![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkodi albo ty jesteś ślepy albo nie chcesz widzieć co twoja gildia od*******ała z Kondą na czele,albo po prostu nie grasz i nie wiesz;]
Przypomne ci jak padł Wojtix po raz pierwszy zaatakował Ledricka z hmma w party i za to padł;] Oczywiście Konda uznał to za atak osoby protektorowanej przez niego, ale jedno ale jest takie,że oni byli razem w gildi i Ledrick powiedział,że wcale nie chciał żeby Wojtix padł.Patriots=Konda i sam to dobrze wiesz,że bez niego jesteście niczym i już dawno byście grali na innym servie.Pokazały to dni z banem Kondy zanim dostali od nas bany osoby na podstawie filmików z anni(chyba tibiaCam nie jest uznawane jako dowód ale nie tym razem) i ujawnili się za***iści zdrajcy.To dzięki niemu Galana jest jaka jest,pamiętasz tydzień kiedy Konda wyjechał??Wszystko było fajnie,aż wrócił Konda i zaczął skull hunting,PAing(kto spotkał Lovize na dwarfach ten wie o co chodzi) i tak dalej.;] |
![]() |
|
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
hahaahaa smiejesz sie z mojego commenta o lysh? no to go zapytaj, bawisz mnie, wyglada na to ze wiem lepiej co sie dzieje w twojej gildii od ciebie, muhahaha amazon~ i wymuszanie kasy? to tak samo jak ty i fair play xD taa pamietam jak dzis jak w 1933 amazonfisken powiedzial "hi" ... i za to do dzis ma hunta xD dream on ![]() konda to nie pats a pats to nie konda, hmm, "ok" to w takim razie kto jest leaderem pats jak nie konda? moze ty? ![]() o arkilezie tez nie wiele widze wiesz, jakos dziwnym trafem zanim doszedl do pats w wojnie to mial hutna for ever ![]() ![]() ja wiem kto w co gra, ty np grasz w kulki calkiem dobrze, kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp ![]()
![]() |
#783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Z tego co ostatnio widze to wojna sie dopiero zaczyna
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
Ja sądze że to wałek jest. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Już się w tym wszystkim powoli gubie. Jeszcze trochę i w Un~~ będzie całe Patriots i na odwrót
![]() ![]() ![]() (coś mi tibia.com nie chodzi:/) |
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() i czy takie dolaczanie to tylko gra. ps. szkodi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Tez juz sie w tym pogubilem....
![]() Czy jest na sali tlumacz?? ![]() Myslalem ze Kardear i Keekz~ sa 4ever Patriotami.... ale coz kazdy moze sie mylic ![]() ![]() Jakby nie patrzec coraz mniej mi sie podoba mozliwosc wygrania wojny przez Um~ teraz sa tam najwieksi Pa Venezuela, karear i keekz~.... jak dla mnie oni owini zostac wywaleni ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 29-03-2006 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() stawiam 20k ze to bajka, kto chce przyajc moj zaklad? xD zawsze chcialem zarobic 20k w latwy sposob
![]()
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() no cóż nigdy nie mów nigdy Ta wojna jest chyba najbardziej zakręconą wojną nie tylko na galanie ale wogóle w całej Tibii. Czy przed tą wojną ktoś by powiedział że cały langan team opóści konde że rain~~ atnaz ikarus będą w patriots??? no i teraz to. Czytałem ich posty na forum ... niby jakieś tam powody napisali ale czy to prawda, czy blef dla zmylenia przeciwnika tylko 1 małe ale: po co ?? Un~~ można powiedzieć złożyło broń po zdradzie rain~~ i reszty van już napisał że opuszcza serwer więc wystarczyło tylko poczekać jeszcze parę dni i z uśmiechem na twarzy przyjmować "opłaty" za wolność członków "rewolucji" ktrzy chcieliby nadal grac
|
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kardear i ZaZek zmienili gildie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Galanus padl od Um~ nie wiadomo za co....
do tego gadalem z kumplem i powiedzial mize to ze keekz i kardear sa w Um~ to nie znaczy ze nie sa juz Patriots... w koncu jakby na to nie patrzyc oni sa od zawsze patriots ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() xD |
|
![]() |
![]() |
#794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
zgadzam sie z toba Xulorin , oni poprostu doszli by szpiegowac , nie dajcie sie nabrac na to Unb~ , to sa szpiedzy , wymyslili bajke na temat kradziezy a wy to lykneliscie jak mlode pelikany i odrazu dodaliscie do gildii wszystko okaze sie na kolejnej bitwie jezeli do niej dojdzie Kekza i kardeara by nie oszukala gildia ![]() to kolejne klamstwo , nie dajcie sie zwiesc ... |
|
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Imię: Lorzak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: bieda wszystkie po trochu
Świat: Harmonia
Poziom: 163
Skille: 100/74
|
![]() Wlasnie przenioslem sie na golane i czytalem wlasnie ten temat cos sie tam dzieje i jak widze trwa wojna, moglby mi ktos powiedizec kto jest dobry a kto zly
![]() ![]() Z gory dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zalezy wszystko od punktu widzenia osoby, ale wedlug mnie Patriots sa tymi zlymi.... Hail Unbreakables! |
|
![]() |
![]() |
#797 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
hehe tesh mysle ze to walek... ale w sumie mozna sprobowac... jak narazie i tak nie mam czym walczyc :d |
|
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta no z daleka widac ze naciagane
![]() ![]() Kardear zabil jak narazie chyba tylko 40 lvl (czyli chyba tak na pokaz sie poswiecil ![]() to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ![]() zreszta watpie zeby teraz do jakiejs konkretnej bitwy doszlo.
#799 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() huh. Odrazu widac ze Patriots robi sobie co chce.. bo w sumie moze sobie pozwolic
![]() ![]() I w pewnym sensie to prawda ze bez Kondy Patriots nie bylo by takie same.. Jemu nikt nie moze podskoczyc w otwartej walce, a i jest dosyc razsadny ![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 29-03-2006 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1174991
Tutaj macie filmik z wojny w formacie wmv zrobionego przez waherwe berlinus ^^. Btw. Dostalem banana poniewaz pk'owalem sobie 10 druidem ;p hehe |
![]() |