartej przestrzeni?
nikt niewie kto nim gra, ile uhow nosi (jesli nosi)
Nie ma szans go zabic na otwartej przestrzeni zakladajac ze jego IQ wynosi wiecej niz 50. Jesli ktos ma zespol downa to nie powinien w ogole grac w tibie. (a raczej nie powinni mu dawac pograc bo on sam nie umialby stworzyc sobie konta)
Cytuj:
Wg mnie 2 zerki+ jakies runki(jakie chcesz,to zalezy od Ciebie)
Lmmy. Moze byc?
Cytuj:
jesli Knight wezmie na full def to zerka tak szybko nie zabije a zerk go dogoni
A po co ma zabijac? Wystarczy ze przejdzie kawalek terenu i zejdzie do jakiejs dziury lub wejdzie wyzej i summony nagle staja sie bezuzyteczne. (o ile koles nie zostal strapowany). Zerk go dogoni, i co z tego? Wystarczy przejsc na inne pietro. (akurat tam na rotach w veno jest bardzo duzo dziur i roppointow)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Zeck
Bylo pytanie jak dobrze go zablkowowac,to odpowiedzialem.
Jezeli knight bedzie uwieziony przez 2 dsy i nawalany z sd padnie naprawde szybko.
Tak czy siak nie zabierze potworowi 280 hp zanim padnie, rozumiesz? Wiec co za roznica czy bedzie go blokowal ds czy fe? FE tak samo walczy w zwarciu (follow na przeciwnika). A przy pomocy FE jest duzo wieksza szansa ze padnie i mozna to zrobic duzo szybciej.
A 2 ds moga nie wystarczyc. Knight sie uha za ~250 hp a sorc z sd zabiera tylko ~140hp. Summony musialyby wiec dolozyc wiecej niz 110 hp. Dsy raczej nie sa w stanie.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 23-07-2006 o 17:17.
stary 23-07-2006, 17:57   #69
Metzelder
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Koles napisal ze idzie z kolegami ktorzy beda blokowac (noob chars) czyli uzycie fe raczej odpada bo mogazajebac kumpli (fe) zerki to wtedy jak nie bedzie jeszcze dokladnie trapniety gdyby udalo sie wam trapnac go proponuje ds+sd
Metzelder jest offline  
stary 23-07-2006, 17:58   #70
Elesar Inferno
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
Domyślny

@topic
Wez zerki to najgorsze co mozesz robic poniewaz sam zostalem zaatakowany przez 28 druida i mial przy sobie 1 zerka (to bylo na polódnie od thais na cycah) a ja mailem wtedy 16 lvl i skile 53/52 i sie spokojnie WYIHALEM a co dopiero 26 knight z uhami.

@noobowaty mistrz
Jak czytam te posty to wydaje mi sie ze tylko ty wiesz o czym muwisz :>
Elesar Inferno jest offline  
stary 23-07-2006, 18:28   #71
noobowaty mistrz
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Metzelder
Koles napisal ze idzie z kolegami ktorzy beda blokowac (noob chars) czyli uzycie fe raczej odpada bo mogazauwielbiam jeść bananyac kumpli (fe)
1. Kumple wcale nie musza stac przy fe, moga atakowac knighta rownie dobrze z konca ekranu. (do trapa i tak proponuje uzyc m-walli, tym bardziej ze gracza mozna przesunac)
2. On sam napisal ze kumple chca pasc i nie przeszkadza im to bo to ich noob chary i nie zalezy im na tych charach.
Cytuj:
zerki to wtedy jak nie bedzie jeszcze dokladnie trapniety
Jak nie bedzie trapniety to nici z zabijania.
Cytuj:
gdyby udalo sie wam trapnac go proponuje ds+sd
Nie bo summony musza zabierac 110+ hp knightowi co ture a dsom bedzie trudno tego dokonac. (nawet jak sie co kilka tur uda to niewiele przekrocza). FE maja duzo wieksze szanse.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
@noobowaty mistrz
Jak czytam te posty to wydaje mi sie ze tylko ty wiesz o czym muwisz :>
Bo zaden modek sie jeszcze nie wypowiadal.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania