![]() |
#802 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niskie Ceny ![]() Xantera
![]() |
![]() |
#803 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Gooua Stopka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Festina Lente
Świat: Berylia <333
Poziom: 45~
Poziom mag.: 43
|
![]() aj zapraszam na nebule
Tutaj link do mojej gildi jak ktos lubi popekowac
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
|
![]() br (xD)pl i czasem oi
-nawet duzo co 3 osoba to polak -mysle ze srednie (choc ostatnio niezle zaczeli podwyszszac ![]() --[nie dotyczy] -ojj w kolejce mozecie siedziec z 1,5 godziny...(+200 kolejek) expy prawie wszedzie zajete (duze lvle expia na goblinach,amazonkach zamiast na beho) -prawie codziennie ktos wola sell 4 maces 35 gp (one)i przynajmniej z 4 osoby sa przed glownym budynkiem -fajnie sie gra ale niewarto sie logowac po 18 w dni powszednie i po 16 w sobote lub wolne (czasem sa kolejki o 14 ale takie 25 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Guest
|
![]() Poszukuje świata gdzie sa niskie ceny typu xerena p armor 500gp p legi 300gp
k amorr4-5k itp są morze jeszcze tańsze światy ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2009
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: .........
Profesja: Knight
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Refugia
Poziom: 59
Skille: 70+/68+
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak ktos jest polak to niech idzie na serv Refugia choc jest tam duzo graczy i trzeba czekac zeby wejsc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 132
|
![]() Czy istnieje jakiś świat pvp, na którym jest mało pl i br? :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Guest
|
![]() Szukam serwera pvp, empty, jakiś spokojny bez patologii jak na elysi, jaki polecacie?
|
![]() |
![]() |
#811 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2008
Lokacja: Okolice Piotrkowa
Imię: Alan Sabi
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 17
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() GRIMERA
Weżcie najlepiej skasujcie ten świat!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OK sa niskie ceny i to bardzo ale polakow prawie nic. tylko brachole ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up. nie spamuj ok?
2Up. polecam Morgana, rzadko PK'ują, jest spokój, praktycznie 0 noobów |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2008
|
![]() Zastanawiam sie nad wyborem jakiegos servera non pvp,na ktorym sa najbardziej sposrod wszystkich swiatow non-pvp wolne expowiska przez jak najdluzszy okres a takze srednie-male ceny axe i EQ. Aktualnie na wzgledzie mam Calmere i Nerane ale chcialbym poznac wasze zdanie na ten temat.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Selena
Serwer gdzie na ogół spotyka się polaków, ale jest tu też paru szwedów i brazoli. Ceny niskie (boh 35k itp). Dużo PA i pk teamów, ale jak masz farta, to nikt Cie nie dopadnie. Wojna? Hmm... Homerun vs. Ownage ale nie wiem, może już się skończyła. Ogólnie ciulowy serwer, ale ma jedną zalete, że jest tutaj strasznie mało ludzi (max online osób 791~~ a to strasznie mało). Chyba drugi serwer po premi pod względem ludności.
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
|
![]() szukam servera
non-pvp niskie ceny obojętnie sorc najmniej kolejek mało ludzi na rooku mało noobów |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Guest
|
![]() no dobra ludzie. Przeczytalem prawie ze wszystkie wypowiedzi. Sytuacja jest taka, że nie grałem gdzieś 1,5 roku, ostatnio grałem na saphira, teraz pykałem troche na trimerze wprawdzie troche bo dopier 12 level pallem nabilem, ale się przeraziłem bo jest nasrane br, br na br, gdzie sie nie ruszysz to br. Chcę zmienić teraz server na taki, na którym jest najwięcej Polaków żyby można sie jakoś dogadać bo to br tępe nasienie nawet po ANG. nie rozumieją, proszę pilnie o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na Jakim serwerze gra najwięcej Polaków? pytam o to ponieważ wszędzie wypisaliści tylko tak proporcjonalnie a ja chciałbym wiedzieć gdzie jest najwięcej naszego narodu?
|
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Up:
Furora Kyra |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Imię: Royal Bovi
Świat: Aldora
Poziom: 48
Skille: 73/40
Poziom mag.: 13
|
![]() Zmiana, wcześniej pisałem o non-pvp, ale jednak zamierzam grać na pvp. Jaki polecacie? Mam na oczku Aldorę i Valorię (kumpel gra, ale podobno wojna jest). Powiedzcie coś o nich, lub jeśli istnieje lepszy, to podajcie.
Ostatnio edytowany przez papaj42 - 04-03-2009 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Imię: Neverum Ghost
Profesja: Druid
Świat: Olympa
|
![]() Pacera ![]() 1.Jakie narodowości najczęściej wystepuja. Stoisz pod DP i nagle wiadomość "oi" choć Polaków tez trochę jest. 2.Jakie są orientacyjne ceny. Ceny bardzo niskie dla przykładu BOHy - 35k. 3. Ilość PK/PA ew.Wojny. Serwer NON-PVP 4.Atmosfera. Jak na każdym NON-PVP kradną, nOObią, dawają itemy za zaufanie. 5.Ilość osób O godzinie 20.30 wbiłem na serwer bez kolejki, ogólnie jest to chyba jedyny NON-PVP bez kolejek. 6.ROOK Tu nie mam zielonego pojęcia jak wygląda ROOK ale gdy przechodziłem to sporo osób było. 7.Moja opinia. Ogólnie serwer fajny przyjemnie się gra najlepszy serwer na jakim do tej pory grałem
Ostatnio edytowany przez Neverum - 05-03-2009 o 21:22. Powód: Drobna korekcja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2009
Imię: Ventoo
Świat: Candia
Poziom: 8
Skille: 80/60
|
![]() CANDIA Ogólnie mój dom ![]() 1. Co do narodowości to BARDZO dużo Polaków, i dużo Br, tak pół na pół.. Innych śladowe ilości. 2. Ceny mamy bardzo niskie ![]() BoH, Demon Shield-32K K.Axe-1,5k Serpent, Spike 500-700gp P set-500-700gp Drag Hammer-1,5k K set- 14k (5k Arm, Legi se policzcie ![]() Full Set sobie policzcie a ja ceny podam ![]() 3.Nie ma PK bo to No-PVP 4. Typowe N-PVP Kradną, udają kozaków, nobują, świrują i chuja dostają... ogólnie syf, ale jak sie nimi nie przejmujesz i masz na nich zlanie to gra jest spoko 5. Po ostatnich seriach banów wchodzi się bez czekania o każdej porze. Serv Save o 9.00, godziny szczytu 17-20 naszego czasu, kolejki max 30. 6. Rook... prawie nikogo więc wychodzimy szybko i na luzie, a jak jzu ktos jest to RookStayer który zawsze rzuci z 50gp na start ![]() 7.Opinia tak ? Mimo punktu 4. jest spoko. Ceny fajne a jak znajdziesz kumpla (nie problem) to masz granie na cale zycie ![]() Hail Candia i myślę że pomogłem ![]() Pozdro Candijczycy Ostatnio edytowany przez Kubawis93 - 08-03-2009 o 16:32. |
![]() |
![]() |