Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-10-2006, 08:05   #61
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.

Ostatnio edytowany przez Yapan - 12-10-2006 o 08:07.
Yapan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-10-2006, 08:10   #62
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Yapan ale sie zbłaźniłeś buahahaha już niemoge...
Anas Kiro jest offline  
stary 12-10-2006, 08:13   #63
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Czas pokaże...... ale chcę znowu zobaczyć słowa bergera " no, przegraliśmy bo znowu spy mieliśmy"
Yapan jest offline  
stary 12-10-2006, 08:29   #64
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Stary skończ hahah bo niemoge tego czytać widać ze guwno wiesh o tym serwie xDDDDDDDDD
Anas Kiro jest offline  
stary 12-10-2006, 09:28   #65
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@ Yapan - buhahahaha U made my day. xDDDDDDDDDDDDDDD nie nie pwoiem tak, bo troche inaczej wyglada komunikacja na war niz wam sie wydaje pozatym. Ehh z reszta nie bede nic wiecej komentowac ale licze ze bedziesz dawac wiecej takich postow bo dostarczaja mi wiele radosci.

Chyba wiem czemu inni z MM sie tu nie udzielaja, wy i tak wiecie swoje.

@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje . Pozatym nie wiem co tu jestfantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.

@Xerezero - GZ lvla nie mam czasu ostatnio wejsc do tibi i ci osobiscie pogratulowac :*
berger jest offline  
stary 12-10-2006, 09:42   #66
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Domyślny

hehe jak to czytam wszystko, to az mi was wszystkich zal, teraz widze jedziecie cos po Bergerze ze gowno wie itp, a prawda jest taka, ze to wy gowno wiecie i tak sie sklada, ze akurat on ma racje i mam to w dupie, ze zaraz setki osob beda cytowaly tego posta i wymyslaly jakies pierdoly zeby tylko upierac sie przy swoim, takze krzyzyk na droge moje drogie dzieci
stary 12-10-2006, 10:28   #67
Naro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach

Stan: Początkujący
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yapan Pokaż post
Widzę że narzekaliscie na brak ludzi i zrobiliście swoje.... daliście invite połowie Iridii hahahah, ciekawe czy ktoś się zastanowił nad konswekwencjami, np invitując takiego thundera i innych sweków Oo Teraz, nawet jeżeli będziecie walczyć, macie poprostu przesrane, zostaniecie ludźmi bez organizacji, bez jednego języka na ventrilo, nie ważne czy będziecie walczyć czy nie - przegraliście.
A ja Ci mowie ze Tao Fao to duze wzmocnienie ^^ i teraz to ich pojedziem... a z Thunderem to wszystkie smoki sie do nas dolączą... a Arc jkak to zobaczy to bedzie mialo taaaaaaaaaaaaka minkę --->
Naro jest offline  
stary 12-10-2006, 14:53   #68
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Może przyda wam się pomoc?
Welcome to the Merrie Melodies!
You have joined the guild.

Rozmyśliłem się, nie pomogę wam!

Guild Left
You have left the guild.

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p
Anum jest offline  
stary 12-10-2006, 15:25   #69
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny A ja wam pomoge

Dawno nie pisalem posta bo mialem wszystko w dupie dotyczace iridi ale teraz wracam i moge wam pomoc Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno ahhh

Jak cos to piszcie na tibi lub tutaj tylko nie pierdolcie glupot ze 55 knight sie nie przyda -.-
Mocny Smok jest offline  
stary 12-10-2006, 19:51   #70
maddie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny Smok Pokaż post
Z thunderem to z przyjemnoscia pomoge az cos sie robi jak zabijamy thundera w pieprzonym d-lair w veno ahhh
heh musialbys sie spieszyc bo on w D-Lair rzadko bywa (zywy).

i odczepic sie od Berger'a !
;*
maddie jest offline  
stary 12-10-2006, 20:41   #71
MasterX
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@Masterx - Jestes jednym z nobow ktory duzo mowi a nic nie robi i nie zrobil...

Poki co ja walcze, staram sie cos zrobic i jestem w tej war aktywny... Nie tylko strzelajac w SWE z SD ale koluje fundusze planuje i organizuje conieco. A wy nie byliscie w zadnej war nie bierzecie w niej udzialu a to co sie wydarzylo wiecie od osob 3cich badz tych ktorzy na akcjach byli ktore czasem sam organizuje i sam je omawiam z reszta wiec nie mowicie mi ze nie wiem co i jak. Nic nie zrobiliscie dla teo serwa poki co i nie zrobicie, ja podjolem walke wraz z ludzmi co siedza na ven-MM. Wiec albo wezcie sie do roboty i pokazcie COKOLWIEK, bo jestem pewien ze wypadli byscie o wiele gorzej. Wojujcie i pokazcie conieco, albo nie wymadrzajcie sie bo my wiemy co robic i to o wiele lepiej od was.
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...

@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...

Ostatnio edytowany przez MasterX - 12-10-2006 o 20:54.
MasterX jest offline  
stary 12-10-2006, 23:37   #72
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze ;/

MM , Ilnic :*

@Anum - bez ciebie wtopimy

Ostatnio edytowany przez berger - 12-10-2006 o 23:43.
berger jest offline  
stary 12-10-2006, 23:55   #73
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
@masterX - Na iridi na 3ch wojnach a lacznie na 6-7. Dla mnie wypowiadasz sie jak nabb. nic nie robisz poza gadaniem... wiesz ilu takich jest teoretykow jak ty? ja sie nie dolicze
Ty dla mnie też się wypowiadasz jak nabb xD A co do mojego udziału to po co mam niby coś robić jeżeli mi nie zależy kto wygra Zresztą jakim ja tu teoretykiem jestem tylko komentuje;P nie przedstawiam żadnych swoich wizji i planów jak powinniście walczyć itd. i wcale nie chciałbym być na waszym miejscu;p
MasterX jest offline  
stary 13-10-2006, 01:11   #74
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
@Barbin - najpierw sie o mnie pozytywnie wypowiadasz z teraz to 0o? Spokojnie po war lub na next przyznacie mi racje . Pozatym nie wiem co tu jest fantastyka ale wy sie pewnie lepiej znacie co i jak na war.
Pozytywnie sie wypowiadalem na Twoj temat dopoki nie zobaczylem Twojego prawdziwego oblicza i to na co Cie tak naprawde stac...(przemysl) Berger ja wam zycze wygranej, ale przestan z siebie robic "naj" bo juz sie wszystkim prawie tu niedobrze od tego robi. W kolko powtarzasz jaki Ty jestes wspanialy i co nie zrobisz dla tego servera. Powiedziales to juz kilka razy i wszyscy zrozumieli, a Ci co sie Tobie sprzeciwiaja poprostu maja swoje zdanie i juz. Uwazam, ze maja do tego prawo! Nie umiesz tego uszanowac?
Zacznij myslec co piszesz bo momentami zachowujesz sie jak jakis wymuszajacy posluch dyktator.xD
Barbin jest offline  
stary 13-10-2006, 01:57   #75
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@barnin - Jakie jest moje "prawdziwe" oblicze i na co mnie stac?xD?
berger jest offline  
stary 13-10-2006, 06:59   #76
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
Domyślny

MM, spierdoliliscie swoja szanse na wygranie Trudno, wszystkiego miec nie mozna... Wiesz... Chyba nie jest ciezko zebrac 10 osob, wejsc na vent i ujebac kilka osob. Taaak z zalozenia latwe... a praktycznie trudne? Haha... Pokazalem dla pewnej osoby z tego forum jak wygladaja sneaki na Iridi, ktorych celem jest zabicie kogos z Arc... to sa kabarety... Przewaznie kazdy ginie z tych osob

A berger siedzi i pierdoli glupoty na tym forum taaak 1 atak w tygodniu nieudany pewnie zapewni wam wygrana 100 razy XD

Ooo wlasnie zauwazylem cos ciekawego... Jaero rozwalil Triad z powodu tego ze na berylie sie przenosi a na acc na ktorym ma chara - Jaero ma 1 dzien pacca jeszcze
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1406012

Triad jest rozwalone, bez komunikacji... Zanim podobna gildia powstanie macie szanse cos zrobic ;]

Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 13-10-2006 o 07:02.
Karolek98 jest offline  
stary 13-10-2006, 11:06   #77
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005

Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterX Pokaż post
To tak po pierwsze nie jestem nobem tylko ty nim jesteś Po drugie skąd możesz wiedziec, że nie byłem na żadnej wojnie??... Otuż powiem ci, że byłem i to na nie jednej wojnie w tibii i szło nam lepiej niż wam A po trzecie ty to na ilu niby wojnach byłeś, że się tak wywyżasz i co takiego robicie dla tego serwa bo jakoś tego nie widze...

@TyranX - mówiłem coś o jakiś pomysłach?;o Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
Po 1, 2, 3, 4, ~ to nie berger jest nobem tylko Ty ;]
@Barbin: jakos niewidzialem, zeby Berger powiadal jaki to jest wspanialy, a pozatym tak sie sklada, ze jest dobrze poinformowany w sprawach MM i calej war wiec to ze mowi co wie to jego dorba wola

Ostatnio edytowany przez Ilnic - 13-10-2006 o 11:10.
Ilnic jest offline  
stary 14-10-2006, 01:53   #78
Bandzioch
Użytkownik Forum

Bandzioch's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
jak nie chcesz i nie grasz, to po c*** głabiesz paszczą?? płytki jesteś...
Kliknij, to cie nic nie kosztuje
------------------------------------------------------
Mazur
Bandzioch jest offline  
stary 14-10-2006, 15:12   #79
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok

Gildia: Violence
Poziom: 135
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bandzioch Pokaż post
Jak ktokolwiek moze mówic, ze berger nic nie robi?? Moge dać sobie uciąć wszystkie członki, że Berger w tej chwili albo coś planuje w swojej zacnej główce i jest w trakcie realizacji swojego planu.
@MasterX - Pozatym kto powiedział, że ja chce rozwalać arc A jeżeli nie chce to po co mam działać w tibii tym bardziej, że już nie gram na Iridii...
taaaaaaaaaaaaaaaaa lol
stary 14-10-2006, 15:37   #80
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bandzioch Pokaż post
Oo niewiedziałem, że to jest forum, na którym mogą się wypowiadać tylko osoby, które grają na iridii... Zresztą ja tu grałem jestem w jakiś sposób związany i zainteresowany tym serwem więc będę sie wypowiadał ile będę chciał i na jaki będę chciał temat... Za to ty jesteś głęboki
MasterX jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania