![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i jak zwykle zjebales na koniec nie gadam z tobom wypier... oddal sie qrwa
Ostatnio edytowany przez Kensai - 24-02-2008 o 20:34. Powód: powud |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Chorzów
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() QWa no jak czytam to to mi sie zyc odechciewa ;/ niestety to jest prawda ;/ ale powiedzilem sobie ze albo bede grac na saphirze albo wcale. te drugie wcale nie wykluczone coraz mniej czasu na granie, inne rzeczy wole robic niz tylko grac
![]()
![]() |
#806 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos miał tu byc chyba retired 2 dni temu ?
20:59 Sir Adasii [34]: BUY BLUE ROBE OR CROWN ARMOR! Tak wogole to kurwa jakim cudem sperman mnie leje z 6 kratek z sper a ja z 3 moge ? ;/
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 24-02-2008 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 102
Skille: 81/76
Poziom mag.: 7
|
![]() seba najwiecej piszez a to ty niszczysz ten temat, no i off top jak z krakowa na hel ;p
ee jeszcze jedno co to za gildia pkers ?? polska ?? to why polakow bija ?? xD
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 25-02-2008 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() omg Pkers... sama nazwa wskazuje, ze to pk. A to czy Polak czy ktos inny nie robi roznicy bo ubijamy noobow, ktorzy np. na 30 lvlu maja k seta, a laza z jednym manasem ;; Takich Polakow tu na peczki wiec kilku mniej nie zaszkodzi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to cool jestescie, ubijacie polakow (moze i noobow ale sa), a na forum jęczycie ze niby polaków niema i szwedzi rządzą, że trzeba gonic tych gówniarzy itp. brawo ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() @up
szczerze mnie to pierdoli czy zjem nub polaczka/brazoka/szweda jak sie dowiem jakiego masz mejna wpadne i po ciebie = ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha bo co, bo powiedzial prawde i cie w oczy zaklulo? sam to mu mozesz obciagnac palke. napisz WPADNIEMY i nie udawaj 'wielki wojowniku o saphire ze swe' kogos kim nie jestes, nie byles a moze bedziesz jak dorosniesz i wymienisz mozgownice.
dzienks bez pozdrowien
![]() |
#814 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a co tu do topica jest;;; nie mówicie "zabić swe" tylko "wygrać z hd" dlatego robie off topy bo wasza mentaloność jest spaczona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tez tak uwazam. To ze jest Polakiem to ma miec immunitet odrazu? A moze jak prezydent dozywotnia ochronę. Wczoraj se dobijam na zamku w AB 18% czyli dla mnie to z 3k expa i na zamek to i tak masakrycznie duzo, patrze a tam jakis pl 35 pall. Wiec sie pytam
- ty tu expisz? czy dobijsaz lvl? - expie - noooooob - mu powiedzialem patrze a on zaczyna mnie ciulac spierdolilem, no i powiedz mi czemu nie mamy wpasc ekipa 15-20 lvl i go nie ujebac? Wiadomo ze sam nie ujebie 35 palla ale w 3-4 to gleba jak huj ;]
Yap. Ostatnio edytowany przez Tao16 - 25-02-2008 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up Tao no tiaa, ale oni biją tylko za to że jest noobem, a ty byś bił za to że on cie bił (czyli taka kontra) ;p sory ale to jest różnica
Wspieram akcję: "Piszemy poprawną polszczyzną." Ostatnio edytowany przez Tibinosss - 25-02-2008 o 17:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bejbis, dzisiejszgo pieknego, slonecznego popoludnia doszlem do wniosku ze jebie chyba ten serv. Widzac to jak 3 60~ z Ciulofobi przylatuje oznajmic ze John i Cindy sa hunted niby to mi sie plakac chce. Takie "gowniarze" tibijskie nawet nie maja polowy wbitego expa co inni a kozacza ze krew mnie zalewa.
Dlatego czekam na jakies propozycje servow, pvp, i gdzie ktos z znajomych jest czynnym graczem.
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
|
![]() zostań, bedzie dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
|
![]() @Tibinosss
Pkowanie jest czescia swiata pvp... a glupio jest pytac kazdego targetA pl? pl? ...troche noobowskie... ale btw kiedy widze, ze ktos sie ladnie broni to go zostawiam. @Siergiey Sory, ze to mowie ale cos widze, ze ktos cie chyba skrzywdzil na tej Saphirze, bo czesto sie czepiasz postow ludzi, ktorych nie znasz... ;/ i wrzucasz im niepotrzebnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
|
![]() @siergiey
Man nie jestem wojownikiem za safire ; Smiesza mnie takie rzeczy jak i caly ten topic, loguje sie tu tylko na nub chary wylacznie dla zabawy. Jebie mi to czy pixel ktorego zabije jest polski, szwedzki, brazylijski czy kurwa amerykanski. Raczej nie staram sie nikogo udawac dzienx bez pozdrowien > ![]() Chcesz sie dalej klocic wal na prv Ostatnio edytowany przez Arc - 25-02-2008 o 18:51. Powód: bo tak |
![]() |
![]() |