![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aurea
|
![]() a ty to za to starszny ale w gebie jak zwykle kidler ;o....
a tak btw szkoda ze ty masz taki lvl ze rata ledwo na solo bierzesz i zadko z ciebie polewa jest ![]() dobra pisze zeby sie nie wyzywac a sam nakrecam, juz nie bede pseprasam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#783 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: 20 cm od monitora
Imię: Elom Tika
Profesja: Elite Knight
Poziom: 94
Skille: 85~
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Ziomek nie nakręcaj się tak... Zapytaj się Feliexa i duuuuuuuuuuużo osób .. że Elom tika to ciągle 1 ovvner Aha noobi frajer to sobe mów jak w lusto patrzysz. @Btw: To coś dla fanów legii ^^ http://www.legia.justgotowned.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Co do Solida~
Govinem mówisz, że kozaczy... odwiedź go to pewno sie przekonasz dlaczego tak kozaczy... ![]() ![]() Slide racja, wychodząc ze statku trochę się znoobił, ale missclick każdemu może sie przytrafić, tak jak Feliexowi np kick. Ale czyż to nie Folari powiedział mu coś w stylu : "troche się znoobiłeś, ale dzięki Tobie ich rozgromiliśmy, jak chcesz złożymy Ci sie na blessy" ![]() Nie ma ludzi doskonałych. ![]() TAK, TAK, TAK, BESZTAJCIE MNIE! ![]() @Cromak fakt... sorry ![]() Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - 21-05-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() nie będę wskazywał palcami... ale jak czytam posty niektórych z was to mi się żal was robi...
niech powie mi ten nowy, dlaczego każdy pajac który na aurei gówno znaczy musi zacząć swoją egzystencję tutaj od darcia mordy ? jak już powiedziałem kiedyś - mały pies głośno szczeka - więc przymknij ten dziób bo nie dość że tylko posty nabijasz to potem muszę czytać posty napisane na twoim poziomie byś zrozumiał że ludzie cię gnębią ile wlezie.... Dobra wracam do siatek dyfrakcyjnych i zjawiska fotoelektrycznego :/
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() @Kakalaka
Wlasnie o tym zapomnialem napisac i dzieki temu misslickowi otwarlo sie open batle i wygrali wtedy z 20:3 cos kolo tego. @Govinem A wiesz wogole z kim gadales wtedy? Bo solid raczej nie kozaczy a na vencie to mozesz rozmawiac z wieloma osobami. Nie raz moj brat podpisal sie na vencie moim nickiem i potem gadal z ludzmi. Ostatnio edytowany przez Hanys_Kce - 21-05-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
|
![]() no to solidbaka znow padl jak noob, wszedl w srodek romu i po chwili dostal piekne combo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
|
![]() Solid padł... przez głupote. -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Cytuj:
@Kolirn uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna ![]() a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ? Ostatnio edytowany przez Issytarus - 21-05-2007 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
|
![]() @Issytarus
Wtedy stwiedzam ze masz brata blizniaka... a nigdy nie widzialem 105+ lvl na rooku, hmm moze new ownera hakneli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
BTW. co do wojny... jak już przez pewną osobę przekazałem Kolirn jest gotowy by przystąpić do niej i wypełnić tym samym obietnicę którą złożyłem jednej z osób uczestniczących w tej wojnie.
![]() |
![]() |
#793 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Poznań
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Ten kozak co tam mówi, że jest taki amigo na rl, chętnie bym zobaczył twoje prawdziwe foto.
![]() @Aurea Solidbaka dziś mnie rozśmieszył do łez, i to nie w przenośni.
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... Dobiega koniec historii Solida.
![]() @Cromak Już poprawiłem, drobna pomyłka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zbanowany
![]() |
![]() |