![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() dzisiaj Mannow chcial mnie zasneakowac na hydrach O.o
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezuu Gal przestan na forum pisac
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#805 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Ja nie wiem ... kupil ci taki postac gal'axy i placze ze go w venore zabili ;/ czy tam w thais mzoe masita pomylil ?
|
![]() |
![]() |
#806 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Wlasnie miala miejsce potyczka ng v sobs na edron.
Jakies ciekawe fragi byly? |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Dragon Diver 2 x Down
|
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz, a ty jak zwykle sie do tego nie przyczyniles ? a nie sry, walnales UE ktore g**no nam zrobilo
![]() ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-09-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() hmmm co do wojny .... spokojnie spokojnie jak to w wojnach bywa jeszcze ni jedno wydarzenie wszystkich zaskoczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pephy : widze ze bardzo urosles od momentu jak jestes w NG , stary pamietam cie ja kzawsze mi trules tylek prosiles blagales :/ wiesz stary nie skacz wyzej niz mozesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sobs : piłka jest jedna a bramki sa dwie ![]() ![]() Hail SUv ![]() King Rexsi ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Racja Pephy poczul sie wielki odkad dolaczyl do ng. Pika aka Gal'axy przynajmniej pokazuje sie na kazdej bitwie i ma 7 czy nawet 8 fragow a to ze padl to nic dziwnego wojna to wojna, ludzie umieraja po obydwoch stronach, wiec Pice dajcie spokoj. Chociaz czyz nie lepiej by bylo zeby te fragi Gal'axy zdobyl walczac w szeregach Sobs?
![]() ![]() Hail Suv ![]() Hail Yunichi ![]() Hail Deleted Angatevon ![]() Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 18-09-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
#811 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po niego wizyta moze byc jedynie w pzcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hail Rexsi ![]() Hail Deleted =.=! Hail ja ![]() edit: hail Yunek ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-09-2006 o 13:05. |
![]() |
![]() |
#812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Heh widze, ze sobsi cisna. Powoli roznica sie wyrownuje. Nie wiem jak reszta ale ja zauwazylem ze bez mannowa to reszta ng raczej boi sie cokolwiek zrobic. Ladnie cisniecie chlopaki, tak trzymac. Jak ktos zaplaci to sie nim i tak mozecie zaopiekowac. Najlepiej oddajcie mu kaske ktora wrzuci na payment. Wiem, ze nie macie za duzo kaski wiec proponuje takie wyplaty w plecakach SD.
#813 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak tak sie sprawy mają to chetnie zaplace za Wasza kase i wbije 200 lvl
![]() No jeszcze jak Dorpaz jest to kozacza ludzie, a tak to jak ja z Yunichim wejdziemy a Dorpaza/Mannowa/Azareda nie ma online/na msn/na vent to sie po pz chowaja ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-09-2006 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#814 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Najswierzsze wiadomosci: Dziesiejsza akcja nie nalezy do udanych
![]() Yunichi Sep 19 2006, 22:01:42 CEST Killed at Level 110 by Dorpaz and by Lonebliss Mentor de'vrie Sep 19 2006, 21:53:34 CEST Killed at Level 117 by Mannow and by Rapito Deville Nikt z NG nie zginał. ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo nagle od nas było 6 osob z a NG 22
![]()
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dziwię się że padli jak z postu Suva wynika że było 6 vs. 22 [;. Zaczeła się szkoła i jest dupa ze strony SoBS, odrazu napiszę że jak były akcje Suva i Yuniego to też była szkoła, ale teraz zaczyna się już hardcore...
#817 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Gildia: Polaczki
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
|
![]() "Ale ja tej wojny nie zakoncze, mysle ze predzej spadne ponizej poziomu noob chara i tak, jesli zajdzie taka potrzeba, wojna bedzie juz napewno przegrana, wyjde jako ostatnia walczaca osoba solo zeby pokazac jakie z Was cipy " Gz stary twardy jesteś w postanowieniach (sarkazm, kto nie wie ocb niech sprawdzi warpaymenty)
|
![]() |
![]() |
#818 |
Zbanowany
![]() |
![]() "Chciałem żeby mi zmienili payment na 1337 bo i tak nigdy im nie zapłace" co jak co ale suv lubi zmieniac decyzje
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() ahh no tak bo ja nie bylem na zadnym battle , bylem na wszystkich od kiedy dolaczylem do NG to ze nie lapie fragow to juz nie moja wina
![]() O&O |
![]() |
![]() |
#820 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
po co suv ma ogladac jakis filmik i tracic czas w ktorym moglby wbic juz troszke expa i zarobic troszke kaski... |
![]() |