![]() |
#8081 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ty nic nie wiesz? Spotykamy się na konwencie w wakacje na Funekaiu. Nocleg mamy u Pacza : P.
![]() |
|
![]() |
#8082 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down: aahaha ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 18-03-2009 o 23:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Z Toba to zawsze i wszedzie, pakerze! :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8084 |
Fallen Angel
|
![]() @Nari
Co ty tam wiesz o biciu bossów...jedna gildia w final fantasy online bila jakiegos bossa prawie 24h, i lider kazal sie wycofac zeby ktos z wycienczenia nie zmarl. Nie musze chyba mowic ze nie ubili ![]()
![]() |
#8085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() ...A ta gildia ma więcej osób niż samego lidera?
@DMC W 4 pierwszy boss jaki mi sprawił jakikolwiek problem to Angelo Agnus na Łowcy Demonów, a na Legendarnym Sanctus, z racji wrednego cofania się do rogu, i zanim zadałem cios, już się wchłaniał w wiadomo-co. W 3 za to poległem i chciało mi się rzucić klawiaturę (pada nie mam) dopiero na Beowulfie (na trudniejszym już na Nevan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8086 |
Fallen Angel
|
![]() @up
Tak, na pewno ma więcej. Nie, nie wiem ile. O tym tylko czytałem, sam w to nie gram. Ale przypadek, przyznasz, ciekawy ![]()
![]() |
#8087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Idz na dzienne na politechnike śląska! Tyle ludzi tam idzie że nawet klamka się tam dostanie.... Będziemy razem pić, pić i pić. A następnego dnia ty będziesz miał kaca, a ja nie. I wreszcie wyjedziesz z tej wsi do prawdziwego miasta! To to jest taka fajna gra? Ściągam, a GTA4 wywale bo nerwicy przez to dostane... Mam jakiś cholerny błąd i ekran mi sie giba jak jakaś małpa. Anime mnie finansowo wykończy.... cały dysk zapchany i płytki trzeba kupić T_T Wie ktoś skąd mogę ściągnąć Clannada od grupy [SS-Eclispe] Bo szukam i szukam. Nawet znalazłem, ale na megauploadzie i linki wygasły. @Manga&Anime To jedyny temat gdzie modkowie spamują. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-03-2009 o 10:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8088 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Corgar, clannada od ss-eclipse mozesz sciagnac ze strony eclipsa...
1 wynik w googlach: http://eclipse.no-sekai.de/ Tam na gorze masz zakladke "archive" i w niej jest clannad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8089 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ano jest ;p Nie sprawdzałem archiwum. Jaki ja głupi jestem... chyba mi sie od Rayzy, Gro i Illyi udziela.
W międzyczasie ściągłem: -Goshuushou-sama Ninomiya-kun -Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Pierwsze to typowe ecchi, a drugie z tego co czytałem to dramat. Mam nadzieje że dobry bo lubię takie rzeczy oglądać. EDIT. Grocix-Sama odblokuj mnie! Onegai! Gomenasai! Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-03-2009 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8090 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*(gdzie lolicon/hentai nie wliczaja sie do anime.) PS Newsy dla fanow mechow i kiepskich gier z mechami. http://www.mechquest.com/
![]() |
![]() |
#8091 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8092 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@Frizz Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8093 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Nie mogliby cie bez powodu wyrzucic. Dostałeś się to zostajesz. Jedynie mogliby spróbować się uwalić, ale to niekoniecznie musiałoby wyjść. Co do udzielania się głupoty... Jacy wy warszawiacy dosłowni jesteście. Oczywiście że żartowałem ;p @Naruto, Bleach Szkoda ze znowu fillery są. Bleacha rozumiem, ale zeby w naruto? Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8094 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Bleach anime - no tak, a jakże by inaczej, po Pandoleum dadzą nam kolejny filler arc !!
U Naruto nie ma teraz, za to za 2 tygodnie podwójny odc widzę. Ostatnio edytowany przez DDoS - 19-03-2009 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8095 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Facet =D popatrz na schemat.... za 30ch. jest aktualna manga pozatym to 2ga z rzedu seria z mangi wiec all znaki na niebie mowią ze bedą fillery : p
![]() |
![]() |
#8096 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() ehh jak to fajnie jest ogladac bleacha online w wersji HD.
a co do tego ze sie dziwicie jak mozna wyleciec z technikum. to powiem mozna, bo mnie chcieli wywalic a moj koles polecial za nieobecnosci... Wiec da sie zalatwic sobie wypad z technikum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8097 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @technikum
Wypad z liceum można załatwić pośrednio. Jeśli jesteś inteligentny to nie masz szans żeby cię wywalili. Nie będziesz wagarował, będziesz miał pozytywne oceny to nie mają możliwośći usunąć cie z listy uczniów. Nię będą mieli do czego się przyczepić to nic nie zrobią. Fillery być muszą i fillery muszą być. Nie ma innego wyjścia. Zbyt mały zapas mangi został. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 19-03-2009 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8098 |
Fallen Angel
|
![]() @Corgar
Hanbun no tsuki ga noboru sora jest imho swietna seria, mimo ze krotka. Ale to i pewnie lepiej. A tam spamują. Jedynym aktywnym modkiem w tym temacie jest tompior, ja mam uprawnienia, bo bosalowi nie chcialo sie mnie przeniesc do ex moderatorow.
![]() |
#8099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() mam pewne pytanie odnosnie bleacha tylko dla tych co ogladali zeby nie bylo ze spoil...
Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8100 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar