|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: tam gdzie moja (L)egia
Imię: *****
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 13
Skille: 69/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Qapek: Raczej nie zabijesz, Twoja ruzga bendzie zadawac za małe obrażenie witch zabił by Cię zanim zjedziesz go do "zółtego" HP
P.S. Na przyszlość pisze się Witch a nie with ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() moim zdaniem poradzisz se z 1 guardem ale jesli hcesz zabijac je po kilka na ras to musisz se stworzyc przynajmnie fire devila i wziasc jakies runy i manasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() Dasz rade spokojnie
![]() weź pare uhów, manasy i gfb ( na lurnięte )
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Imię: Po co ci to?
Świat: Hahahaha
Poziom: 51
Skille: 999/999
Poziom mag.: -9
|
![]() Tak napewno go pokonasz, gdyż walisz z różdżki o silnym ataku.
Strata uh wyniosła by cię 0. Jedynie musiał byś uzywać exura vita (jeżeli ją posiadasz), jakbyś mial poniżej 100hp. Taktyka do dwarfa guarda jest następująca: 1. Nie ustawiaj się do niego na skos, gdyz bedzie cie mocno walił. 2. Jeżeli masz możliwość, suumuj fire devile, (chyba że chcesz sam zabić go) 3. Nie uciekaj jak cię atakuje, bo bedzię cię mocno walił!!!! 4. Na wszelki wypadek weż pare manasków, przydadzą ci się. Myślę, że ci pomogłem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Z takim EQ dasz rade spokojnie 1 guardowi.
Jeśli chcesz iść na powiedzmy większe respy weż ze sobą kilka gfb'ków. Na powiedzmy jedną godzinkę zrobisz wiele expa. Poprostu wal je z odległości albo z runek masowego rażenia ![]() Jeśli beńdziesz miał nawet bp uhów lub nie dasz im rady z palcem w du** ![]() Ale pamiętaj zawsze może zdarzyć sie YOU ARE DEAD ![]() I lepiej żebyś niewracał do dp z red hp ponieważ śa tacy gracze jak PK ![]() lub nawet RED SKULL ![]() Ale myśle ze pójdzie ci spoko i dorobisz 26 lvl ![]() Za błędy ortograficzne BIG SORRY i cya ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() @Up panowie
Zauwazcie ze autor tematu ma 22lvl i raczej juz nie gra w tibie ew. nie ta postacia ;x |
![]() |
![]() |