Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-08-2006, 18:45   #781
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@up
co do twojej wypowoiedzi do sol... jak dla mnie to lekko przesadziles ale powiedziales kilka ciekawych faktow..
^Awolver^ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-08-2006, 19:01   #782
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

a wg mnie jest idiotą

i co do Dodiego, zapewniam Cie ze jest on o wiele bardziej lubiany przez Szwedow niz Ty przez swoich polskich 'ziomaluf' ;-)

co do Awo to on nie kreuje sie na doroslego, wrecz przeciwnie (:

a co do mnie to strazak mam cie w glebokim powazaniu, tak samo jak bencia (-;
z posta na post staracie sie sprawiac wrazenie coraz glupszych, badz cofacie sie w rozwoju w zastraszajacym tempie

to tyle

Pozdrawiam,
Najwieksza Polska Cipa, Gowniarz i Tibiomaniak ktory nie ma rl
(bede sie z tym obnosil teraz, mam haj lewel jestem pro i wszystkie polskie ziomy mnie lubiom) <- z portalu Wikipedia.org o Ironii

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 21-08-2006 o 19:04.
Ptak~ jest offline  
stary 21-08-2006, 19:16   #783
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Po co wy sie tu tak kłócicie ?? Idźcie za drzwi ( nie trzaskać )... szczelcie sobie po jednym z liścia i po sprawie....
Fin'er jest offline  
stary 21-08-2006, 19:48   #784
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Strażak :

Nikogo z Nas nie znasz nie byłeś w żadnej liczącej sięgildii więc naprawde nie zachowuj sięjak przedszkolak zazdrosny o nasze lvl i pouczający nas na każdym kroku o zachowaniu graniu itd ... stary jak nie amsz kumpli i nie masz się komu wygadac to idz sie wyspowiadaj :/ ja twoich żalów słuchać nie chcę zresztą nie tylko ja a inna sprawa że twoja krytyka nie jest konstruktyna ona naprawde jest zero warta :/ w imieniu swoim i reszty prosze zmień server a minimum forum

Dziękuję

Awolver : narazie to ejszcze ja decyduję o Kuci Kuci nie ty i nie pomogę tym N ... z Dejavu

Pozdrawiam
Kiroy jest offline  
stary 21-08-2006, 19:51   #785
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Ja tylko mowie ze z biegiem czasu zmienia sie wasze podejscie (wasze - kuci) i znowuż ja przeciez nie mowilem nic o rzadzeniem kuci kuci ;s z rezta co ja mam do gadania teraz z obsidia lacza mnie tylko kumple/przyjaciele a wy jakos porbujecie mi udowodnic ze nimi nie jestescie ;<
^Awolver^ jest offline  
stary 21-08-2006, 21:06   #786
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Domyślny

@ Strazak

No widze ze uparles sie chlopie na mnie z jakiegos powodu ok postaram sie jakos z tego wybrnac. Zeby cie jednoczesnie nie urazic.

Wiec od czego by tu zaczac.

Moze od tego ze Banished nie jest gildia szwedzka tylko wyjatkowo miedzynarodowa. Jest tu kilku finow, z 3 polakow, z 3 brazylijczykow, z 3 niemcow, 2 moldawian ( czuja sie nierosjanami wiec podaje ze sa z moldawii) jest chlopak z egiptu i jest kilku szwedow. Sa mili traktuja mnie i innych czlonkow gildi dobrze, naprawde czuje sie tu akceptowany.

Konflikty oczywiscie sie zdarzaja chocby spowodowane niechcacy jak chociazby kiedy byla dyskusja na temat piwa (ile nacji tyle sklonnosci i upodoban) i powiedzialem ze mahometanie maja "clever" zasady odnosnie picia piwa na co obrazil sie chlopak z egiptu i za cholere niemoglem mu przez 2 dni wytlumaczyc ze niemowilem tego w zlym kontekscie.

Odnosnie agresji uwazam ze jako vice jestem rowniez po to aby tlumic ataki. Ale czesto zupelnie sie niedziwie gdy chlopaki chca komus przylozyc.

Ja mam taka wade ze traktuje wszystkich innych graczy jak ludzi doroslych i z natury uprzejmych a tak czesto nie jest i przekonalem sie o tym niestety.

Okolo stycznia gdy bylem z Suvem w Heyah, pomogalem pewnemu koledze z naszej gildii (Extrutor) dostac sie z Kazo na fibue bo on tam tepil rooty. Bezposrednio przy wschodniej bramie Thais moj kolega zostal zaatakowany przez nubchara Aldin Pall (jakis druidek) Moje STOP nieskutkowalo wiec zaatakowalem tego typa, dostal z 4 razy z brighta i uciekl, jakie bylo moje zdziwienie gdy zagadal do mnie najpierw Aldin Pall a nastepnie z 3 jego protektorow ze jestem zlym PK i ze teraz jestem hunted i ze mam teraz placic. Tak wiec w ten sposob przekomnalem sie jak perfidni potrafia byc ludzie.
Tylko dzieki pomocy Borga (nieodzalowanego ze odszedl )udalo mi sie wyjsc bez szwanku z tej historii.

Ale po co ja to pisze, ano po to zeby powiedziec ze wcale nie jest mi zal Lucky Strike i calej tej serbskiej bandy ktora wtedy mi probowala szkodzic. Ja niepomagalem teraz Hawkom ale rozumiem ze moga miec powody do walki z tymi serbami. I tak moze jest czesciej.

jak masz jeszcze jakies zapytania odnosnie mojego zycia lub chara to postaram sie jakos Cie zadowolic

aha
nie jestem "cieciem" aczkolwiek gdybym niemial tej pracy ktora obecnie wykonuje zapewniam Cie ze zawodem tym bym niewzgardzil.

I jeszcze jedno
swoim zachowaniem kalasz nieco dobre imie prawdziwych "Strazakow" jak np strazy miejskiej, strazy pozarnej, strazy granicznej.
badz grzeczny

Piotrek
Dodi Brae jest offline  
stary 21-08-2006, 22:07   #787
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Strazak wczesniej pisales ze jestesmy(bylismy) w jednej gildi wowczas sadzilem ze wiem kim jestes ale jednak nie jestes tym o kim myslalem, wiec skoro niechcesz sie ujawnic to chociaz zacznij pisac madre rzeczy. Widac ze poprzez swoje zachowanie starasz sie pokazac z lepszej strony niz naprawde jestes.
Bo jak napisal Kiroy twoja ostra coby niepowiedziec obrazliwa krytyka nic nie wnosi do tematu.
Jezeli ty rzeczywiscie jestes w Dejavu to ja zaczynam sie cieszyc ze nie musze juz grac wspolnie z takim ciulem jakim ty jestes .
Wiec zrob nam wszystkim ta przyjemnosc i wy****dalaj z tego forum bo tylko wku****sz ucho, to samo kieruje do Bencia.

Drodzy Administratorzy banana im

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 21-08-2006 o 22:09.
Ghost111 jest offline  
stary 21-08-2006, 22:14   #788
Calen Futh
Zbanowany

Calen Futh's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów

Domyślny

@strażak : BŁAGAM ! Człowieku nie pisz już postów w tym temacie. Jak widze co ty piszesz to smutek wypełnia moje serce ;S

@Topic: ehehe. Widać że dalej jest offtopic. Bardzo proszę nie kłuccie sie już , nie zganiajcie na siebie, nie besztajcie sie - Ten Topic od tego nie jest ;S Pomyślcie sobie że ktoś wchodzi na Topic o Obsidii bo kce sie czegoś konkterntego dowiedzieć a tu nagle czyta takie głupoty ;S No dziwnie jakoś ;S Mam nadzieje że tu wpadnie jakiś modek i zrobi porządek.
Calen Futh jest offline  
stary 21-08-2006, 22:34   #789
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

Tylko nie modek xD nie znowu a pozatym jaky zoabczyl takie glupoty to by sie lekiko podlamal i leciutko by mu sie humor poprawil/zepsul
^Awolver^ jest offline  
stary 21-08-2006, 22:42   #790
Duriel
Użytkownik Forum

Duriel's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?

Stan: Na emeryturze
Duriel ma numer GG 5088721
Domyślny

Omg... ale żescie eseje popisali... nic tylko w gazecie opublikować...

Co do oceniania Meraza ... ja moją ocene wyciagnalem z jego postepowania w grze... jaki jest w rl nie wiem... co do eseju Sol... troszke sie zgadzam a troszke nie ... przenoszenie spraw z gg na publiczne forum nie było najmądzrzejsze .... nudzi mnie już ciągłe używanie sobie na Suvie.... jejku .. cłopak złapał rytm niech sobie gra ... pare tygodni PG i mu sie znudzi jak kazdemu ... teraz ma wakacje a pogode mamy jaką mamy ... może u niego leje non stop i nie lubi deszczu.... fakt moglby poczytac ksiazke czy cos ... ale nie czepiajcie sie go za to ze gra duzo ... to jego decyzja i chyba wie co robi...

Sczerze przyznam ze niektorych postów juz nie czytam bo to jest nakręcanie tematu... w kolko kazdy pisze wlasciwie 3 posty ...cos o wojnie cos o Suvie cos o Avo .... i tak w kolko ... ja juz na bierzaco nie jestem w temacie .... nie gram na obsidii jednak jak ktos chce wymienic ze mna pare zdan to zapraszam... mysle ze bede w stanei odpowiedziecna jakies pytania
i ludzie na miłość boską ... przestancie sie klocic jeden z drugi bo to narpawde nie ma sensu ... pokazy siły i kto kogo bardziej zjedzie są dobre na 10 latków a nie dla dojrzalych ludzi.... dajcie se siana

Hmm.... no i niestety mi też wyszedł esej... i niestety tez offtopic....licze na to że wkoncu sie dogadacie jakos ... i wywalice szwedów z serwera .. albo przynajmniej jaki "peace" zrobicie ... pozdro dla wszystkich i dla kazdego z osobna

Duriel jest offline  
stary 21-08-2006, 22:51   #791
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

@ Dodi Brae

Wszystko ok tylko jedno mi sie nie podoba odnośnie Lucky Strike

Prosze Cie... przestań piepszyc głupoty... Byłem w Lucky Strike przed wybuchem wojny... Wyjechalem do Zakopca, wracam i patrze ze jakies nooby rozwalili mi gildie . Jaki był powód ?? Otóż 4 czy 5 ludzi od nas zabilo jakiegos Davida Ash~ czy jak mu tam, i to dlatego Hawkowie postanowili rozwalic cała gildie . I jeszcze jedno... podobnie jak Banished - Lucky Strike nie byla jak to określasz "serbską bandą" ale byli tam Polacy, Szwedzi i inne narodowości, pozatym nie wiem dlaczego Serbów określasz tak pogardliwie... może jestes rasista ?? Mysle ze nie znasz ani jednego Serba... Ktoś kiedyś powiedzial : Nienawidzisz człowieka poniewaz go nie znasz, a nie znasz go dlatego, że go nie nawidzisz... Proste, i chwala Mili~ ze nie placi Wam tych glupich paymentów - koniec

Co do reszty no kłócimy sie jak zwykle A co do Suva... on jest spoko zawsze pomoze, pogada itd... a to że długo gra?? Nie powinno nas to obchodzic.

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 21-08-2006 o 22:53.
Fin'er jest offline  
stary 21-08-2006, 23:15   #792
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak Pokaż post
Droga babo czy nie powinnas juz wychowywac swoje dzieci a nie pouczac inne poprzez te durnowate forum ?
Przeciez ty tutaj nie pasujesz jestes dretwa jak kij ( moze masz kija w ....?)
Jakas przenosnia? Jak nie to co Cie obchodzi jej zycie prywatne nawet jesli to ma wieksza "slawe" od Ciebie bo Ciebie kazdy tutaj jezdzi za Twoja "prywatnosc" i Twoje posty -.-"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez suv
z portalu Wikipedia.org o Ironii
Sadze ze wszyscy czytajacy ten temat którzy nie wiedzieli co to znaczy to zdarzyli przeczytac to wczesniej ; ).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dodi brae
swoim zachowaniem kalasz nieco dobre imie prawdziwych "Strazakow" jak np strazy miejskiej, strazy pozarnej, strazy granicznej.
badz grzeczny
Dla jednego czlowieka Ci ludzie nie maja zbyt dobrego mniemania http://ry.patrz.pl/ do Twojego fragmentu 35sek.

@Off całkowity ale bedzie miał znaczenie [;
Bosalek zajzyj tu i polec swój temat swoim znajomym [;

Wyslalem pare msg do Modków zeby zrobili porzadek... bo normalnie zal.pl co sie dzieje tutaj -.-"

Ostatnio edytowany przez Misterio - 21-08-2006 o 23:45.
Misterio jest offline  
stary 21-08-2006, 23:37   #793
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Domyślny

@ Fin'er

Mam wrazenie ze mnie nieco zle zrozumiales.
Opisalem w moim poprzednim poscie jedno z najgorszych przezyc i doswiadczen z tibii jakie mnie spotkaly w ciagu roku. Gdy osoba napadajaca w tym przypadku Aldin Pall odwrocila kota ogonem oczerniajac mnie i zadajac placenia. Takie zachowanie nazwalem po imieniu - bandyckim, a jej towarzyszy kompanow z serbii- bandytami. Niewidze w mojej wypowiedzi zadnej wrogosci wobec serbow jest to wrogosc wobec tych konkretnych osob.
Gdyby byla to nienawisc to bym ich teraz skarcil za to, bo przeciez mialem ku temu sposobnosc. Niezaatakowalem ich bo im wybaczylem. Wybaczylem ale nie zapomnialem.
Odnosnie paymentu. nie jestem specjalista w tej dziedzinie wydaje ni sie ze Kiroy Wind lub Suv, Ryba mogli by powiedziec znacznie wiecej i ciekawiej na temn temat ale twoi przywodcy zaakceptowali te wojne wiec wzieli niejako odpowiedzialnosc za jej przebieg. A po jej zakonczeniu za ewentualne kontrybucje. i Stad bierze sie payment.

Czy wyrazalem sie o nich pogardliwie- mysle ze tak bo naprawde brzydze sie takim postepowaniem i tym co Padin Pall i spolka probowali mi wywinac.
Od tamtej pory nie jestem protektorem bo niespecjalnie wierze w wersje wydarzen "biedaczkow" czasem ludzie nieco lub bardzo koloryzuja.

Moze tez powinienes spojrzec na jej wersje wydarzen jako na nieco "podkoloryzowana"

Piotrek
Dodi Brae jest offline  
stary 21-08-2006, 23:55   #794
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

dzień dobry uzyszkodnicy moi kochani
cos wam obiecalem wiec musze dotrzymac slowa

ban na 2 tygodnie, jakikolwiek nowy temat o obsydii zostanie skasowany a zalozyciel zbanowany na miesiac

za chwile przejze dokladnie kto tu troluje i jak sie domyslacie zbanuje

dziekuje za uwage

[edit]bosal
ssy dawajcie tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47096

Ostatnio edytowany przez bosal - 26-08-2006 o 12:42.
MayGyver jest offline  
stary 14-09-2006, 23:19   #795
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Odświerzam ; )
stary 14-09-2006, 23:25   #796
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

a nie lepiej prowadzic ten bardziej aktualny temat :>?
Pyro Aris jest offline  
stary 15-09-2006, 06:37   #797
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

jasne że lepiej : )

Ptak~ jest offline  
stary 15-09-2006, 08:02   #798
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

ledwo otworzyli ten temat a tu juz peirwze 3-4 komentarze to spam
^Awolver^ jest offline  
stary 15-09-2006, 10:56   #799
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

wiec skopiuj caly tamten temat tutaj, bo ten jest 'lekko' nieaktualny.

Hail me, The Flamer

Ptak~ jest offline  
stary 16-09-2006, 11:19   #800
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Domyślny

Co nie było już tyle dni żadnej battelki albo sneaków?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania