![]() |
#781 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]() Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave and by Pe Ha Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin and by Galithar Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ? |
![]() |
#783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
uhashusauhauhsuhsa chcialbym to widziec jak s*******aja , penwie nie macie filma ale naprawde ujrzec taki widok to jak z reklamy mastercarda : bezcenne |
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mlody
Profesja: Elite Knight
Świat: Ziemia
|
![]() Bylem tam bylem, :> no uciekalismy nawet nie mielismy pojecia ile was tam jest, i napewno z moim leczeniem to byla kwestia 4 sorcow 45+ zeby mnie poskladac w trapie, a ze bylo was troche to nie bylo sensu zebym skakal z wami na schodach predzej czy pozniej byscie mnie wypchali, szkoda bylo 100k na blessy i aol :>
|
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Imię: xXx
Profesja: Rookstayer
Gildia: echo srecho
Świat: arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2008
Lokacja: Teofilow
Poziom: 130
Poziom mag.: 72
|
![]() Skoro Lya Ly to rl Fosfika wiadomo ,ze oddaje mu chara do walki. Wiec jesli z gildi wylatuje jedna z najlepszych o ile nie najlepsza karta z tali Inter to jakiego asa w rekawie ma Luki ;D?
|
![]() |
![]() |
#788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
|
![]() Cytuj:
olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax? sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... ![]() moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby.. tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony.. teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy pozdro gl hf |
|
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cyferki sa najwazniejsze >.> bo w koncu ma 3 cyferki(jak jakies 400 osob na arcanii ;D) a Ty 2...
@lolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk skró wyr mo dop do dwuz (to tak a propo respa bo dziwilem sie jak mozna miec respa u kogos) |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik forum
|
![]() A co ty mozesz zdzialac wiecej od niego? Jak narazie to zabiles pare osob noob charem. Brawo, nie kazdy potrafi ubic w pare osob 100+ o wiele mniejszymi lvl. Ale skoro przypuszczasz ze on ma 100 a ty jak powiedziales 54 to co ty takiego mozesz ;]
|
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() niemoge sie powstrzymac i musze odpisac..
@54 lvl niedyskryminuje nikogo post byz zaadresowany do tych którzy pojechali mnie pare stron wczesniej, wystarczy dokladnie czytac.. @ wiatrak - patrz wyzej pozatym co to za filozofia ze jestem slabszy od pk teamu na 50 lvlach równie dobrze mozna powiedziec ze bedu jest slabszy od lvli 30 jezeli jest ich dostatecznie wielu.. @ gigoro niech strace w tobie tez... |
![]() |
![]() |
#794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mozesz mi nie wierzyc masz do tego prawo. a ja to czy ty wierzysz czy nie pierdole jak moge najlepiej jezeli czegos jeszcze nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz post ten i inne pzdr. |
|
![]() |
![]() |
#796 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Cytuj:
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 11-04-2008 o 16:55. |
|
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik forum
|
![]() Lolekkk i Fayter uzywajcie priv msg albo gg do takich rozmow, to temat o wojnie...
|
![]() |
![]() |
#798 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() |
#799 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: JW !
Imię: Dran Arhari
Profesja: Rookstayer
Świat: ARcania
Poziom: 160
Skille: 99/-1
Poziom mag.: 30
|
![]() Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olejcie go.. widać, że kretyn.