![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() hey moglby mi ktos powiedziec jak sie obrazki dodaje, to bym odrazu dal obrazki mniej wiecej czego potrzebuje i co zrobilem
Ostatnio edytowany przez Fearwynn - 08-11-2006 o 14:19. |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Dopiero zaczynam fakeowac ale powiedz co potrzebujesz?
Ostatnio edytowany przez Fearwynn - 08-11-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O ludzie... To zrobcie mi ze tgeo monka... Jk jestza proste moge dac trudniejsze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Eee...prosze was juz 2 dni...kto mi zrobi LODOWA HYDRE (dodatki mile widziane np. rogi, pazury) i OGNIOWEGO MONKA (tylko zeby to nie byl zwykly monk na czerwono pomalowany...). PROSZEEE!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() LOL... Zobacz na outfit na zamowienie... Tam jest 100 stron chyba... nawet wiecej... i co jest przeklejone? NIE!
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tiaaa okej jesli temu podolacie (w co watpie..) zrobcie mi demona nie tibijskiego tylko takiego jakby no nie wiem bardziej jak cien,swiecace oczy,troche taki straszny warto puscic wodze wyobrazni jesli jednak bedzie on taki jak pozostale prace to ja dziekuje...
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Czemu mialbym sie nie podejmowac tego zlecenia ? Nudzilo mi sie przedchwilka to se wziolem za to, iz nie chcialo mi sie robic od 0 albo szukac w spritach monka (nawet nie wiem jak teraz wyglada), to wziolem z gotowej planszy outfitow jakiegos, podobnego do monka ...
![]() ![]() ![]() ![]() Kijowo , wiem... ale nie chcialo mi sie szukac, i bawic w dodawanie miliona szczegolow, teraz czekam na inne (nie patrze sie wstecz). Jest on brazowy (lekko) + troszeczke podjasniony (byl za ciemny) + ma plamki mchu na sobie ... Ogien na lapach (na jednym obrazku (a raczej na 2) wyglada jakby ogien byl bialy, nie jest...taka iluzja jakas... ). Ostatnio edytowany przez Avager - 31-10-2006 o 18:13. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak zwykle wszystko co robi Avager jest ganialne. Jak sie nudzi to ci moge dac pare rzeczy do roboty
![]() - Chciałbym szkieleta kusznika, z kołczanem bełtów na plecach i zbroją na sobie. - Szkieleta-Pikiniera, w zbroi i hełmie. - Może jakiś pająk? Najchetniej zeby był czarno-szary To wszystko narazie ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 31-10-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Jak dajesz tego typu zlecenie, to moglbys chociaz dac mi sprity zwyklego szkieleta (stojacego w "twarza do ekranu" i "plecami do ekranu" ... albo chociaz info jak zrobic by Windows XP wyswietlal pliki ponumerowane wg. kolejnosci (To jest. 1, 2 ,3 ,4 ,5 ... 3478, 3479 itd. a nie 1, 10, 100, 1000, 1000 itd. i gdy jest np. 11 to zaraz po 109 jest 11 a potem dopiero 110). |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
|
![]() Może mi ktos zrbic zamówienie jest na na stronie 5 plzzzzzzz
Ostatnio edytowany przez Vampirek - 31-10-2006 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Racja, Avager.
![]() Przepraszam ze sa tu inne rozne rzeczy, ale kiedys zrobilem takie cuś i nie chce mam ochoty tego poprawiać <leń się odzywa> @Avager W pasku zadań jest "Widok" i tam w drugiej przegródce, jest "Miniatury.. itd." klikasz na to jak ci odpowiada.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 31-10-2006 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Takie sobie, zrobilem 2 ...wiecej mi sie nie zbyt chcialo ... Zrobie jeszcze Demona i kolejne zlecenie (te ktore bedzie pod tym postem, czyli w sumie 2...)
MAX 1 potworek na zlecenia dawajcie... a nie 30 ... . EDIT: Bym zapomnial ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzięki
![]()
#77 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wstaw mi notkę, 0 wysiłku a wiele daje NOTKA Ostatnio edytowany przez Rothes - 17-01-2007 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() wznawiam moją prośbe o
1 kolesia w prądach 2 kolesia co zamiast włosow na węzę 3 Demona z adonami np rękawice,hełm |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bormist
Profesja: Knight
Świat: calmera,candia
Poziom: 23
Skille: 65/62
Poziom mag.: 3
|
![]() Może być ten uruk hai tylko ja chcialem czanrgo orka i opancerzony.a nie zielnogo orka i opancerzony.
tera moje nowe zlecenje. elva na dragonie. elva na demonie. dwarfa warlorda. i jak mozna Spider mother. i ma byc to we wszyskie strony i jego dead. |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OJ siekiet...
![]() @up Zapraszam do outfity na zamowienie.