![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie pakuj w endure nie oplaca się wwal 1 pkt i styk. Wal w iron body czy jak to tam bylo ze wiekrzy weapon def
btw debile 2x exp jest to swego rodzaju event trwający od x godziny do y godziny tak samo 2x drop. W tym roku jest to w godzinach nocnych no bo wkoncu ten jeb@&% nexon jest w usa i robi tak jak mu a nie dla więkrzosci graczy pasuje. GRRRRRRRRRRRR
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 04-05-2007 o 22:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do budowania woja... mam, stosunkowo kiepsko, ale przyjemnie rozłożone skille(na eMS)... a właściwie będę miał... mam zamiar zmaxować 4 piersze skille, ale reszte(7 pkt.?) wsadzić jakoś w PS i SB. Dziwne, ale tak robiłem mniej więcej moją pierwszą konkretniejszą postać. Przyjemnie mi się nią grało. @up Hmm, nie nerwicuj sie tak, że nie będziesz mógł wykorzystać 2x expa, bo to jest tylko bonus, nie w każdej grze można na coś takiego liczyć... zwykły dodatek, jakby go nie było wyszedłbyś na to samo, więc ciesz się radością tych, co zrobią kolejne poziomy dzięki 2x expowi... No i nie klnij tak na Nexon, bo Wizet współpracuje z nim raczej z jakiegoś powodu... finansowego? Ale mogli to i tak lepiej zrobić >: D.
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 05-05-2007 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Guest
|
![]() zoliax, jaki masz nick na ems ? bo expie i mi sie fest nudzi, a bysmy msg mogli
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: PrinceHutas
Profesja: Knight
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() @up
Ja mam nick na ems: PrinceHutas Dziś wbiłem na ems 25lvl, mam nowe eq i jestem w trakcie robienia questa na pelerynke na 25 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#785 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Promel - 05-05-2007 o 07:57. |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Maple item:
![]() 50 lvl! ![]() lvl up kolegi i ja w nowym eq ![]() Poza tym, sprzedałem 15 blue prezentów za sumę ponad 80 milionów. Łyso wam, co? ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak masz juz tyle kasy to moze bys sie z nami podzielil?Bo ja aktualnie mam 3 mil dlugu.....
Edit:Tracac calkowita nadzieje postanowilem wybrac sie na boary i co mi wypadlo?maple claw! ![]() Ostatnio edytowany przez Necromantor - 05-05-2007 o 17:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Promel - 05-05-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#790 |
Guest
|
![]() ups cos mi sie zjeb*** i 2 posty
![]() Ostatnio edytowany przez Promel - 05-05-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]()
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Szcecin
|
![]() Powrót z dlugiego wekendu i to co zwykle, maple niczym sie niechce zpatchowac zawsze sie zawiesza przy "Appyling:maple story. exe".
Wiec znowu sciagam, oby mi sie jakis maple item wydropil. P.S Mam dobry transfer wiec moze juz za 1h zagram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Morwi
Powodzenia przy prowadzeniu łucznika. A ja jutro zrobię 51 i rozpoczynam Orbis PQ. Ech, 60% w 1h... |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
|
![]() K**WA! 2 godziny i 50 orange potów na candlach i ŻADNEGO prezentu! A wcześniej na PQ miałem najbardziej noobowego leadera jakiego widziałem... Dzień porażek... Jedynie dobrze poszło zbieranie octopus legów, w końcu dokończyłem głupiego questa.
Poza tym Nad, weź ty mnie w końcu wspomóż. ![]() A tak swoją drogą, ile za to dostanę? ![]() Biłem Octopusy przy Sleepwood, na hunting groundzie z Cursed Eye'ami. Jakiś sporo wyższy lvl przebiegał przez Cursedy nawet nie patrząc co leci, tylko bił z jakiegoś speara... wziąłem, gdy poszedł, co się miało marnować.
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
|
![]() ralzuk
![]() Hutas, ty pałer gejmerze. ![]() Łod 21 do 30lvl. A do czego te prezenty, że ludzie dają ~5m za sztuke. o.o Daja event i się śmieją jak ludzie szaleją, szukają prezentów... ehh...
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na eventach można nieźle zarobic, na gms jak gralem to z 500k zarobilem na haloween candles (czy cus) ^^
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() P.S Zapraszam na europe maplestory: www.mapleeurope.com z forum grają: Ja - PrinceHutas Zoliax - Ralzuk Promel - ee.. nie pamiętam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() wbiłem ~70% do 18 lvla żeby uzbierać te świeczki na tą flage, a jak wracałem do cody'iego to ze snaila wypadła mi taka kusza heh
![]()