Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-10-2006, 19:35   #801
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Morrderca nigdy nie byl neutralny to ze byl bez gildii to nic nie znaczylo
Bjoern Shu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-10-2006, 21:17   #802
Miedziany_Rudzielec
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

Cóż, Rudy i piegowaty Bartosz myślał, że Scythe da sobą pomiatać i pozwoli zabijać swoich kolegów. Ale niestety, Scythe bardzo umiejętnie zaatakowało Ordo i cóż mamy wojne i pewnie nie zakończy się ona szybko.
Miedziany_Rudzielec jest offline  
stary 15-10-2006, 23:19   #803
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Heh , Morrderca neutralny a to Ci dopiero , co on sobie myslal ze jak bedzie bil noob chary ordo fidelis to nie padnie, ile razy mial Bartek powtarzac zostaw ich. Ile razy mial powtarzac nie bij kolegow Tert Clawinta.
Gdyby bil neutralnych to Archer of fear tez by padl, ale nic nie zrobil wiec nie padl. Morrderca dobrze wiedzial co robi, dobrze sprowokowal nas, i poprostu zginal, jego sprawa.
Webi jest offline  
stary 15-10-2006, 23:35   #804
Uszatek_Jacek
Guest

Domyślny

Prosta pilka morrderca specjalnie zabijal noob chary ordo dobrze wiedzial co robi i sie jeszce glupio smial wiec nie wiem ocb? Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.Gdy rozpetala sie pierwsza wojna pomiedzy ordo a scythe niebylo takiej chamowy tylko bylo napisane oficjal war na forum przez ordo. Mysle ze dla scythe to normalna sprawa no coz... pamietam jednego pana mianowicie : samson bania. Proste padl za skille fajny reson ?mowicie ze ordo jest zle ale chyba jest na odwrot. Nieraz lizaliscie Batkowi az sie pociliscie, podrosly lvle i co ? no coz pozostaje mi trzymac kciuki za ordo. 3majcie sie chlopaki

stary 16-10-2006, 00:46   #805
jura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2004

Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
Domyślny

Kilka opcji do wyboru:
a) nie zauwazać wojny
b) być z Ordo~
c) być z gildia Vury
d) nie być ani tu ani tu

ad a) może ktoś mi powie jak nie zauważyć że Phyre wracają i sobie pkuja? Bilbus nie zauważył i padł.

ad b) jak być razem z Phyre? ludźmi ktorzy tyle pkowali a teraz Wizz sobie dla jaj wali posta na tibia.com forum ze niby przeprasza. Irony. Btw. Ordo i ludzie z tej gildii juz nie pierwszy raz zapraszaja Phyre do gildii. Pamietacie Sudisha i Jilixi podczas pierwszej "wojny"? Ludzie z Ordo~ świeci też nie są. Wystarczy przypomnieć sobie slynny pk team shargasa, Seykotrona i innych.

ad c) Moze ktos mi powie jaki powod miala ta gildia by zabic 2 ludzi z Ordo~? Zabijali znajomych ludzi z Viribus~? Jakbym ja mial za to atakowac to musialbym zaatakowac prawie kazda gildie na Nebuli. Ludzie z Viribus swieci nie sa. Przyklad? Kaziu Zabijaka i jego nub char w pk guild? Chronil swoich kumpli z pk guild - blokowal mi droge i uhal. Wiecej? Xaemus~. Ban na dwoch forach to chyba nie przypadek. Silver Chan? Ja nadal pamietam jego klamstwa byle tylko chronic Kyrio. Arthas? Na calym servie szumi o jego nubku sluzacym do pkowania.

ad d) ja to wybralem. Jesli ktos zna alternatywe to niech powie. Chetnie zobacze jakie sa inne opcje.

btw. Webi, kogo zabil Morrderca i ile z nich bylo unjusted? (nie chodzi mi o skulle, skull system jest dosc idiotyczny).
jura jest offline  
stary 16-10-2006, 08:17   #806
Miedziany_Rudzielec
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

Juroqu jak widać Ordo też nie należy do ludzi wybitnie honorowych ale cóż. Czyżby Bartosz tak sie bał Viribus Unitis że musi iść na ilość czyli rekrutować każdego kogo tylko może? Jak dla mnie to przejaw słabości. Ale zobaczymy. Patrząc na statystyki to przewaga jest po stronie Ordo~ale przecież było tak samo podaczas poprzedniej wojny i jakoś wielkie Ordo~nie ownowało, a nawet chcieli pokoju na bardzo dogodnych warunkach dla Scythe.
Miedziany_Rudzielec jest offline  
stary 16-10-2006, 09:07   #807
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jura Pokaż post
Kilka opcji do wyboru:
a) nie zauwazać wojny
b) być z Ordo~
c) być z gildia Vury
d) nie być ani tu ani tu

ad a) może ktoś mi powie jak nie zauważyć że Phyre wracają i sobie pkuja? Bilbus nie zauważył i padł.

ad b) jak być razem z Phyre? ludźmi ktorzy tyle pkowali a teraz Wizz sobie dla jaj wali posta na tibia.com forum ze niby przeprasza. Irony. Btw. Ordo i ludzie z tej gildii juz nie pierwszy raz zapraszaja Phyre do gildii. Pamietacie Sudisha i Jilixi podczas pierwszej "wojny"? Ludzie z Ordo~ świeci też nie są. Wystarczy przypomnieć sobie slynny pk team shargasa, Seykotrona i innych.

ad c) Moze ktos mi powie jaki powod miala ta gildia by zabic 2 ludzi z Ordo~? Zabijali znajomych ludzi z Viribus~? Jakbym ja mial za to atakowac to musialbym zaatakowac prawie kazda gildie na Nebuli. Ludzie z Viribus swieci nie sa. Przyklad? Kaziu Zabijaka i jego nub char w pk guild? Chronil swoich kumpli z pk guild - blokowal mi droge i uhal. Wiecej? Xaemus~. Ban na dwoch forach to chyba nie przypadek. Silver Chan? Ja nadal pamietam jego klamstwa byle tylko chronic Kyrio. Arthas? Na calym servie szumi o jego nubku sluzacym do pkowania.

ad d) ja to wybralem. Jesli ktos zna alternatywe to niech powie. Chetnie zobacze jakie sa inne opcje.

btw. Webi, kogo zabil Morrderca i ile z nich bylo unjusted? (nie chodzi mi o skulle, skull system jest dosc idiotyczny).

mm co gorszego:

Zobaczyc jak twoi kamraci z walk ze szwedami maja cie teraz w dupie i chca sie ciebie pozbyc
czy tez moze zobaczyc jak ci zli szwedzi pomagaja ci i walcza z toba jak brat z bratem

anyways Juroqu nie masz prawa o czymkolwiek pisac poniewaz w kazdej wojnie gowno robiles i gowno bedziesz robil jeszcze masz czelnosc nazywania kogos "coward" wielki mi Kazo warrior.
Bjoern Shu jest offline  
stary 16-10-2006, 09:33   #808
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Bjoern, tym razem zblazniles sie na calej linii. Juroqu nie ma prawa pisac, bo nigdy nic nie zrobil?
TO moze ja nie mam prawa mowic o polityce i jej ogladac, bo nie bralem udzialu w wyborach?

Juroqu z teog co wiem Ordo bylo predzje na vdl i przy wyjsciu jakies nub chary(moze scythe) zablokowaly droge ordo, totez kilku ludiz z orod sie rpzelogowaly na swoje nuby i zabilo tamte, a potme juz ty;lko byly szumy ze Morrderca bije nuby z Ordo. Z teog co rowniez wiem Masakratus pisal mu stop dwa albo trzy razy, a polecenie zabicia wyszlo dopiero jak zaatakowany zostal gal'goon (albo jakis podobny nick).
A wszystko dowiedzialem sie dla ciebie
Webi jest offline  
stary 16-10-2006, 12:04   #809
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Jak to milo posluchac jak sie nawzajem jedziecie, jeden drugiemu wytyka, że "gowno robil" hahahaha. A prawda jest taka, że cala wasza trojka gowno robila. Chociaż to troche przesadzone, bo gdyby gowno robila to bylby jakis dowod w postaci fizycznej. WY NIE ROBILISCIE NIC. Juroqu jedyne co robil to pisal z noob chara z pandorii czy innego swiata o nieszczesciach jakie czynia SWE. Pamietam jak wykupil chatke noob charem na Edron a potem przepraszal HAHAHAHA. Ale za jedno "braciom kaczynskim nebuli" musze podziekowac, mianowicie: fajnie jest widziec jak najwieksza glowa nebuli Mr. Wizz Lowe poniza sie i przeprasza, byle tylko zrekrutowac Sowqu do Ordo. Warto bylo dozyc tej chwili. Dziekuje!
Air'mage zaraz po wojnie expil za szwedzkie pieniadze pozyczone od Xiaheva, ciekawe ilu z nas sprzedal dla zlotych groszakow w trakcie wojny? Teraz Webi mowi "NAS" wiec Arconidas sobie poexpil ,a i Outsider Rebirth postoi w dp.
Mozecie sobie mowic o wojnach ,pokojach, czy tez o neutralnosci, prawda jest taka: Masakratus sam tej wojny nie wygral i chociazby z szacunku do tych ktorzy walczyli jak Vura, Silver, Hespios, Castor, Lapka, Apo, Amfa, Xaem czy wrescie ja,(wszystkich nie wymienionych przepraszam) powinniscie spojrzec prawdzie w oczy gracie tu tez dzieki nim i dzieki nim rowniez mozecie sie na tym forum wymadrzac, bo gdyby nie miedzy innymi oni dawno byscie juz o nebuli zapomnieli i grali na innych swiatach -przeciwko lub z - innymi ludzmi.
Elmer jest offline  
stary 16-10-2006, 12:39   #810
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Oj Jacku z tego co wiem Masakratus pamieta o tych co walczyli , ale walczyli tez inni ktorych wy sami zabiliscie , wiec skoncz juz tym tematem ze Masakratus bije old friends. Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
Btw z Tego co wiem to nie widzialem Hespiosa , Amfqu , Xaem i Ciebie na zadnej bitwie , no moze kilku , a z tego co wiem szanowny Vura dal postac Bartkowi na wojne , Bartek zrobil mu takze Demon helmet , nigdy nim nie padl , co dostal w zamian ? noz w plecy
Nie watpie ze Silver Chan czy Apocaliptus Lapka mieli ogromny wplyw , ale walczyli rowniez za swoja skore , wiec nie mow mi prosze ze Masakratus by tu nie gral, wiem tez ze kilka osob go samych zwerbowalo na Nebule bo nie gral w tibie przed wojna z swe, teraz narzekacie. Z tego co wiem Masakratus bardzo lubil kiedy Castora dopuki temu woda sodowa nie uderzyla do lba.
Webi jest offline  
stary 16-10-2006, 14:40   #811
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Knaak The Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sonik'ex Pokaż post
Wiecie jak bedzie? bedzie tak-jesli masa wygra! serwer bedzie ten jednym welkim gownem czyli-Masakratus (Rudy Bartek) -Cesar i jego podwladni Rzymianie knak wicka i reszte pacanow!
GZ WIELKIE GZ dla Scythe -( zapoomnailem nowej nazwy gildi ]).Tylko oni powstrzymuja Rudzielca.Sowqu Juroqu -Neutralni? ehh.Tak jak friida napisal powinniscie cos z tym zrobic ale wy nie nie! chcecie expic -.-.Przyjdzie nawas czas.
Morrderca chcail byc neutralny i co? padl bo byl neutralny!.Rudzielec go zabil
Aha i jeszce jedno Rudzielcu...Zabiles Morrderce ale niewlicza sie to w fraga bo niebyl on w gildi jeszcze huehuehue papq

server bedzie gównem o ile Scythe wygra, wyobrazcie sobie Kazia jak nabije 150 lvl hahah albo Castora

Morrderca chcial byc neutralny?? bil mi noob chara chyba z 30 minut i nie zabil =p dopiero jakis 3 owner arthasa na kael'knighcie wpadl i dobil mnie jak nie mialem uh, pomimo tego ze mialem full atk i war hammera to stracil jeszcze z 2-3 uhy zanim mnie dobil

zabil takze inne noob chary pomimo tego ze Masa i inni mu pisali zeby poprostu zostawil je, bardzo fajnie sie skonczylo,ze kootka padl aka 2 owner morrdercy padl po tym jak sie sam strapowal

cya =)

btw. Czemu wspomniales akurat o mnie albo Wicce, łomot dostales moze kiedys ? =)
Knaak The Sorcerer jest offline  
stary 16-10-2006, 16:49   #812
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Domyślny

1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Z tego co wiem Xaem jechal na 2 strony, byl po trochu z swe zeby ubezpieczyc swoja postac , a po trochu z nami , jak juz widzial ze wojna wygrana to doszedl do nas. Proste.
Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uszatek_Jacek Pokaż post
Scythe umiejetnie zaatkowalo ordo ? chyba bez honoru.
Alpax co ty wiesz o honorze?

4.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
A co do Ciebie Jacku czyzby twoje uszy daly Ci jakas doskonala percepcje i stwierdziles ze Masakratus chce wladzy?
Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. [BL]Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery[/BL]. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.
Elmer jest offline  
stary 16-10-2006, 16:58   #813
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Dobra, brudy wojny zostawcie sobie na gorsze czasy, i pokazcie cokolwiek na battlefield =P

Z ostatnich ciekawszych wiesci Hidetoshi Nakamura odrobil 52 lvl i przymierza sie do 53 =PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPP
stary 16-10-2006, 17:28   #814
Sid Domestos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2006

Domyślny

Chcecie sie klucic? To idzcie sobie na irca etc a nie klucicie sie o przeszlosc ;/ Tutaj powinny byc poruszane tematy obecnej wojny i nasze komentarze do tego a nie wy sie klucicie. Kto wygra ten wygra i tyle.
Sid Domestos jest offline  
stary 16-10-2006, 20:23   #815
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
1. Dobra podsumuje wszystko. Po trochu. Bez nerwów bez zbędnej napinki. Napinać się nie lubię. Spytacie, ta pewnie? po ostatnich postach widać, że nie lubisz się napinać. Otóż powiem wam z cała odowiedzialnością, że sharuje konto na tibia.pl. Banujcie mnie. Mam to w dupie. Szkoda, że tak późno zdałem sobie sprawę, że nie ma większego bagna i gnoju niż forum tibia.pl.
2.

Nie zdajesz sobie sprawy ile on Polskich dup uratował. Ilu osobom dał z mniammniamem cynk, że po niego idą. Ale to jest za głębokie na twój umysł.
Xaem jechał ze szwedami? A za czyje ty pieniądze blessy kupywałeś? Za Szwedzkie. [BL]To ciebie wyjebali z Rebirth za szpiegowanie dla Szwedów[/BL] ci wspaniali decydenci, którzy teraz siedzą w ordo czyż nie?

3.

Alpax co ty wiesz o honorze?

4.

Tobie za to twój mózg tej percepcji nie dał i straciłeś swojego chara w najbardziej możliwy, frajerski sposób.

5. Akcja, która utkwiła mi najbardziej w pamięci była, gdy chciałem zabić seykotrona za pkowanie. Cały server włącznie z vanum byli na niego cięci. Poprosiłem masę o pomoc. Powiedział, że nie ruszy jego, tak samo jak nikogo z nas, chociażby zabił pół servera włącznie z nim samym. Po tym jak wypowiadział personalną wojnę mnie i kilku bliskim osobom zjednoczonym pod nazwą Scythe straciłem do niego resztki szacunku. Mówiąc, że to my wbiliśmy im nóż w plecy, trzeba być sporo ograniczonym.

To wszystko z mojej strony. [BL]Prosiłbym moda o usunięcie tego tematu z powodu tworzenia nieczystej, brudnej atmosfery[/BL]. Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.
boze co za kretyn, alpax nie wchodzi jak sam powiedziales na gowniana tibie.pl
a to kto zrobil tak zalosny nick to juz mnie to nie obchodzi napewno nie byl to alpax.
Bjoern Shu jest offline  
stary 16-10-2006, 20:59   #816
Earth Thunder
Użytkownik forum

Earth Thunder's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: krk

Poziom: 60~
Skille: 81/80
Domyślny

umm... Jakie piekne slowa wyplywaja z ust scytche ...

Wizz Lowe ponizyl sie poniewaz napisal przepraszam ?
- zal mi Ciebie

Ordo chce wladzy ?
- pomyslmy... wojne skonczylismy bo byla zgubna dla
servera....
obie strony zgodzily sie na warunki pokoju ponoc dla
dobra servera. Ale to wy rzuciliscie sie do pseudo pg i
postanowiliscie uderzyc cala ekipa w naszych 2
przyjaciol...
nie wydaje mi sie ze trzeba bylo do tego odwagi czy tez
napawac sie tymi dwoma fragami , pozatem
rzeczywiscie myslicie ze wysuneliscie sie na
prowadzenie tym faktem ? zrobiliscie z siebie tylko
posmiewisko i ludzie stracili do was reszte szacunku.

Phyrexians
- add. bylych phyrexow a terazniejszych ordo
widzisz jak to sie mowi przyjaciol dobrze miec blisko a
wrogow jeszcze blizej... jestescie "polakami" a robicie
wiekszy burdel niz "szwedzi" wkoncu - polak
potrafi , pozatem nie osadzaj nas za rok moze tez
bedziesz chcial wrocic i damy Ci szanse jak Wizzowi a
moze nie ... Zapewniam wszystkich ze nei pozwolimy
na nastepne osoby ktore beda cfaniakowac i brzydko
mowiac od*******ac pa na nebuli....

Poczatek konfliktu
-umm pomyslmy jak to bylo .... czyzby nie tak ze room
rider rl friidy zaatakowal pyrokara i go zabil ... ?
Nastepnie pyroakr kogos tam zabil z bandy friidy i
pewnie przeczuwaliscie ze nie bedzie z tego powodu
zadnych konsekwencji z powodu zaatakowania pyrokara?
Watpie ... Czy mieliscie okazje zaprzestana wojny droga
prowadzaca poprzez dialog ? tak mieliscie ...
wszyscy z nas wiedzieli od poczatku jacy jestescie
dwulicowi i co mowicie przed naszymi oczami a co
za naszymi plecami ...

Sprawa Shargasa
-Shargas pkowal ze swoim teamem ? moze dlatego ze
dowiedzial sie ze walczyl i poswiecal swoja postac dla
osob ktore nie licza sie z nim i robia mu kolo dupy za
plecami

Xaemus bohater
- jejeje Xaemus jest wielkim hero naszego serva tyle dup
polskich uratowal...
a wspomnial o tym ile polakow wybil jak byl na pcozatku
serva w phy ? wiesz czy jechal na dwa fronty chyba juz
wiem dobrze bo rozmawialem z paroma czlonkami phy
pozatem pomyslmy niech sie all zapytaja sudisha albo
kogos jakie msg dostawali od arthasa ~~ w stylu by nas
atakowali i robili co chca byle nas bili hmm interesujace

Done.
Earth Thunder jest offline  
stary 16-10-2006, 22:29   #817
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elmer Pokaż post
Wszystko pokaże pole bitwy. Tyle.
No i pokazało:

Shargas Oct 16 2006, 21:45:08 CEST Killed at Level 132 by Vura Soth

Tert Clawint Oct 16 2006, 21:11:58 CEST Killed at Level 102 by Asanil

Możecie pisać co chcecie, do zobaczenia niebawem.
Elmer jest offline  
stary 16-10-2006, 22:33   #818
Arcienes
Użytkownik forum

Arcienes's Avatar

Data dołączenia: 28 09 2006

Imię: Arcienes
Profesja: Knight
Poziom: 35+
Domyślny

Dwa deady Ordo ;P

Tert Clawint Killed at Level 102 by Asanil
Shargas Killed at Level 132 by Vura Soth
Arcienes jest offline  
stary 16-10-2006, 22:39   #819
Maksim
Zbanowany

Data dołączenia: 04 05 2005

Profesja: Knight
Poziom: 125
Domyślny

No niestety tylko 2 padło na open battle , reszta nie chciała walczyć tylko podziwiali nas :< nie wiem czemu.

@Wickanina i Thor eter no może następnym razem bendziecie podziwiać widoki w templu.

Tak chcieliście opena a po prostu żal.pl nie podjeliście walki
Maksim jest offline  
stary 16-10-2006, 22:41   #820
Earth Thunder
Użytkownik forum

Earth Thunder's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: krk

Poziom: 60~
Skille: 81/80
Domyślny

No tak podziwialem waszego bota jak szedly all sd w 1 ms ... jezeli chcesz mi powiedziec ze nie miales bo to to ja ci pisze zalosne ...

Cieszyc sie mozesz ... ale i tak wiesz ze odrobimy to za chwile i jeszcze 5 innych osob wbije lvl ;*
Earth Thunder jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania