Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-01-2007, 21:12   #61
Sephil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Inferno
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 87/77
Poziom mag.: 7
Domyślny lol [;

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
Combo to masz:
Gamio, Bonczek , DEmo , Zokos , Alken , Mantir , Dzingi , Valdes , Daster , - to jest w huj hp a bylo jeszcze wiecej ludzi. Poza tmy knighci moga exori . Prawda jest taka ze jestescie slabo zgrani i tchorzliwi widzialem to. Zreszta huj mnie to ja juz zerkiem nie gram i grac nie bede wiec jebie mnie ta cala wasza gildia. Dziwie sie Paulinie ze byla u was tak dlugo.
Widzę ,że na prowadzeniu wojen znasz się jak nikt. Zapewne nie na jednym servie toczyłeś walki. rotfl
Sephil jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-01-2007, 10:34   #62
Viltherius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Domyślny

Ktos moglby mi napisac co sie wydarzylo na xerenie od wakacji bo tu kiedys gralem, postanowilem wrocic i zaczac nowym charem. Czemu tengu sie rozpadlo i jak doszlo do wladzy?
Viltherius jest offline  
stary 29-01-2007, 15:11   #63
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sephil Pokaż post
Widzę ,że na prowadzeniu wojen znasz się jak nikt. Zapewne nie na jednym servie toczyłeś walki. rotfl

Pffff znalazl sie wszechwiedzacy vice leader. Jak byscie wpadli po mitzuma np na veno lair to byscie go zabili a potem byscie mogli sie tak ustawic ze nikt by do was sie nie dostal. A i zapomnialem ci powiedziec ze knighci moga jeszcze bursty i explo to jest z 200 hp od knighta. A ze ich bylo duzo to duzo takich serii na raz byscie mogli puscic. Nie masz argumentow to probujesz nadrobic ironia, zreszta taka to ironia zalosna jak cala wasza gildia. Jak byscie chcieli to byscie lali tengu tak jak kamikaze lali was. Pozdro dla retiredow ktorzy wola nie grac i marnowac chara w ten sposob niz walczyc o gre i marnowac tak.
wr00n jest offline  
stary 30-01-2007, 14:06   #64
Sephil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Siedlce

Gildia: Inferno
Poziom: 103
Skille: 87/77
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n Pokaż post
Pffff znalazl sie wszechwiedzacy vice leader. Jak byscie wpadli po mitzuma np na veno lair to byscie go zabili a potem byscie mogli sie tak ustawic ze nikt by do was sie nie dostal. A i zapomnialem ci powiedziec ze knighci moga jeszcze bursty i explo to jest z 200 hp od knighta. A ze ich bylo duzo to duzo takich serii na raz byscie mogli puscic. Nie masz argumentow to probujesz nadrobic ironia, zreszta taka to ironia zalosna jak cala wasza gildia. Jak byscie chcieli to byscie lali tengu tak jak kamikaze lali was. Pozdro dla retiredow ktorzy wola nie grac i marnowac chara w ten sposob niz walczyc o gre i marnowac tak.
Bardzo dobrze powiedziane „lali tengu tak jak kamikaze lali was” tak się składa że większość kamikaze straciło po 10+ leveli i już dawno dali sobie spokój z tym serverem. Z tego co pamiętam jak zaczynałeś grać byłem już liderem. Jesteś bardzo naiwny myśląc że jeden frag na Mitzumie coś by zmienił. Tak się składa że „Partille Team” sfragowała Mitzuma w Venore , uciekli na dezert i nawet dali loga nie ponosząc żadnych strat. Jak potoczyła się dalej ich wojna sam dobrze wiesz.
PS. Sam jesteś żałosny a Twoje argumenty możesz sobie wsadzić w rzyć.
Sephil jest offline  
stary 30-01-2007, 14:29   #65
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

This is ładnie cisneło Tengu, szkoda ze na tym zakonczyli.. wkonc u razem wywalczyli serva =/ Teraz sa w jednej gildii - taka szansa przeszla kolo nosa. Gdyby pozostali w tamtym optymalnym skladzie i wszyscy by czynnie brali udzial w walce (np. Arnoo) +supporterzy kicknieci/huntowani przez Tengu, to chyba tengusy niepograliby sobie ;] A Mitzumek pr0 gamer ogarnał sytuacje - jakby nie patrzec dostawali po dupie i puszczał pokolei graczy z This is wolno, szkoda takiej szansy.

@Sephil
Macie jakiegos asa w rekawie ? Czy dalej podtrzymujecie taktyke lizania Tengusom ? Zeby nie bylo, ze mam to Wam za zle, czasem taktyka - lizac do oporu a gdy bedzie mozna rozwalic - sprawdza sie czesto^^. No moze ostatnimi czasy nie robicie tego ale wczesniej dalo sie zauwazyc ;]

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 30-01-2007 o 14:35.
wrogonastawiony jest offline  
stary 30-01-2007, 18:49   #66
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sephil Pokaż post
Bardzo dobrze powiedziane „lali tengu tak jak kamikaze lali was” tak się składa że większość kamikaze straciło po 10+ leveli i już dawno dali sobie spokój z tym serverem. Z tego co pamiętam jak zaczynałeś grać byłem już liderem. Jesteś bardzo naiwny myśląc że jeden frag na Mitzumie coś by zmienił. Tak się składa że „Partille Team” sfragowała Mitzuma w Venore , uciekli na dezert i nawet dali loga nie ponosząc żadnych strat. Jak potoczyła się dalej ich wojna sam dobrze wiesz.
PS. Sam jesteś żałosny a Twoje argumenty możesz sobie wsadzić w rzyć.

OO stracilo wiele leveli a to dlatego ze roznica byla ogromna w przypadku waszym i tengu nie jest tak samo, moze i stracili ale we 4 50~ leveli ubili 115 i to jeszcze ek! Gdyby oni nie mieli charow na innym serwie i nie olewali sobie gry tutaj to by tutaj tak nie potracili tych leveli. Mieliscie okazje kiedy this is sie zbuntowalo jak znowu nastapi rozlam wsrod szwedow to bedziecie mieli kolejna szanse ale oczywiscie jej nie wykorzystacie bo wolicie byc gnebieni przez cala gre. Pamietam jak jeszcze gralem szamanem i mialem 38 lvl 6 kolesi z infgerno niektorzy nawet ponad 65+ wpadlo mnie zabic na toomba. Niestety nie udalo wam sie bo jestescie byliscie i bedziecie (oczywiscie w wiekszosci) n00bami. W rzyci to ja mam twoje nieprzemyslane kontargumenty. No i akcja im sie udala i gdyby tak kazda akcja sie konczyla to wygraliby wojne. Zreszta wystarczyloby zebyscie im wtedy udzielili pomocy a wojna potoczyla sie inaczej ale ze (zacytuje tutaj wypowiedz mojego kolegi z bylego inferno) "mamy w gildi psy tengu" to nie dolaczyliscie sie. Bedziecie gnebieni do konca (waszego konca ofc) i tyle. Szkoda mi kongiego ze doszedl do was bo przez tylko ten jego death. Pozdro dla wszystkich odwaznych liderow i vice liderow z byolego inferno!!!
Ps: Gdyby nie przyjazn dzingiego z nomsim to by was zgnebili szybciej.
wr00n jest offline  
stary 31-01-2007, 22:58   #67
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Panowie Panowie po co te nerwy? Pamiętam czasy gdy razem robiliśmy polewki na gc, a teraz takie kłótnie... Breserk ... Ty wiesz co ja o tym myślę :-) Pozdrów siostre a co do wojny na Szwedów to dzięki ludziom jak Daster, który elegancko tłumaczył Szwedom co pisaliśmy na GC i polityce prowadzonej przez Nomsiego ( patrz mój przypadek - hunted - reason? Bo niby ukradłem komuś domek? jeśli mi ktoś wytłumaczy jak w tej grze można ukraść domek to byłbym wdzięczny... wtedy moglbym o**bać chatke Xuhvie :O ). jest to raczej niemożliwe. Ale poczekamy zobaczymy mam nadzieję, że zaczną się jakieś działania zanim mi się pacc skończy xD Rozstańcie się w spokoju Peace.
stary 01-02-2007, 09:49   #68
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Świat: Inferna
Domyślny

...eeetam, olać wasze strategie, kłótnie, przemyślenia i tak z tego nic nie wyniknie a Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić. Sytuacja się nie zmieni chyba że nooby sami się znudzą i odpuszczą, ale to już nie będzie wygrana polaków
Deemer jest offline  
stary 01-02-2007, 17:20   #69
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
...eeetam, olać wasze strategie, kłótnie, przemyślenia i tak z tego nic nie wyniknie a Szwedzi będą i tak robić co im się spodoba. Spójrzmy prawdzie w oczy. Na Xerenie brakuje inteligentnych, lojalnych i dość silnych polskich graczy aby móc cokolwiek zrobić. Sytuacja się nie zmieni chyba że nooby sami się znudzą i odpuszczą, ale to już nie będzie wygrana polaków
Jezeli zwyciestwo ma z czegos wyniknac to tylko z przemyslananych akcji czyli strategi. Na xerenie nie brakuje inteligentnych i lojalnych polakow z levelem tyle ze w zmianie czegokolwiek przeszkadzaja im tchorze. Sytuacja sie nie zmieni bo oni nigdy nie odpuszcza.

@Bonczek
Paulina to nie moja siostra. Ja jestem kolega pawla jej brata i gralem zerkiem przez jakies hmm 18 dni? Robilismy razem behemot questa i necro ;p A polewki to pamietam doskonale. Bylo naprawde wesolo ;]

Ostatnio edytowany przez wr00n - 01-02-2007 o 17:28.
wr00n jest offline  
stary 01-02-2007, 21:37   #70
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

AAA to sporo wyjaśnia.. bo myślałem, że Ty to Paweł i tak ją pozdrów
stary 04-02-2007, 17:25   #71
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

No i temat umarl. Zreszta nic dziwnego skoro tylko tyle osob tu pisalo ;]
wr00n jest offline  
stary 05-02-2007, 08:18   #72
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Świat: Inferna
Domyślny

Heh, odżyje na pewno, jak tylko się coś ciekawego na Xerenie wydarzy, w końcu przez 7 stron gadaliśmy ciągle na ten sam temat.
Deemer jest offline  
stary 05-02-2007, 13:12   #73
TSmaster
Użytkownik Forum

TSmaster's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2004

Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
Domyślny

Temat umarł, bo tak naprawde nic ciekawego sie na tym swiecie nie dzieje :>
TSmaster jest offline  
stary 05-02-2007, 16:55   #74
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Dzieje sie ale malo Polakow odwiedza to forum.
wr00n jest offline  
stary 05-02-2007, 17:02   #75
konan129
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Imię: \m/ \m/
Poziom: 39
Poziom mag.: 36
Domyślny

wie ktos może do kogo nalezy postax Saxestar? bo typek do mnie napisał ze jestem hunted chociaz pierwszy raz sie z nim widziałem
konan129 jest offline  
stary 05-02-2007, 17:30   #76
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Nie wiem kto to jest ale chyba nikt znaczacy bo nei ma go nawet w top 300. Dam ci dobra rade do kogo by nie nalezal nie plac bo pozniej zaplacisz znowu tyle ze wiecej i tak w kolko.
wr00n jest offline  
stary 05-02-2007, 17:33   #77
Mozo
Użytkownik Forum

Mozo's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Niegrający
Imię: Van Mozox
Domyślny

Też macie lagi na Xerenie? Bym sobie chętnie wrócił, ale na Xerenie akurat grac nie idzie :/

Glory, Glory Manchester United.

Mozo jest offline  
stary 05-02-2007, 17:36   #78
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Lagi byly ale sie skonczyly. Teraz jak sa to juz duuuuuuuzo slabsze.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 06-02-2007 o 15:55.
wr00n jest offline  
stary 06-02-2007, 15:54   #79
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Domyślny

Doszly 3 nowe 100 polskie levele.
Allken
Urza Wander
Militiades

Gratz dla Chlopakow i powodzenia na anim ! ;]
wr00n jest offline  
stary 06-02-2007, 16:39   #80
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

@UP
GZ dla chłopaków

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania