|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Jak ktoś nie czytał ,,Eragona'' to raczej nie zrozumie o co chodzi w fabule.
Pamiętaj że Saphira no-stop rośnie i będziesz musiał ciągle zmieniać jej wielkość. @down: A ty to co Ostatnio edytowany przez Re006 - 29-10-2006 o 22:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Kurde! Bez jaj sami archeolodzy, jeden po drugim!!!
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Archeolodzy rzadza. Mowilem ze nie bede kontynuowal (Sam nie jestem pewien czy mowilem...)
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() VERUIS co ty se myślisz, że można olewać Erasia, byś się wstydził
![]() ![]() ![]() ![]() Ja chce dalej ![]() Pozatym najlepsza stroną Polska o eragonie była www.eragon.kom.pl teraz mają małe problemy techniczne. Jeżeli czytasz to Max to jesteśmy z tobą - wierni fani dziedzictwa, nie poddawaj się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No tak teraz już wiem z czym mi sie kojażył ten durnowaty film co niby ma być hitem sezonu (eragorn jak by ktoś nie kojażył).
@offtopic Kura mak durni archeolodzy -.-
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() ARCHEOLODZY FOR LAJFFFF \/,,/.
po 1 nie umiesz o czym swiadczy gdy ktos ci dal 6/10 to ty napisales: 6/10??omg-.- Po 2:Jak avager mowil czy krytyk filmowy musi umiec robic filmy?nie wiec co gadasz fabula zlamiona z ksiazki wiec 0/10 a wykonanie 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up
O boze, przeciez sam napisales archeolodzy, a teraz sie czepiasz fake'a i kto tu jest archeologiem. Ten fake jest zapomniany.
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @2up
A czy reżyser komentuje filmy? -.-
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() Proponuję zamknąć temat. Ostatnio widze, że Nekromanta się interesuje tym działem (od zawsze zresztą) więc proszę o rozważenie prośby.
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
![]() Cały fejk ładny tylko te emotikonki ........
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Emotikony?
Czy ja o czymś nie wiem czy ten człowiek to kolejny gość który chciał nabić posta i wstąpił po to do działu fake?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |