Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-03-2006, 02:14   #781
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi albo ty jesteś ślepy albo nie chcesz widzieć co twoja gildia od*******ała z Kondą na czele,albo po prostu nie grasz i nie wiesz;]

Przypomne ci jak padł Wojtix po raz pierwszy zaatakował Ledricka z hmma w party i za to padł;] Oczywiście Konda uznał to za atak osoby protektorowanej przez niego, ale jedno ale jest takie,że oni byli razem w gildi i Ledrick powiedział,że wcale nie chciał żeby Wojtix padł.Patriots=Konda i sam to dobrze wiesz,że bez niego jesteście niczym i już dawno byście grali na innym servie.Pokazały to dni z banem Kondy zanim dostali od nas bany osoby na podstawie filmików z anni(chyba tibiaCam nie jest uznawane jako dowód ale nie tym razem) i ujawnili się za***iści zdrajcy.To dzięki niemu Galana jest jaka jest,pamiętasz tydzień kiedy Konda wyjechał??Wszystko było fajnie,aż wrócił Konda i zaczął skull hunting,PAing(kto spotkał Lovize na dwarfach ten wie o co chodzi) i tak dalej.;]
Demiphant jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-03-2006, 03:40   #782
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
chloptasiu ;] lmao ))) u made my day ]]]]

prawda w oczy kole.

amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych.
arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi zadne ultimatun nie zostalo postawione.
ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy
lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;]

a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? To Konda ich zabijal (w wiekszosci atakowal jak pisales) czy Patriots? Bo Patriots to nie Konda, a Konda to nie Patriots Musisz odrozniac kilka waznych aspektow.

Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;]

jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru Dzieki wielkie ;]

hahaahaa
smiejesz sie z mojego commenta o lysh? no to go zapytaj, bawisz mnie, wyglada na to ze wiem lepiej co sie dzieje w twojej gildii od ciebie, muhahaha

amazon~ i wymuszanie kasy? to tak samo jak ty i fair play xD taa pamietam jak dzis jak w 1933 amazonfisken powiedzial "hi" ... i za to do dzis ma hunta xD dream on

konda to nie pats a pats to nie konda, hmm, "ok" to w takim razie kto jest leaderem pats jak nie konda? moze ty?

o arkilezie tez nie wiele widze wiesz, jakos dziwnym trafem zanim doszedl do pats w wojnie to mial hutna for ever zbieg okolicznosci powiadasz? skoro tak twierdzisz

ja wiem kto w co gra, ty np grasz w kulki calkiem dobrze, kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp
stary 29-03-2006, 07:09   #783
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
hahaahaa
kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp
druciakiem gram dokladnie od 23 dni a wiec zaczalem przed wojna. a co robilem? piekknie informowalem co i jak i expilem chociazby z zaxuhe, rainfangerem i innymi razem na hydrach ;] slabo?
szkodi jest offline  
stary 29-03-2006, 08:15   #784
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Z tego co ostatnio widze to wojna sie dopiero zaczyna Wczoraj Wanos~ podobno zwinął kardearowi MPA a veccia 250k zazkowi w wyniku czego Kardear, keekz'lorenzo i zazek dołączyli do Unbreakables........ ciekawe kogo z pats jeszcze wezmą za sobą......
Lord Hybrid jest offline  
stary 29-03-2006, 10:02   #785
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Z tego co ostatnio widze to wojna sie dopiero zaczyna Wczoraj Wanos~ podobno zwinął kardearowi MPA a veccia 250k zazkowi w wyniku czego Kardear, keekz'lorenzo i zazek dołączyli do Unbreakables........ ciekawe kogo z pats jeszcze wezmą za sobą......

Ja sądze że to wałek jest. Tylko by więcej UB padło.
Xulorin jest offline  
stary 29-03-2006, 10:04   #786
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Już się w tym wszystkim powoli gubie. Jeszcze trochę i w Un~~ będzie całe Patriots i na odwrót . Ja nie wiem czy gracze galany mają coś takiego jak HONOR, LOJALNOŚĆ wobec gildii (szczególnie gdy się w niej już parę lat jest). Ok najpierw Venezuela i langan team odeszli o Patsów ok później Rain~~ i kilku innych "walczących o wolność" już od kilku dobrych miesięcy (mających przeważnie hunted forever od patsów)postanowiło dołączyć do swoich "prześladowców" teraz to czekam tylko jeszcze aż Konda przejdzie do UN~~ bo vecia zaje@#$e mu MPA
(coś mi tibia.com nie chodzi:/)
jastr jest offline  
stary 29-03-2006, 10:46   #787
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Już się w tym wszystkim powoli gubie. Jeszcze trochę i w Un~~ będzie całe Patriots i na odwrót . Ja nie wiem czy gracze galany mają coś takiego jak HONOR, LOJALNOŚĆ wobec gildii (szczególnie gdy się w niej już parę lat jest). Ok najpierw Venezuela i langan team odeszli o Patsów ok później Rain~~ i kilku innych "walczących o wolność" już od kilku dobrych miesięcy (mających przeważnie hunted forever od patsów)postanowiło dołączyć do swoich "prześladowców" teraz to czekam tylko jeszcze aż Konda przejdzie do UN~~ bo vecia zaje@#$e mu MPA
(coś mi tibia.com nie chodzi:/)
Takie rotacje sa zle traz to naprawde niebedzie wiadomo kto moze zdradzic
i czy takie dolaczanie to tylko gra.
ps. szkodi
_PiteroS_ jest offline  
stary 29-03-2006, 11:48   #788
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Tez juz sie w tym pogubilem....
Czy jest na sali tlumacz??
Myslalem ze Kardear i Keekz~ sa 4ever Patriotami.... ale coz kazdy moze sie mylic

Jakby nie patrzec coraz mniej mi sie podoba mozliwosc wygrania wojny przez Um~ teraz sa tam najwieksi Pa Venezuela, karear i keekz~.... jak dla mnie oni owini zostac wywaleni chcialbym tylko zeby ci co walcza o wolnosc byli wolni, to wszystko

Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 29-03-2006 o 11:59.
Dragon86 jest offline  
stary 29-03-2006, 11:52   #789
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

stawiam 20k ze to bajka, kto chce przyajc moj zaklad? xD zawsze chcialem zarobic 20k w latwy sposob
stary 29-03-2006, 12:07   #790
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

no cóż nigdy nie mów nigdy Ta wojna jest chyba najbardziej zakręconą wojną nie tylko na galanie ale wogóle w całej Tibii. Czy przed tą wojną ktoś by powiedział że cały langan team opóści konde że rain~~ atnaz ikarus będą w patriots??? no i teraz to. Czytałem ich posty na forum ... niby jakieś tam powody napisali ale czy to prawda, czy blef dla zmylenia przeciwnika tylko 1 małe ale: po co ?? Un~~ można powiedzieć złożyło broń po zdradzie rain~~ i reszty van już napisał że opuszcza serwer więc wystarczyło tylko poczekać jeszcze parę dni i z uśmiechem na twarzy przyjmować "opłaty" za wolność członków "rewolucji" ktrzy chcieliby nadal grac
jastr jest offline  
stary 29-03-2006, 12:19   #791
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Kardear i ZaZek zmienili gildie Demi i Vzla wracajcie da się jeszcze coś zdziałać .Szkodi ja cie pytałem o to dlaczego to Konda a nie grudging ich nie upomni, co prawda ona była wtedy leader ale Konda ma najwyższy lvl i wszyscy w pats szukają słowa poparcia właśnie u niego i to tak jakby był liderem, zresztą teraz jest znowu..
Pawio jest offline  
stary 29-03-2006, 12:56   #792
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Galanus padl od Um~ nie wiadomo za co....
do tego gadalem z kumplem i powiedzial mize to ze keekz i kardear sa w Um~ to nie znaczy ze nie sa juz Patriots... w koncu jakby na to nie patrzyc oni sa od zawsze patriots wiec nie ma co se robic chyba zludnych nadzieji a Um~ powinno uwazac na siebie
Dragon86 jest offline  
stary 29-03-2006, 13:46   #793
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
no cóż nigdy nie mów nigdy Ta wojna jest chyba najbardziej zakręconą wojną nie tylko na galanie ale wogóle w całej Tibii. Czy przed tą wojną ktoś by powiedział że cały langan team opóści konde że rain~~ atnaz ikarus będą w patriots??? no i teraz to. Czytałem ich posty na forum ... niby jakieś tam powody napisali ale czy to prawda, czy blef dla zmylenia przeciwnika tylko 1 małe ale: po co ?? Un~~ można powiedzieć złożyło broń po zdradzie rain~~ i reszty van już napisał że opuszcza serwer więc wystarczyło tylko poczekać jeszcze parę dni i z uśmiechem na twarzy przyjmować "opłaty" za wolność członków "rewolucji" ktrzy chcieliby nadal grac
ja wiedzialem przed wojna ze langan opusci pats
xD
thewojtek jest offline  
stary 29-03-2006, 14:55   #794
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin

zgadzam sie z toba Xulorin , oni poprostu doszli by szpiegowac , nie dajcie sie nabrac na to Unb~ , to sa szpiedzy , wymyslili bajke na temat kradziezy a wy to lykneliscie jak mlode pelikany i odrazu dodaliscie do gildii

wszystko okaze sie na kolejnej bitwie jezeli do niej dojdzie

Kekza i kardeara by nie oszukala gildia

to kolejne klamstwo , nie dajcie sie zwiesc ...
dressu jest offline  
stary 29-03-2006, 15:57   #795
Royal Sorker
Użytkownik Forum

Royal Sorker's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2006

Imię: Lorzak
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 163
Skille: 100/74
Domyślny

Wlasnie przenioslem sie na golane i czytalem wlasnie ten temat cos sie tam dzieje i jak widze trwa wojna, moglby mi ktos powiedizec kto jest dobry a kto zly
Z gory dziekuje
Royal Sorker jest offline  
stary 29-03-2006, 16:22   #796
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal Sorker
Wlasnie przenioslem sie na golane i czytalem wlasnie ten temat cos sie tam dzieje i jak widze trwa wojna, moglby mi ktos powiedizec kto jest dobry a kto zly
Z gory dziekuje
nie ma dobrych i zlych sa popropstu źli i jescze gorsi.
zalezy wszystko od punktu widzenia osoby, ale wedlug mnie Patriots sa tymi zlymi.... Hail Unbreakables!
thewojtek jest offline  
stary 29-03-2006, 16:43   #797
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin

hehe tesh mysle ze to walek... ale w sumie mozna sprobowac... jak narazie i tak nie mam czym walczyc :d
Miltoner jest offline  
stary 29-03-2006, 17:06   #798
Jess Veronique
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 07 2005

Świat: Nerana
Poziom: 106
Poziom mag.: 82
Send a message via Skype™ to Jess Veronique
Cool

ta no z daleka widac ze naciagane przeciez tyle czasu bylo dobrze i nagle taka bajka
Kardear zabil jak narazie chyba tylko 40 lvl (czyli chyba tak na pokaz sie poswiecil)
to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe nie oni^^
zreszta watpie zeby teraz do jakiejs konkretnej bitwy doszlo.
stary 29-03-2006, 18:40   #799
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

huh. Odrazu widac ze Patriots robi sobie co chce.. bo w sumie moze sobie pozwolic Wypuscili taki przekret a un~~ przyjeli ich ot tak.....Widac ze sa zdesperowani

I w pewnym sensie to prawda ze bez Kondy Patriots nie bylo by takie same.. Jemu nikt nie moze podskoczyc w otwartej walce, a i jest dosyc razsadny

Ostatnio edytowany przez sliver - 29-03-2006 o 18:44.
sliver jest offline  
stary 29-03-2006, 19:05   #800
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1174991

Tutaj macie filmik z wojny w formacie wmv zrobionego przez waherwe berlinus ^^.

Btw. Dostalem banana poniewaz pk'owalem sobie 10 druidem ;p hehe
Miltoner jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania