![]() |
#781 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Prawie wszystkich których znam tak powyżej 20 grają alliance, bo dla nich wydaje się śmieszna granie takimi bestiami. Kiedyś jak byłem mały i pogrywałem wara1, wara2 to mój tata się ze mnie naśmiewał że gram jakimiś groteskowymi dziwakami. On zawsze ludzimi ![]() Cytuj:
Cytuj:
We wszystkich mitologiach? Warcraft to nie są wszystkie mitologie, u nich były pierwsze Nocne Elfy, a BE to NE które wyznaczyła sobie Azhara, po wybuchu Studni Wieczności zostali wygnani za Wielkie Morze. Tam dotarli do krain trolli z Amani i nazwali się wysokimi elfami. Ponieważ moc studni już na nich nie działała zmniejszył się ich wzrost, skóra stała się blada i zaczęli popadać w choroby. Cytuj:
Cytuj:
Chociaż w niektórych wsiach nadal jest kilka BE np. związek człowieka Rhonina z BE Vereesa'ą Ostatnio edytowany przez Bluray - 10-01-2008 o 16:28. |
|||||||
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Nic dodać nic ująć : )
|
![]() |
![]() |
#783 | ||||||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A i u ludzi mutantami są też wszyscy rouge i casterzy, którzy całe życie siedzieli przy ksiegach/okradali na ulicy a biceps mają jak bochen chleba ![]() Cytuj:
Jak u was wszyscy grają aliantami, to zresztą chcąc nie chcąc nowi też tak zaczynają. Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Fakt, teraz jak analizuje to fakt - Nelfy są pierwsze, przyznaje się do błędu. Ale: Po wybuchu studni wieczności nie zostali wygnani za wielkie morze. Popłynęli dopiero po "małej" kółtni i rzezi w Ashenvale A moc studnii nie działała już na nikogo. Choć nieporównywalnie większy efekt miałą na Helfy, bo to one korzystały z jej mocy najbardziej. Cytuj:
Aha i co do sojuszu HElfów z Demonami i paru innych spraw. Dopiero to co miało stać się HElfami sprzymierzyło się z demonami, później ich potomkowie żałowali, a Blood Elfy naprawiają ten błąd przodków. Tak więc podsumowując: W sprawie historii Blood Elfów miałeś racje co do korzeni. Doczytałem też teraz o Azsharze i jej sojuszu z Demonami. Jednak sam motyw "Zdrady" BElfów i wyrzucenia ich przez Garithosa (który był niespełna zdrowy na umyśle), to ciekawi mnie jak do tego podchodzisz. No i sprawa "dojrzałości" związanej z hordą, na to tez czekam na odpowiedź. No, ale w końcu zaczyna robić się ciekawie
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() tez podejzalem do ksiazek i zeczywiscie masz racje. najpierw byly nocne humanoidy ktore pod wplywem studni zamienily sie w nocne elfy. Jednak co do "groteskowosci" hordy. W hordzie nei chodzi o wygląd(jezu jakie to plytkie popierajac swoje argumęty tym ze tauren nie wyglada jak czlowiek) tylko o to jak zachowuje sie taki naprzyklad ork. ork nigdy nie zaatakuje przeciwnika słabszego od siebie chyba ze w obronie wlasnej. On nigdy nie zdradzil(jak to robily elfy i ludzie), nigdy nie kłamał a jedynie walczył o swoją wolność. Tak samo Taureni, walczyli z centaurami o ziemie żeby żyć i orkowie im pomogli chociasz nie mieli w tym zadnego interesu. Jedynie Forsaken jest w Hordzie tylko po to zeby wywrzec zemste na arthasie i burning legionowi za to co im zrobil.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() co do raciali to nie do koncatak ze undead i tauren OP są, w jendych battlegrupach pierwszy team to human lock + human lock + dwarf pala a w innych 1st team to np undead priest tauren druid. Oczywiscie priest dwarf lepszy jest od priesta undeda
1. Obaj maja jeden unik na fear z tym ze priest ma bufa ktory zuci sobie przed arena i sciaga mu jeden fear bez klikania niczego, priest musi stracic troszeczke czasu na wota, pozatym jak ktos jebnie ferem w priesta i wyskoczy immune moze spanikowac. 2. Stoneform dwarfa .... 8 sekund poison ! bleeding ! i jakies tam mniej wazne disease nic nie robia, ghahah hunter moze zassac spowalniajaca strzala, a rogal z warkiem tez maja niesyto ;> Jedynie jedzenie umarylych moze byc ciekawe, ale na 2v2 zanim ktos padnie i drugi da szanse zjesc zwloki kompana to moze nawet ten racial sie nie przydac ....(pvp oceniamy tylko na arenach a nie na jakis spotkaniach w terenie ...) Moglby ktos przyblizyc mi to jedzienie zwlok ? pierwsza pomoc odnawia 300,300,300,300 cos kolo tego a jedzenie zwlok ile ? czy mozna jesc zwloki w nieskonczonsc czy jak ? jakis cd ?
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#786 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Najlepszy bandaż daje bodajże 425 co sekunde
Cannibalize odnawia 7& życia co 2 sekundy przez 10 sekund. Więc Zakładjaąc 10 kafli życia (ot taki caster w pełnym gladiatorze i pierścionkach, itp). Co 2 sekundy sobie odnowi 700 hp. No a potem im więcej tym lepiej, choć więcej życia to już zależy jak będzie
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@eerion Nie wiem co myśleć o Garithosie, ale to nieważne. Nie mówię że Horda jest zła ja po prostu przedstawiam jej minusu tak jak ty minusy allianców, więc myślę że nie ma się po co kłócić w sprawie co lepsze horda czy alliance, bo obie strony mają swoje plusy i minusy, a kto kim gra zależy już od jego gustu, no nie? ![]() ![]() A co do tej zdrady Kaela, to mnie masz bo nie wiedziałem o czymś takim ![]() ![]() hehe =] ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 11-01-2008 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przeczytaj o Wojnie Starożytnych gdzie ejst opisany prawdziwy ork. Wtedy mozemy pogadac.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiem czytałem, ale w kręgu nienawiści też są orki i niektóre nie zachowują się jak prawdziwe orki, ale przyznam że orkowie to godna i ciekawa rasa
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: LW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Craftman
Profesja: Druid
Gildia: Serce Wiatru
Świat: Aerie Peak
Poziom: 53
|
![]() Zgadzam sie, po co sie klucic skoro wiadomomym jest ze horda i alliance sa podobni w sile, honorze i godnosci.
Tak to juz musi byc zeby jedni nie byli lepsi od drugich, zeby byli na rowni, bo np w tibi zawsze najlepszy byl sorc i zawsze rozwalal knightow i ludzie woleli sorckow, a blizz postaral sie o to zeby podobna ilosc ludzi grala kazda klasa. A co do bg, alianci chyba wchodza tam po honor i nie skupiaja sie na wygrywaniu tylko na "zabijaniu".Albo poprostu sa glupi. |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() NIestety ale w niczym nie dają rady. Alianci czesto sie rozdrobniaja na male 2 osobowe gropki gdzie jak leci grupa 6 osobowa to z latwosica ich rozwalaja i w ten sposob nigdy alianci praktycznie nie wygrywaja na wsg. No i niestety taka jest prawda ale jak zaczyna grac jakeis 10letnie dziecko w WoW'a to oczywiscie ona musi byc po stronie "tych dobrych" czyli wlancza sie do allience gdzie zdobywa ten 10lvl i odrazu wchodzi na wsg 10-19. Oczywiscie zawsze jak gram na takich wsg to jest z 3/4 postacie na lvl 10 ktore nic nie robia nawet nie zdejma 0.1 hp.
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Ja to ostatnio pocinałem moim lockiem na AV, ale że moje talenty są rozdzielone ch***wo (czyt. idę w Destruction), to praktycznie mój lock dostaje od każdego ally. Dlatego zmieniłem mój styl walki z 1vs1 na... KAMIKADZE
![]() Miodzio, ale rzadko kiedy zabijam. Ostatnio miałem takie statystyki(pisane z pamięci): Kills: 0 Deads: 27 Damage done: 50000+ no cóż, jak się jest wariatem i nubkiem, to takie potem wyniki wychodzą... |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Nie ma czegos takiego ze dziecko musi grac po stronie aliasow omg ......
poprostu wszedzie na wszystkich serwerach ludzie graja wszystkimi rasami i wszystkimi klasami ;s a ze zaden nie powie "MOJ UNDEAD JEST CHUJOWY" dlatego wynikaja spory z co jest lepsze ....
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#795 | |||||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
1. Czy to książka "zaaprobowana" przez Blizzard (jak 3 książki i trylogia sunwell)? 2. Czy to zwykli orkowie czy ci pod wpływem demonicznej krwi? Ewentualnie Dark Horde (można ich było spotkać w azerothie - chyba w burning steppes mieli swoją "stolicę" Cytuj:
Zresztą - czyż kłótnie Horde vs Alliance to nie część RP? Cytuj:
![]() No i wielkich zdrajców. Cytuj:
![]() Tak czy siak proponuję jedną rzecz - samemu zobaczyć, która strona jest lepsza. Wtedy zrozumiecie, dlaczego tylu ludzi zostaje przy hordzie. Aha i zobaczyć nei znacyz dobic 10 lvla ;p Cytuj:
aha Mówi się Orkowie! Orki to są w oceanarium ;P Cytuj:
A co do graczy - no cóż, moja znajoma gra alliancem i jak słyszę czasami co u niej odstawiają to mi włos siwieje. Cytuj:
Cytuj:
Tutaj walka jest o wiele bardziej wyrównana, dzieciaki rzadko do takich lvli dochodzą. A co do battlegroundów - dużo ludzi robi samowolke. Ale wystarczy, że choć jedna-dwie osoby sie wezmą za organizowanie gry i juz sytaucja jest o wiele klarowniejsza. Ja mam ustalonych pare Macro na każdy typ BG ![]() Cytuj:
Bo ja na 70tce moim amgiem jak gram na wygraną (flagi, bazy, bunkry a nie bitwy) to wyciągam ponad 100k obrażeń. A gear mam słaby. Cytuj:
![]() |
![]() |
#796 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wojna między Ally i Horde musi sięgać nawet tego forum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#797 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Będę musiał przeczytać. No, ale jak sam pisałeś - zdrajcy są po obu stronahc. Nikt nie jest bez wad. A szkoda (Ale nam bliżej ![]() Cytuj:
![]() Jak będziesz grać orkami to poznaj też historię nieumarłych i blood elfów (choć do tego trochę lvli najpierw będziesz musiał nabić). Ciekawe są.
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() To jak już po kłutni? ; P czy dalej się będziecie sprzeczać? Widzę, że ktoś tu wtrącił temat książek na podstawie WIII i WoW. Ja obecnie czytam sobie Dzień Smoka : ) bardzo fajna książka. Mam nadzieję, że w przyszłości przeczytam wszystkie opowiadania z pod znaku Warcraft.
|
![]() |
![]() |
#800 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() serwer Moonglade.
Ilu polaków? średnio na jeża. Nie spotyka się ich ciągle. Co jak dla mnie jest plusem - miło też z innymi narodowościami pogadać ![]()
![]() |