|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pewukut
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 14
Skille: 50/50
Poziom mag.: 2
|
![]() ta druga czesc za rowna. to też OTS ME.
@Zuzia To jest OTS ME. Mam nadzieje że wiesz co to jest. @Bartelnik CO?? Mamy mieć więcej fejków robionych w OTS ME?? Nie dziękuję ale nie popieram tej opcji. Ogółem 0/10 - OTS ME
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
|
![]() prolog to 50% OTS ME !
1 część JESZCZE RAZ POWTARZAM NIEEE !
#63 |
Guest
|
![]() No niezły fake dla mnie ma 10/10
Ee wezmiesz mnie do fake? ![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() koleś, ostrożnie z tym OTS, bo przesadzisz i ban na dzińdybry
fake jak fake poczatek hujowy potem sie troche rozkecilo zrob dalej mysle ze cos z tego bedzie:> jestem na||| tak |||
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() WYbaczcie ze to oftop ale mam już dość patrzenia codziennie na ten temat chodź jego autor już dawno ma go gdzieś...
Mam już dość tego... Ciągle go ktoś odświerza tylko po to by powiedzieć innym że to ots.me... otóż już chyba wszyscy to wiem a tak nowe części nie powstają. Więc z łaski swojej zkończcie już spamować bo mnei za p[rzeproszeniem szlak trafia -.- Dziękuję za wysłuchanie @topic tak tak to ots.me @down przesadzasz dziecko a ja mam dosyć na oglądanie linku twojego tematu na forum, chodz od dawna nie dzieje sie tu nic ciekawego -.-
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 08-09-2006 o 16:33. |
![]() |