![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maxi verdee
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Menories
Świat: Danubia
Poziom: 98
Skille: 93
Poziom mag.: 20
|
![]() Mam pytanie, jaką część mam kupić na początek zabawy z GW?
Co daja te dodatki? Napiszcie najlepiej na 3057597, PROSZE! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Grabarz ksiezy
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szwajor Army (nieoficjalna)
Świat: Shivera (rulez)
Poziom: 19
Skille: ../..
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No właśnie, jaką część GW mam najpierw kupić? Nightfall'a?
I dwie sprawy: 1). Czy GW: Nightfall pójdzie bez zwieszek i lagów na: Athlon XP 3000+ 1,8 Ghz GeForce 6100 512 DDR RAM łącze Neo 640 kb/s ??? 2). Ściągnąłem z guildwars.pl niby - klienta GW: Nightfall. Ma ponad 100 MB, więc wydaje Mi się, że to jakiś trial np. 10 - dniowy. Może ma ktoś klucz, dzięki któremu wypróbuje Nightfall'a (jakby co to na PW proszę)?
Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy na ciebie... - Fryderyk Nietzsche. GRUPA OPERACYJNA RULEZ! Komentarz roku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesli chcesz grac dervishem/paragonem - kup nightfall.
Jesli assassinem/ritem - factions. Jesli reszta - prophecies. 1) Powinno chodzic elegancko ![]() 2) W ostatnim cd-action byl klucz do factions, ale nie wiem, czy cie to interesuje... ![]()
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Imię: Maxi verdee
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Menories
Świat: Danubia
Poziom: 98
Skille: 93
Poziom mag.: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP Jak dobrze widzę, to to jest Factions, nie Prophercies.
Cytuj:
A co z Nightfall? Do niego jest jakiś test - cd - key?
Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich... Kiedy spoglądasz w otchłań, ona również patrzy na ciebie... - Fryderyk Nietzsche. GRUPA OPERACYJNA RULEZ! Komentarz roku! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No jasne, pomyliło Mi się, bo tam jest napisane DOSTĘPNE TAKŻE: GUILD WARS: FACTIONS...
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
Skile sa podzielone na te z gwp, gwf i gwn oraz core(czyli takie ktore sa podstawowe i masz je z kazda czescia gry) juz nie wspominam o dodatkowych kontynentach dochadzacych wraz z kazda czescia. Jesli nie jestes zainteresowany samym trybem PvE ale rowniez chcesz cos osiagnac w GvG i HA to warto kupic wszystkie czesci. W sklepie internetowym mozesz kupic wszystkie 3 czesci za 260zl (ja kupujac pokolei wybulilem ~360 ![]() Test cdkey do gwn dla przyjaciela oraz jeszcze jakis dostajesz przy zakupie gwn. Hail GW | WoW SUX Ostatnio edytowany przez puginu - 31-12-2006 o 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Dzisiaj Finał Świąt Zimowego Przesilenia! Zbierajcie odłamki cukerków i głosujcie na Dwaynę bądź Grentha! co 3 godziny (9:00, 12:00 itd.) przez 10 min. masz szansę na czapeczkę!
JEE! Dostałem z tuzin prezentów! Zimozielone cukierki, ajerkoniaki, mocne ajerkoniaki, tęczowe cukierki, miętowego cukierka, tonik zimowego przesilenia i oczywiście CZAPECZKĘ! Jestem taki happy. ^^ Zaraz wrzucę screeny. EDIT: Screeny: Konkurs- Kto będzie miał więcej zwolenników? ![]() Ten skaczący to ja. =D ![]() PREZENT! ![]() Heh, Dwayna rządzi. ![]() Czas świętować! ![]() Pokaz wyglądał świetnie, ale niestety musiałbym dać tu z 20 zdjęć, żeby to pokazać. ![]() Moja postać w stylowej czapeczce pozdrawia wszystkich userów tibia.pl. ^^ ![]() I na koniec... ![]() ...do zobaczenia za rok! (tak naprawdę to macie szansę jeszcze dziś i jutro rano, ale tak lepiej brzmi) Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 01-01-2007 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() To normalne, że po przejściu do innej lokacji zgrywa mi się kilka tysięcy plików? rotflolmaowtfbbg\m/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() @up
Tak, wersja kupiona w sklepie jest nieaktualna ponieważ GW jest czesto aktualizowane, i czesto sa to male poprawi, lecz mimo wszystko trzeba je sciagnac @ up,up Też byłeś ![]() Ja dostałem 13 prezentów, fajnie tylko ze przy glosowaniu mi sie candy cane shardsy skonczyly ;[ Ostatnio edytowany przez Kraon - 01-01-2007 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Była impreza w Lion Arch od Shana, czas na Kamadan! ;)
Już za chwilę... ![]() ...Się zacznie! Wielka przewaga Dwayny ;) ![]() ![]() Impreza na całego! ![]() Choinka! ![]() Fajerwerki! ![]() Byłem na 2 eventach(o 12 i 15), w sumie zgarnąłem 41 prezentów. Myślę, że zdążę na 21. Dam jeszcze zdjęcia z efektów prezentów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Świat: Secura
Poziom: 20
![]() |
![]() No cóż.. W poniedziałek ma mi przyjść Guild Wars: Prophecies (no, ten, pierwsza część :x), mam zamiar grac z dwoma-czterema kolegami..
Powiedzcie mi, czy warrior/monk sprawdzi się dobrze jako bloker i leczniczy drużyny? Oby było naprawde warto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Jeżeli grasz pierwszy raz, to monk jest najlepszą profesją na drugą klasę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pochwalę się.
Od poniedziałku pykam w Prophercies, tym samym mam wszystkie części Guild Wars. Huehue. Przeszedłem tylko Nightfalla. Teraz Proph, next Factions. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
Pomyśl -.- @topic Mam zamiar kupić jak będe mjał kase z kolęd i mój brat kupi biurko do swojego kompa i stacje dysków. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @UP
A GW tez stworzyli pracownicy blizzarda, i co z tego. Kaldrickowi chodzilo o grafike a nie o firme ktora wypuscila gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Guest
|
![]() |
![]() |