|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2007
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Warriors of Justice
Poziom: 25
Skille: 34 shld
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Wyrąbany poradnik ale nie zawsze rs są tacy... Ja raz na 63 knightcie nabiłem Rs
bo ni sie nudziło... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezły poradnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() Raz jak miałem 16 level spotkałem gościa co szpanował runką fire field, zaczołem go gonić już go rozwalilem ale zrobiło mi się żal chłopaka. @ dni puzniej widziałem go z czerwoną czachą w mieście
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Exiva".... Powiem tylko ze gdzies w Łodzi
Imię: Remiel Arlano
Profesja: Knight
Gildia: Ne mam (narazie)
Świat: Fortera
Poziom: 15
Skille: 57/57
Poziom mag.: 4
|
![]() nono niezly poradnik mi sie przyda napewno mysle ze innym tez ;P
Pozdro remiel~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Lokacja: gdzieś
Imię: nie powiem
Gildia: nie mam gildi
Świat: Chimera
Poziom: 13
Skille: 40\40
|
![]() Powinieneś jeszcze dodać:
a)oszuści kręcą sie na odludziach są to magowie albo druidzi wołający plx food ! i not have mana! są to kolesie z niedużo większym od ciebie lvl ale z dobrymi skilami i eq. b)złodzieje kręcą sie przy gildiach magów i druidów zabijając każdego kto tam podejdzie bo zazwyczaj ten koleś(ten który podchodzi)ma dużo kasy. maja oni wysokie lvl. Ja pierwszym byłem (juz nie jestem) a drugi mi zrobił deda kilka razy Ocena 9+/10 Ostatnio edytowany przez rafcioken - 23-06-2007 o 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Daxye Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaards Finest
Świat: Libera
Poziom: 10
Skille: 17/18
![]() |
![]() Extra opisane ;] Prawie się z Toba zgodze ;] NIe każdy "ludź" jest taki sam więc nei mozesz opisywac 1 "gatunku"
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() Tu sie nie pisze histori, ale już wiem z kąd na mnie wyskoczył 112 RP (podam nick Cwe*a) Daviotz - otóż najemnik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() Super ;] Gratulacje Namęczyłeś Się Troche
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() No nie wiem czy to jest taki dobry poradnik, to zależy od charakteru gracza.
|
![]() |
![]() |
#72 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 07 2007
Imię: Tyrael Helltiren
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gentlemans
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() czlowieku, poradnik swietny, ale jak przeczytalem rodzial
5. NAJEMNICY to myslalem ze padne ze smiechu ![]() duzy + ;P |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]() poradnik bardzo dobry, duży +
nie wspomniałeś chyba tylko o niskolewelowych pk ( 10-20 lvl ) którzy chodzą w większych grupach i oblepiają chmarą jakis 20-30 lvl ( nie wiem jak oni się dzielą lotem ;P ) |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Thais
Stan: Usunięty
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Imię: Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
![]() |
![]() Poradnik zaczepisty i masz u mnie big +. Tylko zapomnieliscieo 1 rzeczy. Mianowicie jak rozwalicie kogos z red skullem to z niego wypada cale Eq. ja mialem 5 postaci ktore mialy red skulla i przy kazdej jak mnie mijal 100 lvl i mnie dedzil to zawsze mi eq musialo wypasc.(to chyba kara za Pk-owanie od GM-ow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Luminera
Poziom: 60
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Już mówiłem! Nie masz szans! A nawet jeśli planety ułożą się w jednej linii i wygrasz - powiedzmy koleś sam się walnie sd-kiem, summonięte mino archy zbuntują się, przez przypadek zgubi F-Sworda i C-Armor, pomyli UH z Poison Fieldem a na dodatek w poblizu będą 2 Black Knighty i 3 Giant Spidery ze wścieklizną to i tak wróci i naśle kogoś silniejszego!!
Myślałem że padne ze smiechu. A wracając do tematu dobry poradnik i zabawny 11/10 pkt. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Mam pytanie czy jak ktoś ma czaszke i ja go zabije to bede miał te czaszke czy nie czy bede mógł iśc do depo czy nie niech mi ktoś to wyjaśni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() @up
Jak zabijesz kogoś z czaszką, to jest to tzw dobre morderstwo, nie dostaniesz za niego czaszki, ale nie będziesz niestety mógł wejść do depo, lub świątyni przez te 15 minut :/ Swoją drogą to dziś dokonałem pierwszego huntu ![]() Palem lvl 19 ubiłem sorca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Lokibb of Honera
Gildia: Szukam!
Świat: Honera
Poziom: 15
Skille: 47/46
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Powinieneś dodać jeszcze Noob PK.
Wygląd: FACC najczęściej paladyn lub profesja magiczna 10-15 lvl. Atakują tylko słabszych, właściwie nie posiadają żadnych runek. Występowanie: Expowiska dla low lvl-i. Trolle pod AB, dwarfy w Kazoor, amazon campy itd. Reakcja na spotkanie: Zaczynają atakować, często posiadają white skulla. Reakcja na "PK!": Ignoruje to i dalej atakuje. Reakcja na atak: Czasem ucieka, a czasem próbuje walczyć. Reakcja na ucieczkę: Goni Cię aż do momentu kiedy ktoś próbuje go zabić. |
![]() |
![]() |