Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-02-2006, 11:18   #781
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilnic
jestem Ilnic nie Irnic <joke> z wzajemnoscia
W RL mam reke jak bohen(ch?) chleba. xD

@DB- Gadalem z Eze i sie dogadalismy, bedzie tak jak on chce .
berger jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-02-2006, 11:44   #782
bentero
Guest

Domyślny

Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:

po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.

po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).

po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.

po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.

po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.

Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.

@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.

stary 24-02-2006, 12:38   #783
Madus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

LoooooooooooooooooooooL ?? Chyba jestes nOObem (za***isty emot)

~~Madusik
Madus jest offline  
stary 24-02-2006, 13:25   #784
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bentero
Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
You made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dowody?? mua ha ah.

Cytuj:
po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace.
Berger aka Bentero nie expil na of, tylko czasami tam chodzil ale to okazjonalnie juz czesciej tam bywal na questach OF i Dzinow. A na ofie expil ~50 lvl i deadnal na 52 (ale pewnie o tym deadzie zapomniales "true ownerze"??)podczas wojny SSvsDR i od tametej pory tam raczej nie expil.

Cytuj:
Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.
Ban za acc. sharing byl za posta na forum, bo napisal ze wyjedza do anglii i koledze da chara zeby nosil bolty - ale pewnie jako "true owner" wiesz o tym i pewnie przed napisaniem tego sprawdziles w "criminal records" co jest napisane.

Cytuj:
po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach).
A do Anglii wyjechal zeby podszkolic sobie jezyk, zeby koledzy z gilid nie zjarzyli??

Cytuj:
Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.
lOl2 xDDDDDDD. A po miesiacu jak go zobaczylem i przelical przy mnie funty, to se je w kantorze kupil zeby uwiarygodnic swoja opowiesc. No ale jako "true owner" pewnie mnie nie znasz.

Cytuj:
po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl
Moze i nie mial wczesniej pozadnego chara .

Cytuj:
po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi.
Przyklad PA ze strony Bergera??
Nawet mnie przyszedl ubic jak pkowalem ludzi w Ab.
Obrazal kogos?? Jak juz to tylko Ciebie i ludzi tobie podobnych.

Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA.
Ta pewnie i jeszcze specjalnie dzis zrobiles konto na forum zeby wyglosic nam "urbi et orbi" na temat tego co tu wyprawia i jak nam berger klamie tutaj.

PS.
Smierdzi mi to kims z DB albo Stolcem .

C.P. Baudelaire

Ostatnio edytowany przez Gregoire - 24-02-2006 o 15:02.
Gregoire jest offline  
stary 24-02-2006, 14:19   #785
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
Adolphus Elbragol jest offline  
stary 24-02-2006, 14:34   #786
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:

po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego.

po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra.

po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna.

po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali.

@DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac.

Ale z ciebie ****a ciula. Sory ale inaczej nei szlo tego napisac, jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy *******a od rzeczy;/;/ A wiec ja jestem satrym kumplem bergra i jestem pewny ze on sam gral i wiecej sie tu nie odzywaj lmao
Jinikao jest offline  
stary 24-02-2006, 15:25   #787
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
Nie napisalem, ze to na 100% ktos z DB napisal, tylko, ze smierdzi mi to "db lub stolcem" (milosnikiem stolcow i cyber sexu ) - to sa tylko moje prywatne podejrzenia, ktorymi chcialem sie podzielic ow spowlecznosci tibijskeij.
Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna).
A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ).
Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne).
Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi .

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline  
stary 24-02-2006, 15:41   #788
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@Bentero- Tru ownerze Bentero mam ci do powiedzenia jedno. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
U made my day. xD

Wszyscy "twoi" starzy przyjaciele BEDA WIEDZIEC JAKA JEST PRAWDA (to stek bzdur).Nierozumiem szczeze tego zagrania, mnie to rozbawilo do lez i prawie z krzesla spadlem jak to czytalem xD. Ale mniej wtajemniczeni gracze moga powiedziec :"oo bentero jednak sharowal" . Tego ci nie daruje!! Niewiem co chciales tym osuiagnac zmusic "gildie pomocnikow GMow" by mnie ubili za share? Czy poto by dowartosciowac sie jakos ze nie mozesz sam zrobic i byc moze niezrobisz takiego chara jak ja. Nic z tego co podales sie nie 3ma kupy poza tym ze niemam passow ale to nie jest dowod. Jedynymi moimi wrogami aktualnie jest DB i Stolc. Stolc zna moja historie a DB lider wiedzial o passach bo z nim gadalem dlatego to moj kreg podejrzen. Mimo ze mnie to rozbawilo dla ciebie jedno wielkie N/C.
berger jest offline  
stary 24-02-2006, 16:12   #789
Ilnic
Użytkownik Forum

Ilnic's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2005

Profesja: Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez citizen_lc
dobra Ilnic. Sorry za to jak na Ciebie najechalem, mam swoje zdanie i nie lubie jak mi sie gnoi kumpli. dlatego to napisalem. mozemy uznac ze koniec klotni/przeniesc na gg/pw ?
nie bylem molestowany. nie rozwijajmy tego watku nie widze sensu wjezdzania na rodziny. ok? nielubie tez klocenia sie o wiek wiec dlatego odpowiedzialem. ale zdania nie zmieniam.
moze byc?

Tak masz racje to będzie dobre rozwiązanie, sry jeśli Cię obraziłem
stary 24-02-2006, 16:16   #790
Yamahati
Użytkownik Forum

Yamahati's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów

Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
Yamahati ma numer GG NIE INTERESUJ SIE
Domyślny

Cytuj:
bentero nie zalatwil sobie hunta tylko ja go zaczołem huntowac za nic, i z "rl teamu" wyzywal tylko mnie, tzn obydwaj sie wyzywalismy, DICKHEAD HEHE
Yamahati jest offline  
stary 24-02-2006, 16:49   #791
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Świat: iridia
Poziom: 00
Domyślny Do tego ****a co sie podal za Bergera

po1: Jak juz napisalem w tytule jestes ****
po2: Malo znasz Bergera zeby o nim sie wypowiadac
po3: Jestes straszny noob
po4: Nie masz jaj
po5: looooooooooooooool
po6: prosze cie nie zabieraj juz wiecej na tym forum glosu
TyranX jest offline  
stary 24-02-2006, 17:44   #792
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Arke Sethrai - Feb 24 2006, 17:25:32 CET Killed at Level 32 by Evil the Slayer and by Jurand Wyrocznia. Widzialem trapa. Padł chyba za to że był ziomem
Yama~. Szkoda chłopaka, a jeszcze w opisie na tibia.com mial Hail Arcanium!

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline  
stary 24-02-2006, 22:15   #793
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Na iridi widze ze sie cos wiekszego szykuje, humm powstala nowa gildia. Niewiem czy to bedzie war czy co ,ale jesli tak ja bede po stronie Arc bo wg mnie secura bedzie razem z rondlem gadalem ostatnio z Yama ale jednak mu nieufam i wole to teraz powiedziec niz klamac. Wiec bede vs jego RL sorki, all friends ktorzy beda z nimi ale koluje passy do chara i postaram sie do arc dojsc. A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/.

Jeszcze raz srorki jesli bede musial byc vs friends.

Ostatnio edytowany przez berger - 24-02-2006 o 22:24.
berger jest offline  
stary 24-02-2006, 23:51   #794
Arthas The Keeper
Użytkownik Forum

Arthas The Keeper's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~

Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
Arthas The Keeper ma numer GG 6458945
Domyślny faktycznie...

Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...

pozdro:Usar

Nowa gierka:zupełnie inna niz Ogame xD :http://s1.*********.pl/c.php?uid=18040
Arthas The Keeper jest offline  
stary 25-02-2006, 02:29   #795
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...

pozdro:Usar
Polacy z Arcanium niedolacza, a ta wojna to jes powstanie przeciwko wladzy arcanium na serwerze

Signed Rondel
stary 25-02-2006, 09:33   #796
Smiter777
Użytkownik forum

Poziom: 67
Poziom mag.: 6
Domyślny

Wiec sie zaczelo...
Smiter777 jest offline  
stary 25-02-2006, 12:01   #797
Valard
Użytkownik Forum

Valard's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd

Świat: Iridia/Xerena
Domyślny

Początek wojny narazie we fragach 2:0 dla Arcanium:
Krol Arturek Feb 25 2006, 10:41:59 CET Killed at Level 90 by Chealino
and by Zyrex Montana
Asterix'art ( o tym fragu mówił Chealinio ale nie wiem czy to jest frag Arcanium )
Feb 24 2006, 23:26:52 CET Killed at Level 50 by Tomte Gubben
and by Axenikus
Teraz czekam na odpowiedż IA.

Napisz jeżeli zaglądasz: http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=50865
Valard jest offline  
stary 25-02-2006, 13:46   #798
Lotar Hellscream
Użytkownik forum

Lotar Hellscream's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Rzeszów/B3

Profesja: Paladin
Gildia: Iridian Army
Poziom: 43
Skille: XX/XX
Poziom mag.: XX
Evul

No nareszcie zaczyna sie akcja lol

RL TEAM FOREVER

Ostatnio edytowany przez Lotar Hellscream - 25-02-2006 o 13:53.
Lotar Hellscream jest offline  
stary 25-02-2006, 14:47   #799
Smiter777
Użytkownik forum

Poziom: 67
Poziom mag.: 6
Domyślny

Kowal masz fajny avatar
Smiter777 jest offline  
stary 25-02-2006, 15:07   #800
White Warrior
Użytkownik forum

White Warrior's Avatar

Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Nowiak

Domyślny

Kolejny frag dla Arcanium:

Suriss
Killed at Level 63 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc
White Warrior jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania