![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kajo wez Ty mnie nawet nie denerwuj ze sprzedajesz chara. Mam nadzieje ze nikt go nie bedzie chcial i to przemyslisz. Tyle wysilku to wlozyles i czasu. Poznales super ludzi. Teraz to wszystko przeliczasz na zlotowki.. Bez sensu. Chyba nie jestes na tyle rzadki zeby sie poddawac. Nie mowie: graj i odrabiaj i idz na tego jebanego poi. Wiem, ze narazie jestes w*****ony. Poprostu miej przyjemnosc z grania. Jak sie zaloguje za miesiac to masz byc online i napisac ladnie "Witam Cie wyderko"
![]() p.s. Jak sprzedasz to Cie znajde ;p p.s.2 Pozdro dla rodzinki :* ![]()
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() jakes ss od Adama
jaki lol mi zaczol wrzucac jak sie uczylem ruska -.- ![]() mlv ![]() qest ![]() ![]() lv wbity na lagach mam je juz od 3 dni -.- ![]() to sa moje ostnie ss w tym temacie :/ szkoda fajnie bylo ale widze ze gildi zaczyna sie rozpadac na hunty nie hodizmy qestow(takich mniejszych0 nie robimy ludzie dlawas sie licza cyferki tylko ta gra to fun a nie zycie opanujcie sie puki nie nastanie spouj w gildi zegnam You have left the guild. cya i powodzenia w takiej grze :/ Serach guild!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Ziemia->Europa->Polska
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
|
![]() Siema widze że pare osób gra z bełchatowa ja do was z pytankiem czy bym mógł dołączyć do rodzinki de'Cloud?Chetnie bym sie przeniusł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nurianor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Domowe-Przedszkole
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
|
![]() szkoda mi was, tego PoI.. I w ogóle, według mnie powinniście iść jeszcze raz.
Po drodze może nawet sami byście dali radę, nie znam się na tych stworach, ale chyba nie ma aż takich dużych respów, żeby taki team jak wy nie dał rady. Przy okazji, ci którzy nie mają 80lvla mogli by zrobić ten "mniejszy" quest, przy okazji ja bym się załapał :>
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() GZ all zdjec przykro mi tego questa
@Kajzerr Mialem to samo co ty padlem mialem hunta i jeszcze w ten sam dzien rozdalem itemy nabilem rs i tez planowalem allegro, a po przespaniu sie na 2 dzien przeklinalem swoja glupote ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
po 2 co cie to obchodzi czy jestem analfabetom po 3 wyjdz z tad bo mnie w*****aja dzieci neo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
at 2 - to idz do szkoly dzieciaczku, albo chociaz kopiuj tekst przed napisaniem go na forum do Worda i popraw bledy >_> at 3 - nie uzywam neostrady. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
2. n/c 3. co nie zmienia faktu, ze jestes n44bl3t3m. _/Haja
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 18-03-2007 o 15:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
at 2 - "łyso ci?" at 3 - podaj mi chociaz 1 powod dlaczego jestem "tym kims"? @edit aha! "at 1 - omg!111oh nou!11 jakby ktos na mnie napisal "nvm noob" to chyba bym sie zalamal i mial doleQ przez 2 miesiace" to byla ironia dzieciaczku. Ostatnio edytowany przez DexteroO - 18-03-2007 o 15:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
@Exit Dext~ is ok? juz moŻesz isc
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 18-03-2007 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Daleko...
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 40
Skille: 60/58
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() OMG ale nooby...zamiast sie klocic na forum to sie kloccie gdzie indziej
![]()
Best Solo~~Demon 6000 exp ![]() Best Block~~Juggernaut and 2 destro ![]() 11:29 Achon Elaw [212]: kupie wam bossa 11:29 Achon Elaw [212]: ale musiscie mi obiecac ze zabijecie |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, ty powiedziales co o nim myslisz, a on powiedzial co o tobie mysli i starczy, kolejny twoj post tutaj nie odnoszacy sie do screenow bedzie swiadczyl o tym, ze naprawde dowartosciowujesz sie spamujac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Radom
Imię: Nurianor
Profesja: Elder Druid
Gildia: Domowe-Przedszkole
Świat: Iridia
Poziom: 28
Skille: **/**
Poziom mag.: 33
|
![]() niech tu jakiś mod oczyści ten spam. jakiś down sie podnieca, że spamiuje, poza tym jak zwykle ss są świetne
![]()
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę ,że te żenujące kłótnie trzeba zakończyć dlatego umieszczam mojego pierwszego screen a
![]() @Kajzerr pogadaj z mattem i będzie dobrze @Finez zdarza się ,nic straconego @Adam wróć !!! @Respi Back ![]() ps. Zgoda buduje niezgoda ... (sami wiecie) Play for fun |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() No ładnie wam idzie chłopaki
![]() Ja na pewno nie wrócę na Guardię ![]() @Adam A ty ciągle na Treasure Island expisz? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() <cut>
Po zastanowieniu postanowiłem usunąc treść tego postu, bo mógłby się dalej rozwijać "bajzel" który tu już trochę zawitał... A z zainteresowanymi porozmawaim osobiście jak ich złapię Pozdrawiam ![]()
Regulamin forum - Bardzo fajny artykuł, przeczytaj koniecznie zanim coś napiszesz. ![]() Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 18-03-2007 o 22:09. |
![]() |
![]() |