![]() |
#781 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Jesli chodzi o raportowanie to jest to tak jak qwez powiedzial.
Raportujesz trafia to do con~ (nie wiem jak sie to pisze) on to moze przekazac Gmowi i wtedy GM zaczyna dzialac jeszcze ten con~ moze ci odpisac , a tutor to sie tylko o*******a ![]() Jesli chodzi o kradiesz lady, to ja bylem jej swiatkiem juz od bardzo dawna mialem innego chara tutaj ale niepowiem jakiego. Mial tutaj chara co o nazwie Xarfax czy xaraf a dalsza czesc nicku to na De~ Na 19 lev mial Demonke Fire axe k-legi c-arma i jak myslicie skad? ![]() Jak miala Lady dram(dostala ta postac chyba na 18 lev ze skilami 68/xx czy cos w tym stylu) Tak kradla ze glowa mala, miala z 3 pary bohow z pare Gsow itp Jak wiadomo bylo to z kradziezy... To na tyle o Lady ![]() Pozdrawiam & Cya |
![]() |
|
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @leo
czyli mam rozumiec, ze qwez udawal, ze byl zhakowany, okradl mi domek, okradl fantoma z dsm i k-legow, tak??
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Ciagle nie wieze,ze mozna odzyskac konto poprzez GM. Qwez cos namieszal.
![]() Jesli rozmawial z GM, moglo to miec wplyw na odzyskanie konta, jednak napewno nie zrobil tego GM poniewaz nie ma takich uprawnien. GM sluzy do czegos innego (nadzorowania gry). Pomyslcie sobie co by sie dzialo, przeciez znajac czyjegos maila (a ludzie pisza do siebie,wysylaja sobie rozne rzeczy wiec nie jest trudno ustalic mail) mozna by hakowac konto, skad GM bedzie wiedzial, ze mowi do niego prawdziwy wlasciciel? Tak naprawde to nie wiem, czy nawet cipsoft moze oddac komus konto jesli nie ma sie klucza. Co do Lady to naprawde przykro mi, ze tak sie zachowal. Nie dosc, ze okradal ludzi to jeszcze zachowuje sie tak jakby nic sie nie stalo i straszy innych. Jak on wobec tego zachowuje sie w "real" zyciu, jesli w zwyklej grze, kradnie i oszukuje? Jakos nie wieze, ze inaczej... Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 02-04-2006 o 10:17. |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ leo
cos mi sie wydaje, ze ktos tu miesza. Co cie obchodzi czy qwez odzyskal konto u Gm czy nie? To przeciez nie twoja sprawa. jak tak czytam te posty to mi sie moja klasa przypomnina :/ same pedaly ![]() kazdy sie martwi o kazdeg zamiast o siebie. I jestesmy najgorsza klasa w szkole :/ ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Leo, kilver
Czyli mam rozumiec ze podejrzewacie mnie o to ze haknolem sam siebie, wyrzucalem swoje itemy po dp, a teraz DSm, k Legi i reszte itemow trzymam na Neoxerze, smiejac sie z waszej glupoty? No to wyjasnijcie mi to, dlaczego od kazdego porzyczam itemy zeby moc grac? No bo chyba nie po to zeby sie wzbogacic o 400 gp jezeli w dp mam itemy wartosci 500k ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() W sumie stalo sie i juz. Kazdy ponosi jakies straty.
Qwez, nikt nikogo nie posadza, poprostu zastanawiam sie czy GM moze oddac konto. Dosyc to jest istotne tak na przyszlosc gdyby kogos hakneli wiec ma to jakies znaczenie bo moze sie przydac kazdemu. To odnosnie posta jakiegos kolegi, ze to nie moja sprawa. Choc to tylko gra to mysle, ze powinnismy ufac sobia aby sie dobrze bawic. Dla mnie temat haka Qweza jest zamkniety. Tak jak pomoglem Rekinowi, pomoge kazdemu znajomemu jesli tylko bede w stanie. Pozdrawiam.
#789 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Wkurzylo mnie to troche zdanie kilver ze mnie podejrzewa, a co do Leo, jestem zywym przykladem ze mozna odzyskac ACC. Jest bardzo prawdopodobne ze zhakowal mnie byly Own3r Qweza, albo Luvern (to sa kumple rl), wiec pogadam z nimi, jezeli zalwaze ze Luv~ ma bohy to go zrookuje!
Leo, masz adres do starego Qweza, wiec badz tak dorby i daj mi go na priv w tibi. ;] Ostatnio edytowany przez poreda - 02-04-2006 o 12:47. |
![]() |
![]() |
#790 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#792 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Legolas
ja wiem kto byl twoim poprzednim charem ;]
#794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Ok holu, mylilem sie, nie ma problemu zwracam honor
![]() ![]() Moze oglosimy konkurs ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zemsta - 03-04-2006 o 15:46. |
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mam podac wszystki 3 wazne chary lol??
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm paladina czy sorca nick mam wymienic ??
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
|
![]() trudno zeby sie nie domyslec kim jestes ;] Mati Marczako/Straznik Gaju
#798 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
and markizek marczak ![]()
![]() |
#799 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() Co do Zemsty (ale debilna nazwa) miał też "Rycerz Syn Kaszanki" , na Forterze stworzył "Markizek of Silvera" omg, ale n00b xD. Miał też T***** ** ******a oraz N****** ** ******a, ale reszty nie zdradze, bo te chary miały hunty x]
@Qwez Można odzyskać konto od GMa ;]. Przykładem tego była Paladinka (150+ RP) miał hacka zaliczył pare deduff i.... i..... Gmy mu chara oddały @Amazonka Znam cie na 100% :S ale nie wiem kto ty... mam na oku jedną osobę, która robi new konto, bo sie boi "CHÓŃTA od Lejdi -.- nie masz sie co ukrywać ![]() PS. PODOBNO hacker szykuje się do ataku. Zabezpieczcie kompy, i stosujcie się do instrukcji zawartych pare stron wcześniej. Mam podejrzenia co do hackera, za 14 dni będę wiedzieć kto to na 100% ^^ Aha. A Lady nie thiefuje. On po prostu non-stop na ziemi znajduje przeróżne itemki. A to boh, demon shield, lub inne rarytaski :S (dla niektórych 'rarki'). Ostatnio "znalazła" na tej ziemi duuuużo fajnych itemów -.-