Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-04-2008, 11:00   #781
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 Pokaż post
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.
Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu
Cytuj:
moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony..
a teraz nagle
Cytuj:
robilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli..
wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

Cytuj:
Lav-Pall wyluzuj chłopie

Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix
Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix
koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-04-2008, 11:27   #782
Szeryffffff
Guest

Domyślny

Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave
and by Pe Ha
Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin
and by Galithar

Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ?

stary 11-04-2008, 12:31   #783
milano8
Użytkownik Forum

milano8's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: L
Świat: Konoha-Gakure ?
milano8 ma numer GG 1559165
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush Pokaż post
HAhahah, wczoraj było zajebiście

Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD

Btw

Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał..

uhashusauhauhsuhsa chcialbym to widziec jak s*******aja , penwie nie macie filma ale naprawde ujrzec taki widok to jak z reklamy mastercarda : bezcenne
milano8 jest offline  
stary 11-04-2008, 13:30   #784
Mlodzieniaszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Filush Pokaż post
HAhahah, wczoraj było zajebiście

Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD

Btw

Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał..
Bylem tam bylem, :> no uciekalismy nawet nie mielismy pojecia ile was tam jest, i napewno z moim leczeniem to byla kwestia 4 sorcow 45+ zeby mnie poskladac w trapie, a ze bylo was troche to nie bylo sensu zebym skakal z wami na schodach predzej czy pozniej byscie mnie wypchali, szkoda bylo 100k na blessy i aol :>
Mlodzieniaszek jest offline  
stary 11-04-2008, 13:45   #785
skarabeusz323
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2005

Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek Pokaż post
Bylem tam bylem, :> no uciekalismy nawet nie mielismy pojecia ile was tam jest, i napewno z moim leczeniem to byla kwestia 4 sorcow 45+ zeby mnie poskladac w trapie, a ze bylo was troche to nie bylo sensu zebym skakal z wami na schodach predzej czy pozniej byscie mnie wypchali, szkoda bylo 100k na blessy i aol :>
venore ta racja moze należec do ormo zadne inne miasto
skarabeusz323 jest offline  
stary 11-04-2008, 14:53   #786
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szeryffffff Pokaż post
Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave
and by Pe Ha
Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin
and by Galithar

Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ?
On chyba wylecial razem z Milowin i Lya Ly, ale moge sie mylic o0
gigoro jest offline  
stary 11-04-2008, 15:24   #787
TiciTac
Użytkownik forum

TiciTac's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2008
Lokacja: Teofilow

Poziom: 130
Poziom mag.: 72
Domyślny

Skoro Lya Ly to rl Fosfika wiadomo ,ze oddaje mu chara do walki. Wiec jesli z gildi wylatuje jedna z najlepszych o ile nie najlepsza karta z tali Inter to jakiego asa w rekawie ma Luki ;D?
TiciTac jest offline  
stary 11-04-2008, 15:40   #788
lolekkkk18
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu a teraz nagle wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali
powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów
sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax?
sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... )

moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby..

tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony..

teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy

pozdro gl hf
lolekkkk18 jest offline  
stary 11-04-2008, 15:50   #789
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Cytuj:
moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby..
A we mnie? : (
gigoro jest offline  
stary 11-04-2008, 15:50   #790
Colmar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok

Domyślny

Cytuj:

tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony..

pozdro gl hf
Lolek czyli skoro ja mam 54 lvl a ty ten twoj 100 tzn ze ja jestem gorszy od ciebie ? dyskryminujesz nizszo poziomowych graczy ? ktorzy tak naprawde moga zdzialac wiecej od ciebie
Colmar jest offline  
stary 11-04-2008, 15:56   #791
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

Cyferki sa najwazniejsze >.> bo w koncu ma 3 cyferki(jak jakies 400 osob na arcanii ;D) a Ty 2...

@lolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk
skró wyr mo dop do dwuz (to tak a propo respa bo dziwilem sie jak mozna miec respa u kogos)
Wiatrak jest offline  
stary 11-04-2008, 15:56   #792
TiciTac
Użytkownik forum

TiciTac's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colmar Pokaż post
Lolek czyli skoro ja mam 54 lvl a ty ten twoj 100 tzn ze ja jestem gorszy od ciebie ? dyskryminujesz nizszo poziomowych graczy ? ktorzy tak naprawde moga zdzialac wiecej od ciebie
A co ty mozesz zdzialac wiecej od niego? Jak narazie to zabiles pare osob noob charem. Brawo, nie kazdy potrafi ubic w pare osob 100+ o wiele mniejszymi lvl. Ale skoro przypuszczasz ze on ma 100 a ty jak powiedziales 54 to co ty takiego mozesz ;]
TiciTac jest offline  
stary 11-04-2008, 16:15   #793
lolekkkk18
Użytkownik Forum

Domyślny

niemoge sie powstrzymac i musze odpisac..
@54 lvl niedyskryminuje nikogo post byz zaadresowany do tych którzy pojechali mnie pare stron wczesniej, wystarczy dokladnie czytac..
@ wiatrak - patrz wyzej

pozatym co to za filozofia ze jestem slabszy od pk teamu na 50 lvlach równie dobrze mozna powiedziec ze bedu jest slabszy od lvli 30 jezeli jest ich dostatecznie wielu..

@ gigoro niech strace w tobie tez...
lolekkkk18 jest offline  
stary 11-04-2008, 16:22   #794
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali
powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów
sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax?
sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... )

teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy

pozdro gl hf
czytajac te kretynizmy odnosze wrazenie ze 18 przy twoim nicku to nie wiek a iq,a moim "respem" nie moze sie cieszyc byle frajer co spina pipke przez kabelek myslac ze nie wiadomo kim i jest i czego to on nie dokonal

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline  
stary 11-04-2008, 16:45   #795
lolekkkk18
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colmar Pokaż post
idz stąd i nie wracaj i nie wypisuj tu swoich mongolskich teorii

kazdy inny moze napisac ze ma 100 czy 200 lvl i mysli ze wszyscy w to uwierzą?
Moim zdaniem to ty nigdy 20 lvla nie wbiles...

NIESAMOWITE

mozesz mi nie wierzyc masz do tego prawo. a ja to czy ty wierzysz czy nie pierdole jak moge najlepiej jezeli czegos jeszcze nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz post ten i inne
pzdr.
lolekkkk18 jest offline  
stary 11-04-2008, 16:53   #796
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
ehh.. powiem ci tyle szkoda klawy na rozmowe z toba. Skoro uwazasz moje posty za spinanie sie to twoja stara wolajac ciebie na obiad spina sie 30x mocniej.. Wyrazam swoją opinie na temat bezmyslnego pkowania a tobie cos niepasuje. Jezeli uwazasz ze moje iq to 18 to i tak wiele ci do mnie brakuje. A twoj respekt jak juz wyzej pisalem to dla mnie obraza. Chcialbym zobaczyc twoja mine jak cie nuby utluką na expie, wiem ze racji mi nie przyznasz bo jestes delikatnie mówiac uparty ale to nic ;]
Oh wjazd na stara,pierwszy przejaw frajerstwa,szkoda ze tak mozesz powiedziec tylko na forum hehe.Prawda jest taka ze flame'ujac mnie jako anonim probojesz sobie cos udowodnic,to ze mozesz kogos pojechac bez konsekwencji,mam nadzieje ze wycigasz z tego satysfakcje wieksza niz strach,ktory odczuwasz przed ujawnieniem sie.Dla mnie obraza jest to iz twierdzisz ze masz wiekszy zasob wiedzy odemnie.Ciekawe w jakim zakresie hmm?Sam sobie przeczysz postami np. tam gdzie cytowal medivh.A co do "p'dolenia" z poprzedniego postu,to tak dlugo jak bedziesz anonimem,tak dlugo wszystkich bedzie "p'dolila" opinia Pana Noname'a. Over and out.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 11-04-2008 o 16:55.
Faytah jest offline  
stary 11-04-2008, 17:15   #797
TiciTac
Użytkownik forum

TiciTac's Avatar

Domyślny

Lolekkk i Fayter uzywajcie priv msg albo gg do takich rozmow, to temat o wojnie...
TiciTac jest offline  
stary 11-04-2008, 17:25   #798
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
ehh.. powiem ci tyle szkoda klawy na rozmowe z toba.
Cytuj:
To co Ty tu jeszcze robisz na tym forum? Wy*******aj. :S
stary 11-04-2008, 17:48   #799
pionek_dranarhari
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: JW !

Profesja: Rookstayer
Świat: ARcania
Poziom: 160
Skille: 99/-1
Poziom mag.: 30
Domyślny

Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p
pionek_dranarhari jest offline  
stary 11-04-2008, 18:03   #800
Filush
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: JW

Imię: Arcy Filu
Profesja: Paladin
Gildia: GTW
Poziom: 20
Skille: 50/34
Poziom mag.: 5
Domyślny

Olejcie go.. widać, że kretyn.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania