![]() |
#782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Stan: Niegrający
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
|
![]() totalne nudy xD więc postanowiłem zrobić sobie samotnie wypad na edron na misje do Explorera ;p kilka ss:
rzadko wale z sd ale to mój new best ;] i nie myślcie że w każda priest z sd biłem to tylko taki mały test xD ![]() ![]() ![]() ![]()
It's My Life! Zanera - 31 ED [Kuldan Azielmak] Zanera - 47 MS [Sconio] Refugia - 69 RP [Baal Rutek] Mythera - 60 EK [Konio of Otwock] Limit Ostatnio edytowany przez Kuldan Azielmak - 29-11-2006 o 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Z jaskółczej 27
Stan: Początkujący
Imię: Rere Crosnaf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 86/63
Poziom mag.: 19
|
![]() Downie to bylo w te czasy co z wendka lowilem na darze pozniej poszedlem myc naczynka xD!!! ehe krazy magson
nice scrennies Naction ![]()
"Gdy mam dyszke,kazdy problem prysnie..." Screeny od Bezela 16:20 Eder Vela [199]: pierdol sie poza 20:20 Elys Tayan [101]: 20:20 You see a red backpack (Vol:20). It weighs 37308.00 oz. 20:20 Elys Tayan [101]: wiesz co to? 20:21 Rere Crosnaf [106]: wiem 20:21 Rere Crosnaf [106]: czerwony plecak ktory wazy 37308 |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Profesja: Elite Knight
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() no comments plx... nie zasluzylem na gratulacje >.<
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Knajcik
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Gz rewardzista
![]() ![]()
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 01-12-2006 o 18:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Londyn
Imię: Jess Dran
Gildia: International
Świat: Fortera
Poziom: 100
Skille: 82/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Gratz all
fajne ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Nom, spoko.
Hail Naction. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Użytkownik Forum
|
![]() przed ss zrobilem maly wypad na poh xD wpadlem na ornamenta i po drodze zachaczylem na gsy.... czekalo na mnie grzecznie AZ 9 SZTUK!! xD i love this
![]() po paru chwilach zabawy: ![]()
![]() |
#794 |
Użytkownik forum
|
![]() I na choinke jakis zly czlowiek kasuje all posty albo zmienia?
I tak kazdy wie ze naktjon to wspaniala gildia. Jestem swiadom ze dostane bana, ale motyla noga denerwujace jest to ze prawdy nie mozemy powiedziec bo motyla noga pewnie dwimenor albo nekromata stawiam na tego 2giego kasuje all posty, a ja musze jesc banany. Obywatelu wowa znany czlowieku na bocie wbijasz skille, a ja nie potrafie ![]() Tibia.pl aka żal.pl prawdaaaaaaaaaa Randall motyla noga czekam wciaz na adres synek zmiazdze CI czaszke i kazdy palec zebys juz myszki nie mogl dotykac przez najblizsze pol roku, a tak naprawde mam 1.2m i wszyscy sie ze mnie smieja. Od nekromanty : mialem usunac od razu tego posta, ale stwierdzilem, ze jest dosc smieszny i troche go urozmaicilem ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 02-12-2006 o 15:27. Powód: literowka przy pisaniu nicka modka -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Szczecin
Świat: Premia
![]() |
![]() Najs ssy all.
@up Buhahuahuahuahu dobree Peace
22:31 Royhav [77]: ten szwedzki nawet da sie rozumiec xd 22:31 Royhav [77]: 22:26 Shakuro [199]: men ska logga nu, tänkte ba dumpa loot 22:31 Royhav [77]: wiadomo ze jak lognie to cos ma z lootem zrobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Użytkownik Forum
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Muahahah, weźcie tak róbcie ze wszystkimi postami
![]()
![]() |
#797 |
Guest
|
![]() @2up
-.-wcale nie dobre, poj***** prawde mowiac, po co pisze on jakies bzdury ktore nikogo nie obchodza....ch*** mu do tego czy wowa skilluje na bocie kazdy gra tak jak umie i jak chce..-.-i co z tego ze to jest bot?wsadza go d wieźnia za to?-.-czy mama mu obiadu nie da..ma racje ze tak gra jak nie ma czasu na przygladanie sie kilku chmurkom..i w ogole piszesz te p[osty jak jakis dzieciak nikogo one nie obchodza nie wiem po co sie wychylasz z tym...wyjdz najlepiej albo napisz cos porzadnego, chcesz adres Randalla pewnie jakbys juz go mial nie pojechalbys do niego a jak tak to okazalbys sie niezla ciota jechac do kogos bo w grze mu zazdroscisz-.-niezle narazie lolu |
![]() |
![]() |
#798 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Gildia: Naction
|
![]() Nie ma nic za darmo
![]() ![]() Hmm chociaż moze mnie mama nauczyla inaczej rozmawiac niz Ciebie... DRODZY UZYTKOWNICY TIBIA.PL PAMIETAJCIE !!! Jak bedziecie mieli wlasne dzieci, rozmowa polega na konwersacji, wymianie pogladow, stanowowisk, opini, a NIE na napieprzaniu glowa dziecka o sciane!!! Apeluje do was pamietajcie o tym bo wydaje mi sie ze niektórzy z z rodzicow szanownych uzytkownikow o tym nie wiedza, skutki wszyscy znacie... @edit: Krzysiu jak mogles skillowac na bocie, przecierz to nie wybaczalne !!!!!!!!!!!!!1111111111oneoneone To ze nie odpowiada paru frajerom nie znaczy ze skilluje na bocie.... wiesz co to white list? i ignore list? Wiem ze to bylo dopiero update temu i niektorych szare komorki nie zdarzyly tego przyswoic, ok wporzo rozumiem za duze tępo ![]() Trzeba by bylo wasz mozg chlodzic cieklym azotem zeby przyswoic ta informacje z ZALEDWIE pol roku. moj blad przepraszam... Ostatnio edytowany przez Sebcio :) - 03-12-2006 o 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Venore
Imię: Ethanamoz Lothardan
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() Cytuj:
dzieciaku ... ty uwazasz ze ja na takie cos bede odpowiadal ? nawet nie zamierzam sie znizac do twojego poziomu. Pewnie cie zdziwie ale jak dostaje priv od NORMALNYCH ludzi to zawsze odpowiadam. Ostatnio edytowany przez Knight Wowa - 03-12-2006 o 01:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() O co z tym botem chodzilo? Moze mi ktos wspomniec?
Moze byc priv. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 03-12-2006 o 01:49. |
|
![]() |
![]() |