![]() |
#781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Rumcio dalby sobie rade z "takimi" jak ja O.o- ale ktory ten starszy czy mlodszy?-.^ Chcialbym to zobaczyc!! Szczerze(nie kazdy tak jak wielu jest wychudlym maniakiem, ktory cale zycie siedzial przed komputerem i ma zwiotczenie miesni) ![]() Moze chcecie sie ustawic? ![]() mmm.. jakby to ujac.. do 100ki wlasnymi silami nie doszedlem jeszcze.. jakbym mial 2 tygodnie spokojnej gry to bym juz ja mial.. niestety nie moge tego zrobic gdyz banda "patalachow" sadzi ze beda dyktowac nam(neutralnym) co bedziemy robic. Mysla, ze beda nam dyktowac warunki a my bedziemy im uslugiwac i placic za free jak im sie tego zapragnie?-.^ NIE! Poza tym kiedy powiedzialem ze mu lvlu zazdroszcze?-.^ Zazdroscic mu mozna szczescia ze jeszcze gra a nie ma deleta za sharing..! Tylko tego! P.S.Noobem to nazywaj naprawde swoich kolegow, poniewaz jak pokazales nawet nie znasz sensu tego slowa.. do szkoly malutki ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
to wcale nie znaczy ze jest mądrzejszy. . . Hahaah... teraz to cyrk zrobiliście ![]() ![]()
![]() |
#783 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Do twojej informacji nie zmienialem w profilu nic od niepamietnych czasow zalozenia konta mimo iz moja postac duzo sie zmienila.. (i sa nie po 80 tylko po 80+, co moze oznaczac caly przedzial 80-89! A to oznacza ze moge miec skille po 81, ale moge takze miec po 89! Nigdy nie bedziesz wiedzial ![]() @Color~ nie wtracaj sie za bardzo szkoda twojego czasu ![]() Poza tym i tak za duzo juz powiedziales:/ Teraz moja bajeczke o lvlu spaliles:/ Ale profilu nie updatne niech sobie 15 latek mysli ze jest gora.. My i tak wiemy co i jak! ![]() P.S. A co wiek Colora ma tu do rzeczy malutki?-.^ Jestem od ciebie starszy o dekade wiec zwazajac na twoj tok myslenia: "Myslisz ze jak jestes 10 lat mlodszy to mozesz kozaczyc"?-.^ Naprawde nie wnosisz nic poza spammem na tym forum wiec lepiej znikaj! |
|
![]() |
![]() |
#784 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurier~~ Piotrku pamietasz mnie ?
#785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Ty Takich nawet niemasz wiec... A wracając do Rumcia to dlatego ponim tak wszyscy jadą bo jest jaki jest.
#786 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
1. czlowieku czy ty wiesz co znaczy "+" ?? 2. tu nie chodzi o wiek lecz o poziom intelektualny wypowiedzi... 3. Mia~ 100 % poparcia Colorion nie musi byc madrzejszy ;D <ja tez nie> |
|
![]() |
![]() |
#787 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#788 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ty coś się Pejii nasłuchał ? (p.s akurat leciał ten kawałek u mnie xDDD) „…być nie mieć odwieczny dylemat…” heh powodzenia ![]()
#789 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Użytkownik Forum
|
![]() NO spoko... Będę nad tym myślał.. juz w krótce odkryje kim jesteś. . .
![]() A Ty chociaż domyślasz się kim jestem ? Bo coś w to wątpie.. xD pozdro
'wszystko mi jedno co zrobi jutro Pan Tik Tak...' Ostatnio edytowany przez Mia~ - 23-08-2006 o 00:19. |
![]() |
![]() |
#791 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Jony SoLa wez chlopie daruj sobie to forum i idz z tad.. swoimi wypowiedziami obrazasz kazdego nastolatka bo ja jak mialem tyle lat to jednak pisalem madrzej a nie jak dziecko w przedszkolu ...
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() O.o
hahahahahahaha sorry color ale nie moge przestac sie smiac, ty to mowisz? toz to lepsza propaganda niz w jakiejkolwiek wojnie na galanie ![]() ![]() a co do wojny na razie nic sie nie dzieje.... ![]() hwl rosnie w sile i tyle ;/
#793 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() Cytuj:
Jak chcesz to umiesz sie poznac na ludziach ale twoj problem polega na tym ze widzisz to co chcesz widziec. I masz o sobie za wysoka opinie Ja nie pisze ze jestem madrzejszy, tylko ty to stwierdzasz dziecinnym zachowaniem
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 23-08-2006 o 09:07. |
|
![]() |
![]() |
#794 |
Użytkownik Forum
|
![]() 09:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rainfanger. He was killed by Tyraael Deathbringer. |
![]() |
![]() |
#795 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak napisal Pawlon wczesniej - Wszyscy tutaj dowiedza sie o tym co robimy po fakcie ![]() Gratulacje panowie! The first one.. but not the last ![]() |
|
![]() |
![]() |
#797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() color masz moze troche racji odnosnie mniemania o sobie, ale to dlatego ze glownie wiem ze gram czysto itp, i ze jestem w stanie sie poswiecic dla kumpli, a poniewaz duza wiekszosc playerow nie jest do tego zdolna, a juz zwlaszca polakow bo postacie sa duzo warte w rl, a z kasa nam sie nie przelewa to moze dla tego czasem bywam wyniosly. ale bardzo czesto to jest po prostu taki czarny humor i tyle. tak czy siak mysle ze sam przyznasz ze to co napisales wczesniej co ja cytowalem to "mala" sprzecznosc z tym co prezentowales dosc niedawno wtedy kiedy mielsimy jeszcze jakis kontakt.
tak czy siak, gratuluje udanej akcji panowie sobie i wam, szczescie sprzyja zuchwalym, prawda gran? ![]()
#798 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsza udana akcja... :S Roxsior
Ale Rainfinger sie prosil expil na d lairze od 8 rano przez cały dzien siedział tam.. bylo pewne ze wkoncu ktos wpadnie na to zeby go ubic jak 95% hwl spi.... Moze wyciągnie wniski i da mi expic z rana ![]()
#799 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @pawlon hahaha ja roxor ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez thewojtek - 23-08-2006 o 10:28. |
|
![]() |
![]() |
#800 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84