![]() |
#8141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() czemu? Eerion ? : p Frizz by sobie popił,Kuma też...
@sam ja mowie o stanie "na dziś" mój niewolniku #2 : p
![]() |
|
![]() |
#8143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Łódź
Jako, ze mam najblizej jestem jak najbardziej za. Jak bedzie wiadomo ile dokladnie osob bedzie i jaki termin to moze uda mi sie nocleg zalatwic. Oyasumi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@wyjazd- ogólnie mi odpowiada wszystko oprócz picia : P. Choć kto wie... : )
![]() |
![]() |
#8145 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale ja nie mówiłem ze ja chce kupic ja bym cie nawet kijiem nie dotkął jako obiektu sam wiesz jakiego XD
![]() |
![]() |
#8146 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A wy znowu o zlotach... Zlot na weekend zeby "popic w gronie zboli" mnie tak srednio ciagnie. Co innego gdyby byly atrakcje. Na normalny wyjazd zabralbym moja podreczna atrakcje, ale do was dziewczyny nie zabiore.
![]() |
![]() |
#8147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobrze robisz, nie zabierając do nich dziewczyny, wiesz dlaczego xD
![]() |
![]() |
![]() |
#8148 |
Użytkownik Forum
|
![]() stał sie cud Oo... po 2h walce na ślepo z instalacją/wł. nie działających głośników nagle kiedy straciłem nadzieje one zaczęły działać Oo
~~@~~ Czytał Ktoś Wolf's Rain ? bo ja właśnie skończyłem czytać tą krótką 2 tomikową po 17zł wydaną u nas przez JPF mangę: p fajne było zakończenie takie hmm... retoryczne ... [alternatywne zakonczenie] Ukryty tekst:
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 20-03-2009 o 03:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @bleach
ale ta nel jest hot gdy wraca do swojej postaci arrancara xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Wiec tak, na naszym zlocie wcale nie ma przymusu picia, jak powiedział Erion jesteśmy kulturalni. Atrakcji będzie co niemiara np Ja, Erion i w ogóle xD Co do niezabierania dziewczyny. MASZ RACJE!!! Ja swojej tez nie zabieram =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8151 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Nabari no Ou - done. Godne polecenia.
Shigofumi - watching, po 4 ep. dosyć wciągające. xD # 11 Minutes # 2 Hours # 0 Days # 0 Weeks # 4 Months |
![]() |
![]() |
![]() |
#8152 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Wiesz co to znaczy "retoryczne"?:O Bo do jakiegokolwiek zakonczenia to nie pasuje na pewno. @Topic Patrze na igoogle i widze: "Piątek, 20 Marca 2009 roku. Imieniny obchodzą: Aleksander, Aleksandra, Ambroży, Anatol, Bogusław, Cyriaka, Eufemia, Klaudia, Patrycjusz, Ruprecht, Wasyl, Wincenty" ALL HAIL BRITANNIA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() dobra dobra a teraz na powaznie, potrzebuje pojedynczych postow o treści "tak" lub "nie" zebym wiedzial ile mniej wiecej osob bedzie w lodzi i z ktorymi wogole gadac na ten temat(np ustalanie terminu etc)! czas macie do poniedzialku godz 20.30
@edit ewentualnie mozecie mi wysylac pw i tak chyba bedzie lepiej
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Ja jestem na tak, jeszcze nie mam 100% pewności że będe, ale chętnie się z wami spotkam.
Hanbun no tsuki ga oaboru sora skończone. Króciutka seria, ale warta obejrzenia. Ma w sobie to coś dzięki czemu chce się to oglądać. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8155 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @kołbaś
będę Cytuj:
![]() ale Manga ukazuje alternatywne zakonczenie niz Anime : p i chodziło mi ze autorzy nie dali wyraźnego zakończenia a na ost. str. dali coś co mogło wyglądać tak jakby była kontynuacja. Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
![]() |
#8156 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Nie, "pytanie bez odpowiedzi", to pytanie retoryczne. Sam przymiotnik oznacza zgola cos innego (chyba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Rayza
Waaai!! Zobacze Rl Rayze!! Yatta! Nie mam co oglądać więc uruchomiłem torrenta, będzie co robić przez pare następnych dni ;p ![]() Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8158 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie, nie mam funduszy zeby pozwolic sobie na taki wyjazd. (tzn. zalezy kiedy mialby sie odbyc... bo jesli mowimy o roku szkolnym no to na bank odpadam.)
![]() |
#8159 | ||||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
My tam pić będziemy. Ale nie wszyscy muszą i nie będzie żadnego Alienowania ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Zakładając, że na zjazd pare osób wpadnie, to domówka odpada. Więc to jest kolejny plus urządzenia tego w kwietniu/maju - o wiele tańsze ceny i większe luzy Cytuj:
![]() Atrakcje - tego typu zloty nigdy nie mają żadnych atrakcji (o tych, o których mówisz). Nie jedziemy tam chodzić po górach, tylko się spotkać, pogadać, pośmiać, ew. popić (lub przy okazji). Zawsze to tak wygląda. Cytuj:
Tak czy siak - fajne ;D co do WR Ukryty tekst:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eeerion
co do WR Ukryty tekst: