|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() czy średnio zaawansowany(czyt. sprytny
![]() ![]()
![]() |
#783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
|
![]() Czy na 21 levelu knightem ze skilami 68/68 i 4 mlvl i eq noble armor serpent sword steel helmet dwarven shield plate legs pokonam draga i ile uhuw zejdzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
|
![]() Czy na skilach 60/60 na 20 lvl knightem z palladynem tez na 20 lvl dam rade na dragu ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Mazury
Imię: Secura Archer
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
![]() |
![]() Zabicie dragona przez knighta, poniżej 30 lvl'a jest dość niebezpieczną i nieopłacalną czynnością, ponieważ:
* ilość HP nie jest, aż tak duże jak mogłoby się wydawać, więc 1 lub 2 większe combosy pod rząd draga mogą cię z łatwością zabić, * nie ma dostępu do broni powyżej 35 ataku, tj. Bright Sword, Fire Axe, czy Skull Staff, które są dostępne właśnie od 30 lvl'a. Radzę także doskillować do 70/70 (przynajmniej do 68/68) i w czasie walki ze smokiem założyć Dragon Neckalce (zmniejsza obrażenia od ognia o 10%) i Axe/Club/Sword Ring (zwiększa Skill Fighting, więc i zwiększa zadawane przez ciebie obrażenia) oraz mieć przy sobie kilka UH'ów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Legionowo - Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wiele ich było
Świat: PvP
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Wstawie kilka fotek z hunta na 27lv ze skillami 67/47 używając boltów (przed update) By pokazać wszytskim palkom że to nie jest trudne, a możliwe ... może dzikięki tym fotką kilka postów z w/w pytaniami więcej się nie pojawią. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabitych zostało 5 dragów ... loot? nie pamientam ale cos ok 360gp 3 kusz i long sword ... d-ham nie licze ![]() Ostatnio edytowany przez Mage - 05-07-2007 o 23:15. Powód: dodane fotki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2007
Imię: Lock Favus - Hacked
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 27
Skille: /22
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() 26 lev Sorc .... Eq : Wand of Cosmic , Plate set , drag shield , dark helmet , Leather Boots . Chce na solo z dragiem. Jeśli mam jakiesz szans to niech... Ktoś mi poradzi jak , ile uh , ile hmm , ile manasków itp. ? pls ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() knight 23lvl 3mlvl (ale zaniedlugo 4mlvl) 58/57 (zamiezam 60/60) axe ring
eq:crown helmet,knight armor,plate legs,boots,dwarfen shield,knight axe i pall 16lvl 5mlvl 56skille damy rade ubic draga? jaki waste, co wziąść, kupic lepsze eq? |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
Imię: Furry Master
Gildia: Mastah Kilaz Team
Świat: Astera
Poziom: 47
Skille: 74/57
Poziom mag.: 13
|
![]() mam pytanie czy knightem na 21 lvlu z 4 mlvlem i skilami 56/55 pokonam wyverne ?
moge juz ostro huncić beho i cyce? eq to Dragon Scale Mail, Demon Shield , Knight Legs, Crown Helmet, Bs albo Serpent Sword ( nie wiem z jakiego bedę większe hity walił) PS EQ nie kupiłem na allegro !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: Sir Danickas
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 33
Skille: 70/54
Poziom mag.: 11
|
![]() Sory ale musze zadać to pytanie czy na 26 lvl ze skillami 66/50 zdołam pokonać dragona z boltów? na co uważać i gdzie znalezc pojedyńczego smoka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: Legionowo - Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wiele ich było
Świat: PvP
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
PS: sorka że tak się rozpisuje ale wole odpowiadać przykładami opisując zdarzenie z którym można sie spotkać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Mazury
Imię: Secura Archer
Gildia: Death Assassins
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() Siema,
Czy dam rade ubic draga na 28 lvl z 28 mlvl?Chciałbym też sie dowiedzieć gdzie najlepiej zabic tego draga, oraz jaki byłby najtańszy i bezpieczny sposób na zabicie smoka.Jestem tez ciekaw ile uh'ów i hmm'ów będe na to potrzebował. |
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Imię: Tarania Koruki
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2007
Lokacja: Polska
Imię: Modton
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
2. MAX combo tyle wynosi,ale on nie bedzie narazony na uderzenia z melee. 3. Nie uszkodzenia tylko obrażenia. 4. Wydaje mi sie że te wymagania co do ubicia draga są bardziej na knighta niz na palla. 5. Pall ma lepiej w kanionie w kazz niz w AT. Mam nadzieję że pomogłem. ![]() pzdr ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() a ile bede potrzebował uhów i czy summonowac DS'y?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() Mam 48 royal palka (78/62) chcialbym pohuncic na necro dal bym rade?
Ostatnio edytowany przez Sonsan - 12-07-2007 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() Na którym levelu paladynem mogę wybrać się na Culty pod liberty bay, za pianinem? Chodzi mi o to, zeby bić i Adept i Acolyte of the Cult. Jaki tam exp? ile k/h? loot? etc.
![]() |
#799 |
Guest
|
![]() W tym temacie jest 80 stron więc nie chciało mi się przeglądać all, z opcji szukaj nie znalazłem lecz do rzeczy.
![]() Wybieram się na Dragon Hunt: Ja knight skilluje do 65/65 na 25 lvl ![]() Teraz kumpel Pal jaki ma mieć lvl i skille DF? I czy wystarczę ja i on na Dragona czy jeszcze 1 Shootera. Ok już znalazłem odpowiedź proszę o skakowanie posta. Ostatnio edytowany przez SN@JP3R - 14-07-2007 o 12:27. Powód: Znalezienie Odpowiedzki |
![]() |
![]() |
#800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Kielce Jaworznia
Imię: Rieb Zuana
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 56/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Czy pokonam knightem beholdera na 16 levelu ze skillami 52/51 z eq noble armor crown helmet lpate legs guardian shield i spike sword no i bp ih
|
![]() |
![]() |