![]() |
#801 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() Tronik ja tez chcem ;p
![]() nick:Kubiik profesja:Zabujca Wiek:12 Bron:wielki miecz styl walki:mieczzz i magia historia oto byl kiedys w domku z rodzicami i jak go wkurzyli wziol mieczyk z pokoiku i powymordowywal rodzicuw i uciekl z domu mieszklam na polance i zywil sie deerami i rabbitami czary najlepiej jakies szybkiego zabijania i niewidzialnosci z Góry dzineks Ostatnio edytowany przez Kubiiii_ - 05-02-2007 o 12:21. Powód: zapomnialem napisac |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Facet Po co to pisałeś jak
nieuzywasz mózgu??
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() @2xup: Ten out wygląda jak ten co dostałem po złożonym zamówieniu. Mam nadzieje że nie użyłeś tego outa z tematu outfity na zamówienie.
EDIT: Jednak użył ten outfit który był na moje zamówienie zrobiony :/ Sorki za off top.
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 04-02-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Zbanowany
|
![]() Rekrutacja do fake'i pt. "Dzikie Hordy"
Dobro Główny Bohater: Western Przyjaciel Gł. B.: Aress (prawdziwy nick to ARESS15) Elf(łucznik,kumpel Gł. B.): Samuraj: Shadow (prawdziwy nick to songossj4) Kadet1: Kadet2: Kadet3: Neutralny Zombie: Buntownik1: Thor Nephihean Buntownik2: Buntownik3: Rycerz Chaosu: Zło Bestia: Krolon Czarnoksiężnik: Mati (prawdziwy nick to mati8dwa) Rycerz Zemsty: Rayza PROSZĘ O PODAWANIE WŁASNYCH OUTLIFÓW @Edit: Pomyłka to bedzie "Dzikie Hordy" a nie "Dzika Horda" ![]() Ostatnio edytowany przez Western - 04-02-2007 o 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() @Up
Można czarnoksiężnika. Outfit dać czy masz własny do tej roli? @Down Ok tylko skończę prace nad nim. Mam już ładne berło więc zaraz będzie tylko odpowiednio pokoloruje outfit jak na czarnoksiężnika. Ostatnio edytowany przez mati8dwa - 04-02-2007 o 23:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() Up@
Ja ci daje outf odrazu cczarnoksiężnik nick: darker outf: http://forum.tibia.pl/showthread.php...03#post1161703 post 2 Jak nie to rola: buntownik
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Western ja się pisze na samuraja
![]() ![]() EDIT: Western jak chcesz mogę schostować na Imageshacka i podesłać Ci linka na PW.
Śmieszne teksty forumowiczów: Ostatnio edytowany przez songossj4 - 04-02-2007 o 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Western
To ja prosze o RYCZERZA ZEMSTY:Rayza oufit:http://img213.imageshack.us/img213/6422/rayzaih7.png Prosze moze nbyc to?? -------- Mam nadzieje ze bedzie ładny graficznie Fajne fabuła i nie skończysz go jak Bitwy bogów....
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 04-02-2007 o 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bestia: (prosze o jakąś starożytną nazwe)- Krolon/Krolonus/Defender-name jaki wolisz.
niewiem czy chodzilo ci o cos takiego czy bardziej o czlowieka(jest tez jeden) ![]()
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 04-02-2007 o 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Zbanowany
|
Dobro Główny Bohater: Western Przyjaciel Gł. B.: Aress (prawdziwy nick to ARESS15) Elf(łucznik,kumpel Gł. B.): Sezowaty Samuraj: Shadow (prawdziwy nick to songossj4) Kadet1: Kadet2: Kadet3:Acebb Neutralny Zombie: Buntownik1: Thor Nephihean Buntownik2: Buntownik3: Rycerz Chaosu: Zło Bestia: Krolon Czarnoksiężnik: Werinor (prawdziwy nick to mati8dwa) Rycerz Zemsty: Rayza PROSZĘ O PODAWANIE WŁASNYCH OUTLIFÓW @Edit: Pomyłka to bedzie "Dzikie Hordy" a nie "Dzika Horda" ![]() SORRY ZA DOUBLE POSTA Ostatnio edytowany przez Western - 05-02-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Outfit czarnoksiężnika:
![]() Nie zezwalam na używanie tego outfitu, nikomu poza Westernem. Ładne berło? Robiłem ten outfit specjalnie do twojego fake, od razu odwaliłem robotę do mojego^ ^. PS Zapomniałem powiedzieć nicka - Werinor |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
chciałbym być buntownik 2 zaraz dam outfit jeśli będę mógł. ![]()
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 05-02-2007 o 09:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja moge byc buntownik, potem dam outa.
![]()
Ostatnio edytowany przez Cloy - 05-02-2007 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() Cytuj:
ja chcę rycerz chaosu nick:yuno out: ![]()
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
|
![]() ja chcem byc rycez chaosu
Nick Kubik a oto outfit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Zbanowany
|
Dobro Główny Bohater: Western Przyjaciel Gł. B.: Aress (prawdziwy nick to ARESS15) Elf(łucznik,kumpel Gł. B.): Sezowaty Samuraj: Shadow (prawdziwy nick to songossj4) Kadet1: Kadet2: Kadet3:Acebb Neutralny Zombie: Buntownik1: Thor Nephihean Buntownik2: Cloy Buntownik3: Kerasil Rycerz Chaosu:Yuno (prawdziwy nick to Yuno Skumi) Zło Bestia: Krolon Czarnoksiężnik: Werinor (prawdziwy nick to mati8dwa) Rycerz Zemsty: Rayza PROSZĘ O PODAWANIE WŁASNYCH OUTLIFÓW Ostatnio edytowany przez Western - 05-02-2007 o 17:46. |
![]() |
![]() |