![]() |
#781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Świat: Iridia
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
@DB- Gadalem z Eze i sie dogadalismy, bedzie tak jak on chce ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#782 |
Guest
|
![]() Chcialbym Powiedziec jedno. Zeby uzytkownik Berger nie przypisywal sobie mojego konta on nie ma do niego praw i tyle. Dla sprostowania podam pewne dowody ktore wszyscy moga potwierdzic:
po1. Berger grac zaczol tym charem dopiero od 85 lvla bil troche marnie exp podczas gdy caly czas to ja chodzilem na OF(orcs rox) i tam zawsze przebywalem (potwierdza to moi guild maci ze z huxym mialem czesto zatargi o of), gdyby nie skasowana ded lista moglibyscie zobaczyc 2x na zerku padlem i 1 na warlordzie na lvlach 70-87 ale to odrobilem. Ja wyszedlem z rooka ja dalem imie temu charu ja nim trenile expilem i wlozylem ciezka prace. po2 Kiedy dzielilismy konto on jak nub logowal sie czesto na mnie nie patrzac czy jestem online przez to te 3 wyzej wym deady. i w rezultacie tego Dostalismy bana za Acc sharing o czym kazdy wie i to bylo przez niego. po3 Niektorzy sie skapneli ze dzielimy bo raz moj ang byl dobry a jak berger gral nieradzil se zabardzo z angielskim i ludzie dostrzegali zasadnicza roznce (mowie o swe,eng i mex w moich bylych gildiach). po4 Dalem mu pograc moim charem po tym jak stwierdzilismy ze bedziemy znowu grac i co... Zaczol nobowac i zalatwil se hunted i lidera Arc a pozniej wyzywal RL team ze bija polakow i ze sa w Arc za to wlasnie oni go chcieli huncic. Dlatego niema passow do chara a ja go deletowalem. Oprocz tego wyslalem all eq sobie na noba i on niema tam nic. Berger nie wyjechal do Angli tylko ja mu zabralem passy a sam gralem na innym serwie dlatego wymyslil ze jedzie do angli by sie wytlumaczyc ze niegra. po5 Wczesniejszy char bergera zaden niemial wiecej niz 20 lvl Dalem mu tego do share by mi doexpowal i robil skile w wolnym czasie, poniewaz myslealem ze moja pozycja jest w jakis sposob pewna. po6. Teraz wiem ze gra na xerenie i dostaje ostro po dupie jesli wogole wyszedl z rooka bo on nic niepotrafi sobie znales poza huntem. Podobnie bylo w war SS vs DR pare osob wiedzialo ze ja jestem true ownerem ale oni juz niegraja tutaj bo zmienili serw. Kazdy zwroci uwage ze nick Berger pojawia sie od niedawna a starzy jego frieendsi ktorzy go znaja potwierdza ten fakt ze to ja gralem tym charem. Mozecie sie ich zapytac wiele razy uprzedzalem ze zaczynam dzielic z nobkiem bergerem i zeby z nim zabardzo niegadali. po7 On byl jednym z wiekszych power Abuserow z 20 lvla dostal hlvl knighta i woda sodowa mu uderzyla do glowy wielokrotnie musialem zalatwiac sprawy by niemial hunta bo robil PA i obrazal innych z silnych gildi. Jeszcze raz powtarzam jako RL bergera nooba i true owner bentero NIE PRZYPISUJ SE MOJEGOI CHARA. @DB ten palek ktorym bije to jego hlvl bo dzielil z kims innym, sam by takiego lvla nie zrobil. Niewiem w ilu dziela tamto konto ale bergera nie musicie sie obawiac. |
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() LoooooooooooooooooooooL ?? Chyba jestes nOObem
![]() ~~Madusik |
![]() |
![]() |
#784 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
You made my day!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dowody?? mua ha ah. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Nawet mnie przyszedl ubic jak pkowalem ludzi w Ab. Obrazal kogos?? Jak juz to tylko Ciebie i ludzi tobie podobnych. Cytuj:
PS. Smierdzi mi to kims z DB albo Stolcem ![]()
"Największym podstępem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje." C.P. Baudelaire Ostatnio edytowany przez Gregoire - 24-02-2006 o 15:02. |
||||||||
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Gregoire, nie bede pytal Cie o jakiekolwiek dowody/powody na to, by twierdzic, ze to my. Rzuce tylko dumna sentencja, ze DB nie zniza sie do czegos takiego. Zreszta, po co mielibysmy to robic?
|
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ale z ciebie ****a ciula. Sory ale inaczej nei szlo tego napisac, jak ja nie lubie takich ludzi ktorzy *******a od rzeczy;/;/ A wiec ja jestem satrym kumplem bergra i jestem pewny ze on sam gral i wiecej sie tu nie odzywaj lmao |
|
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz
Imię: Szalony Nalesnik
|
![]() Cytuj:
![]() Dowodow nie mam (bo jakze by bylo trudno takie cos sprawdzic - no chyba ze Tibia.pl poda adres IP, administrator sieci w ktorej ten ktos ma internet poda nam jego namiary a my zapukamy do jego drzwi i sie spytam dlaczego to napisal, lub ten ktos ma na tyle odwagi i sam sie przyzna). A powody sa dlaczego mialby to byc ktos z DB - m.in. niedawne zatargi Bergera z DB ( juz mamy motyw ). Raczej musial byc to ktos z Iridi (chyba, ze to Stolc co tez jest wysoce prawdopodobne). Nie bierz tego do siebie ale nie jestes w stanie kontrolowac wszystkich czlonkow DB ( co wcale nie oznacze ze to ktos z was to napisal), a jak wiemy kilku z was to naprawde ludzie za ktorch okreslenie bym musial isc do spowiedzi ![]()
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bentero- Tru ownerze Bentero mam ci do powiedzenia jedno. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
U made my day. xD Wszyscy "twoi" starzy przyjaciele BEDA WIEDZIEC JAKA JEST PRAWDA (to stek bzdur).Nierozumiem szczeze tego zagrania, mnie to rozbawilo do lez i prawie z krzesla spadlem jak to czytalem xD. Ale mniej wtajemniczeni gracze moga powiedziec :"oo bentero jednak sharowal" ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Imię: Druidka on Iridia
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Tak masz racje to będzie dobre rozwiązanie, sry jeśli Cię obraziłem
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Tutor
Imię: Yamahati
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Iridian Alliance
Poziom: 102
Skille: 94/65
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() po1: Jak juz napisalem w tytule jestes ****
po2: Malo znasz Bergera zeby o nim sie wypowiadac po3: Jestes straszny noob po4: Nie masz jaj po5: looooooooooooooool po6: prosze cie nie zabieraj juz wiecej na tym forum glosu |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Arke Sethrai - Feb 24 2006, 17:25:32 CET Killed at Level 32 by Evil the Slayer and by Jurand Wyrocznia. Widzialem trapa. Padł chyba za to że był ziomem
Yama~. Szkoda chłopaka, a jeszcze w opisie na tibia.com mial Hail Arcanium! ![]()
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na iridi widze ze sie cos wiekszego szykuje, humm powstala nowa gildia. Niewiem czy to bedzie war czy co ,ale jesli tak ja bede po stronie Arc bo wg mnie secura bedzie razem z rondlem gadalem ostatnio z Yama ale jednak mu nieufam i wole to teraz powiedziec niz klamac. Wiec bede vs jego RL sorki, all friends ktorzy beda z nimi ale koluje passy do chara i postaram sie do arc dojsc. A do firefista passow niemam bo o to sie z nim poklocilem;/.
Jeszcze raz srorki jesli bede musial byc vs friends. Ostatnio edytowany przez berger - 24-02-2006 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Zaczyna cos się dziać wszyscy dobrzy polscy gracze juz tam są no może poza 3: Aureliuss ,jurand wyrocznia ,Kashrius da'roc.mam jednak nadzieje że oni też dolączą...teraz widać że polacy na tym servia mogą coś znaczyć...
pozdro:Usar Nowa gierka:zupełnie inna niz Ogame xD :http://s1.*********.pl/c.php?uid=18040 |
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
Signed Rondel
![]() |
#796 |
Użytkownik forum
Imię: Last Smiter
Poziom: 67
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiec sie zaczelo...
|
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Początek wojny narazie we fragach 2:0 dla Arcanium:
Krol Arturek Feb 25 2006, 10:41:59 CET Killed at Level 90 by Chealino and by Zyrex Montana Asterix'art ( o tym fragu mówił Chealinio ale nie wiem czy to jest frag Arcanium ) Feb 24 2006, 23:26:52 CET Killed at Level 50 by Tomte Gubben and by Axenikus Teraz czekam na odpowiedż IA.
#798 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Rzeszów/B3
Imię: Lotar Hellscream
Profesja: Paladin
Gildia: Iridian Army
Poziom: 43
Skille: XX/XX
Poziom mag.: XX
|
![]() No nareszcie zaczyna sie akcja
![]() ![]() ![]() ![]() RL TEAM FOREVER Ostatnio edytowany przez Lotar Hellscream - 25-02-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
#799 |
Użytkownik forum
Imię: Last Smiter
Poziom: 67
Poziom mag.: 6
|