![]() |
#8161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
|
![]() Chyba za rządów Gierka, lol.
|
![]() |
#8162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Stan: Na Emeryturze
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() kase mam na wielu światach gdzie sa tylko 8lvle, nie szukam sprzedawców pacc na trade, jak sebleg sprzedaje pewniaki za 300, to po co sie meczyc z allegro, jak moge odrazu o,O?jak na ich(sebleg/zachej) ceny to bardzo tanio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8163 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce mi się już dyskutować z szanownym Panem Galera Warriorem powiem tylko jedno. Bongo było, jest i będzie bardziej szanowane na tym serverze niż Ty, Viron i cała Wasza banda, jeżeli temu zaprzeczysz to oznacza że jesteś zafascynowany w swoim charze i swoich kolegach i obojętnie co się powie zawsze będziecie lepsi (tak uważasz).
Całuje :*
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Świat: Iridia
Poziom: 135
|
![]() dawno mnie tu nie bylo ale wrocilem zlozyc najlepsze zyczenia z okazji nowego roku, i zycze udanej imprezy!
tak na marginesie.. sir kolik, night master sniper, devomox... osoby ktore wczoraj zauwazylem - invalid payment, na moje to devomox pobanowal, a mowi ze to mu karta sie zdupcyla ;d no cuz nic sie nie stalo ;d ktos od was ten ma bana od tego lapsa?
![]() |
#8165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() ta, a w komencie pewnie "Retired"
![]() |
#8166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() ja Ci powiedzialem emeric, bierz 10 swoich ludzi, ja wezme 10 swoich, robimy ob i zobaczymy kto jest lepszy. exiva kill/nonstop atk script to kazdy umie wlaczyc, ale 50 lvlami zabic 200 to malo ktory. Wczoraj wpadles w 15 osob z lvlami 100-200, a nas bylo 6 z lvlami dokladnie 41-67. Niezle ! i jeszcze sie chwalisz ze nas zabiles, no albo masz ze soba jakies problemy albo zero pojecia o tej grze. najlepiej zebys tu skonczyl pierdolic, bo jak 99% czyta twoje posty to reka sie trzesie.
21:35 Huxy [199]: now i can say in 100% 21:35 Huxy [199]: bongo>iridia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
No i jezeli jestescie "bez supplies" to po co mi spamujecie na pm teksty typu, "wpadnij szmato"? Wydaje mi sie to zajebiscie dziecinne. @up Hahaha, najlepsze jest to ze kazdy z was jest kozak "padniesz, nie zyjesz itd", a my juz drugi raz was rozjebalismy i musieliscie xlogac, tacy z was fajterzy ![]() Ostatnio edytowany przez Galera_Warrior - 31-12-2008 o 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2008
Lokacja: Warszawa
Gildia: BT
|
![]() Cytuj:
![]() a taka prosbe mam, pomoglibyscie mi sklepac 55 ed-az rskiem bo na pk mnie zgasił ![]()
![]() |
![]() |
#8169 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Adedin
Profesja: Elder Druid
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Poziom: 31
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
przyrównujesz rl życie do tibii? I KTO TU JEST POPIERDOLONY? galera jak zwykle sie ciśnie, widziałem jak sie na dywanie kryli na darashi, dous z p bolca na tym swoim czarze który dodaje dista, za 359 wyjebał 'ok'. lucianus który na*******a triple ue bo inaczej by cie nie trafił, no czasami uzyje jakiejś runki. druid of pulla, nastepny ktory leci w grupie. Prawda jest taka, że owszem my mamy siłę w grupie i jak na razie wam to ściska dupy bo nigdy tak nie mogliście robić. Cały czas w tej grze odgrywacie rolę pomiotów ![]() życzę wam na nowy rok dużo radości, opamiętania sie z tego tibijskiego szału, zgody oraz szczęścia. żeby ten rok naprawdę was odmienił a nie trzeba będzie się tutaj kłócić ![]() Pozdrawiam > KIEPKA BUAHAHA
![]() |
![]() |
#8170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
Lokacja: Wejherowo
|
![]() ten gejlera warrior znow sie odzywa /; to padnie sqrwiel .. wyboce chary i nawet nie bedzie wiedziec kiedy siądzie od magebomby..
![]() |
#8171 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Emeric Luca
Nie postuj tutaj bo to tylko woda na ich młyn. Zauważ, że każdy kto ci odpisuje jest bongosem, inni ludzie/ gracze tutaj nie postują. ZAWSZE znajdą wymówkę. Najpierw mówią żeby po nich przyjść, bo się nikogo nie boją. Jak padną to jak zwykle tekst "co to zabic 10 lvla 10000lvlem" @Bongo Wbijcie większe lvle to będziecie w końcu padać wg. was sprawiedliwie. Nie potraficie wbić wiekszęgo lvla wasz problem. Pozatym mylicie słowo respektowani ze znani. Większość kojarzy jak im powiesz bongo, ale nie oznacza to, że was szanują albo podziwiają. I na koniec zirytowany dając upust złości: JAK WAM KURWA SUPLIES BRAKUJE TO NIECH JEDEN ZROBI LOOTBAGA I PO ZIEMI TASZCZY, CO KURWA PO 2 SDEKI NA "AKCJE" BIERZECIE? SE KURWA WEŹCIE WIĘCEJ I SKOŃCZCIE PIERDOLIĆ TEN SAM TEKST MILION RAZY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Rybnik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bongo Team
![]() |
![]() Cytuj:
nas znaja i niekorzy szanuja to co robimy a jak powiesz komus emeric luca to najwyezj odpowie ci nie znam albo ciota |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8173 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak ktos zapyta bongos? To te pizdy co utrudniaja kazdemu zycie, ciagle padaja, i kozaczka do kazdego potem lizac glebe. Taka prawda. Chcesz kontynulowac dalej klotnie prosze bardzo, szybko mnie nie zniechecisz. Kozaczyliscie poraz trzeci wczoraj, i poraz trzeci kazdy kozak logout. Zostali tylko odwazni albo swiry, i stary np do takiego Madira czy Ciappka czuje cos respektu bo nie zjebali z pola walki jak ty juz drugi raz!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() pimol madir to niezla ciota co? nikt go w bongo nie lubi :/
Nawet nie masz pojecia kto kim gra ![]() Palancie my sie nie tlumaczymy ze nie mielismy supplies do thais wpadlismy kolo 22.00 zabilismy necaya o 22.35 a wy wpadliscie godzine pozniej wiec nie pierdol ze wpadliscie zaraz... boze chron polske :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8175 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kretyn ![]()
![]() |
![]() |
#8177 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: W domu.
Imię: Sakan
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
* - Jakiś noobek. Pomyśl sam jakie głupoty pierdolisz... Cytuj:
90% zagłosowało na Bongo 10% na Warriora Warrior wygrał! Nie wiesz why? Bongo jest 20 a Warrior sam. Czyli warrior zdobył średnio 10 głosów. A każdy Bongo member średnio 4.5 więc nie ośmieszaj się. Ostatnio edytowany przez Sakan - 31-12-2008 o 14:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8178 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam cie ;* @up Ty powiem ci ze dobrze to rozkiminiles xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8179 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.nigdzie nie pisze, ze jestem pro. 3.Bongo to ludzie, ktorzy udowodnili calej Iridii, ze nie trzeba miec 100lv+, zeby pomiatac servem, jak sie rzadzi servem to sie kozaczy, proste. 4.mialem chlopku wiekszy lv od ciebie ![]()
![]() |
![]() |
#8180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum? 14:24 Xeosnar [194]: what is forum? |
|
![]() |
![]() |