|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Czy mając 19 level skille 51/48 z ekwipunkiem : Soldier helmet, Scale armor, Spike Sword, Brass Legs, Dwarven shield mam jakies sszanse w Elf Fortress ?? Moge już expić na Dwarf Soldierach ??? Jakie potworki są dla mnie teraz najlepsze do szybkiego zdobycie levelu ??? Prosze o odpowiedż bardziej doświadczonych graczy. Aha mieszkam w Venore.
|
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Soldiery - Zainwestuj w plate seta, steel helmeta... Do levelu - Roty, Minosy, Dwarfy, Soldiery (Uhy),Amazonki (Amazon Camp). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() Dzieki za rade, miałbym jedną prosbę mógłby mi ktos dac mapke z zaznaczoną drogą jak dostac sie do Amazon Camp.
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hm... Od jakich skili na 30 lvl w c-set + cruz + adidasy ( leather ) , ( i tu niewiem ) bs + crown / gs..
Wiec z jakim skilami na 30 lvl z bs + crow a z jakim z GS... Chodzi o kase/exp.... ( tzn. ekonomicznie - duzy zarobek / szybkie exp bez OGROMNEJ straty uh ( wyjdzie na zero/lekki minus ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() Już zrobilem skile do 55/55 knight 20 lvl /4 mlvl
na dzisjaj jusz mam dość skilowania i chciałbym pujść na coś opłacalnego ( w zarabianiu kasy i robieniu exp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja mam pytanko mam sorcka lvl 31 i mlvl 41 i nie wiem na czym expić tutaj na forum ktoś powiedział że sorc do 30 lvl na rotach a potem róbta co chceta dlatego na co moge iść by był dobry exp i w miare dobry loot naturalnie w gre wchodzą runy i summony aha i chodzi mi o miejsca na solo że sam poradz sobie jak mi coś wyskoczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Siemka
GDzie mogę expic knightem z 57/57 skillami lvl 17 i eq: noble armor,plate legs,fire sword,dragon shield,dark helmet,i scarf sobie niedlugo kupie Mam 3 mlvl buuu Sorka za te podane skille niżej ale one są już nie aktualne i musze sobie zmienić
![]() |
#789 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() Moim zdaniem palek tak ze skillami 45 moze spokojnie expic na cyckach i lvl 10 lub 9 ja tak expilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: torun
![]() |
![]() Knajt 32lvl , skille 68/67,prawie 5 m lvl i PACC... Na jakie potworki powinienem chodzić? Ważny jest dobry loot i exp oczywiście
![]() Eq: Crown helmet, knight armor, knight legs, fire sword, dragon shield i leather boots ![]()
10:21 You lose 230 hitpoints due to an attack by a behemoth. Best team: Behemoth Ostatnio edytowany przez Szaskald - 24-04-2005 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gdzie szybko expic sorkiem(bez uzyca run i nie chodzi mi o trole, raty, i inne SLABE POTWORKI) na 18lvl i 25mlvl z eq dark helmet, guardian shield, noble armor, Fs, p-legs, i leather boots z skillami 19/22.
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Up knajt -
Hnn , możesz schodzić na edron pierwsze lvle cajów do orców (trudno dojść , nie umiem objaśnić , ale to jest w budynku w "ściekach") i na powierzchni, lub z 2 handem na scarabach. Sorc - Możesz iść na fibule , na roty, możliwe że to nie jest najlepszy exp , ale najgorszy też nie , i idzie zrobić 10 k w 1 h ~ . Klucz do fibuli kupisz od npc za mniej niz 600 gp. (lub od człeka)
![]() |
#793 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() Poradnik dla Rycerza
-robimy druida i robimy uhy ktore sprzedajemy zaco kupujemy eq -robimy rycerza -skill robimy jak najwiekszy minimum do 4\4 -idzemy po expic np.roty,dwarfy,mino i takie te przy p set i slabym eq -gdy podniesiemy lvl to radzil bym lootwac i rozbudowywac eq -skill, skill i jeszcze raz skill -potem expimy np. na solkach,guardach,archerach,hunterach itd. ale przy dobrym skillu radzil bym zrobic powyzej 6\6 -mozemy isc na jakiegos draga czy zerka na ponad 20lvlu (na dragu liczy sie hp ,a i niechodzcie na draga sami najlepiej z kolegami) -a potem los waz poprowadzi gdzie trzeba |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Guest
|
![]() Ja skiluje na minosach szkieletach albo trolach
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja mam knighta na 21 LVL i skile 60/59 na czym mozna durzo zarobic.
ODPISZCIE PLZZZZZZZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Guest
|
![]() Powie mi ktos gdzie najlepiej expic Pallem skille
Dystans - 34 Shielding - 23 lvl - 9 |
![]() |
![]() |
#797 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
wez duzo boltów ![]() a ja sie pytam - 40 Elite 70/70 gdzie moze xpic? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Guest
|
![]() dziex i mam jeszcze jedno pytanie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Siemianowice
![]() ![]() |
![]() Witam!
Chciałem się dowiedzieć gdzie mogę expować/trenić: Knight lvl 17, skille 53/51 (prawie), Dark Helmet, Plate Set, Leather Boots, War Hammer, Beholder Shield... jak najbliżej Carlin, oprócz Kopalni i Kazordoon |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
|
![]() JA mam knighta na 21 lvl i skile 60/60 a żeczy:W-helmet/p-legs/d-hamera/guardian shield/noble armor
i niewiem na czym exp i kase dobrze zarobic a i mam 4 mlvl Odpiszcie |
![]() |
![]() |