![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Stan: Niegrający
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Świat: Selena
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Ultimation pokazalo dlaczego sie nazywa 'Ultimation' ;S Teraz jest duza szansa ze przegonimy szwedow z seleny ^.^ <marzenia>
@down Nie 'moze' tylko powie.
71cb18d046b5fb1e3b48c70804729b57 Ostatnio edytowany przez DodoZ - 17-02-2007 o 02:11. |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratuluję świetnej postawy. Jeszcze nie wszystko stracone. Poza tym radzę zachować powściągliwość w komentarzach z uwagi na to, że taki Orius Sheran może później wszystko powiedzieć Szwedom.
|
![]() |
![]() |
#803 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Co powiecie na akcje STOP KONFIDENTOM i ingnorowanie postow Oriusa Sprzedawczykusa??? :>
@Ultimation Naprawde podziwiam, ze tak sie zebraliscie. Maca "+" za organizacje bitwy, "-" za rzucanie "kur*ami" gdzie popadnie ![]() A najlepszy i tak byl Lizard: Do Macy Lizard Feleon [105]: ale jestem najebany Lizard Feleon [105]: ledwo pisze do ciebie
#804 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Orius Sheran
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @up.
K zafik teraz wyobraź sobie że na słowackim forum dany napisał posta że cie ubije i ktoś Cię ostrzegł i nie padłeś. Po 2, mam inne powody niż tibia żeby nie lubieć tego zasranego kraju... I jak widzicie już nie gram :* Pzdr tenchorius! Btw. Tenchorius, Saruman mnie nie okradł z eq jak dałem na ziemie, khoda tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Khoda dał mi nawet mms potrzymać, a mówiłes ze mnie wyjebia z domku wtedy :\ i mnie okradną, źli sfe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :\ :\ Ostatnio edytowany przez Orius - 17-02-2007 o 09:18. Powód: Tenchorius śmierdzi :\ |
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Prawda jest taka ze jak się jest takim konfidentem to nie można być lubiany przez swoich i trzeba lizać dupsko osobiście ciesze się ze przestałeś grac bo jak się słyszy ze są jakieś nooby i konfidentami zamiast pomagać no to taki ktoś musi mieć problemy (psychiczne mowa o was konfidentach
![]() Ostatnio edytowany przez Aego - 17-02-2007 o 11:30. |
![]() |
![]() |
#806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Specjalnie dla Zalfika opowiem wam cala akcje w podziekowaniu z ajego pomoc
![]() Sprawa outfitow to jak byscie zauwazyli wszytskie Master Sorcery i jeden Elder Druid mieli takie same zeby bylo wiadomo gdzie shooterzy co maja power. poza tym an vt bylismy podzieleni na 2 teamy an vt na pale+knighci i sorki +druty.Sorkami dowodzil Unicron a reszta Macavelli.Sorki i druid mieli idelane zgranie zreszta widzielsicie combosy w Norteca~ Macavelli skarzyl sie troche an reszte ekipy bo troszeczke za wolno sie wycofywali jak bylo trzeba ale to jedyny maly minus.Jak zabilismy Norteca i Puge na vt zrobilsimy 1 team i jak wiadomo padl potem Xan Evalor i Boone.Co do tak duzej ekipy to czekalismy na opena z tydzien i kazdy mial czas zeby sie przygotowac i zarezerwowac sobie caly dzien wolny.Jesli chodzi o to co to byl za styl walki to bylo Open Battle napisalismy im na prv msg zeby przyszli czekamy na dezercie ankrahmun taka ustawka ![]() Czekalismy na nich z 1h bo zbierali ludzi i wkoncu sie doczekalismy o zwyciestwie przesadzily scarab coiny bo nei ktorzy z nichnie mieli. Zadawajcie next pytania jak czegos tu nie wyjasnilem chetnie odpowiem. Na filmie nie bylo jak zabijamy Gurrwiwaga czy jak to tam sie pisze za pomoc szweda dojechalismy go go an tombie ja sd +burst Maca exori i owned. To chyba an tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Gąbin
Imię: Sir Kominho
Profesja: Paladin
Poziom: 50
|
![]() Powiem Wam jedno - WYMIATACIE!!! xD
@Scotty A jaki twoj frag? xD
#808 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#809 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Siadar pytanko
![]() Tak ogólnie to gz i jeszcze na którym filmiku mogę zobaczyć jak pada Swapzor ?? |
![]() |
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
|
![]() Swapzor jest na kazdym filmiku ale nie am na akazdym Xana i Warim Shana.
My sie nie wylogowlaismy czekalismy az reszta wyjdzie z pz robilsimy bardache na calym servie poslzismy se na hydry gdzie byl Eisblut i na tobme zabilsimy jednego swe co im pomagal Pokera Pro se jeblsimy a reszta swe ofline albo pz to se troche peklismy osob.Wylogowlaismy sie dopieor jak oni all sie wylogowali. |
![]() |
![]() |
#811 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zreszta to nawet dobrze. Zaoszczedze na PACC, ktory mialem zamiar sobie kupic, nie bede tracil czasu, moze nawet sie poucze ![]() @Sidarq Nawet jesli ktos tam cos zbabral to i tak akcja byla zajebista. Pokazaliscie na co Was stac! Szkoda tylko RS'a Shadara. Czekamy na nastepna akcje z niecierpliwoscia.
![]() |
#812 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#813 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Hey, właściwie na to forum o selenie trafiłam przpadkiem szukając czegoś o tytani ale jak już tu jestem to się zapytam, mógłby ktoś opisać szczegółowo ten serwer? (chodzi o selene
![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Imię: Wolan of selena
Gildia: Corent
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Ceny niskie, wszędzie jest duża możliwość na PK/PA (jest nadzieje to zmienić) może nie jest to szczegółowo ale prawdziwie ![]()
![]() |
#815 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
nie mam fraga ![]() ![]() ![]() Zalfik nie dal mojego filmu wiec ja go dam z dedykacja dla Tencha xDDDD http://rapidshare.com/files/16881666/OPEN.rec.html Szkoti Dermyn Wiew na filmiku nie ma jak pada warim ale jest za to jak fraguja Dogathor'a ![]() edit nie ten link dalem ![]()
Xyrielka <3 Ostatnio edytowany przez crosscut - 17-02-2007 o 14:31. |
|
![]() |
![]() |
#816 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Tylko nie zapominajcie ze wiekszoscia sorców grali ludzie z furory
![]()
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#817 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahaha o czym ty mowisz czlowieku jaka furora?
Chuja wiesz a pierdolisz glupoty Alucardem gral Unicron a Unicronem Arvit wiec jaka furora tylko selena shadar i ja mielsmy swoich ownerow.Hahuaha Furora nice.Unicron gral na furorze ale gra na selenie wiec o chuj ci chodzi z ta furora? To tylko zasluga ludzi z seleny nikogo wiecej. |
![]() |
![]() |
#818 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry Alucard gral swoim charem tyle ze byl u dziewczyny w domu moja pomylka ale nie pierdol ze to byly ludzie z furory.
|
![]() |
![]() |
#819 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Nvm...
i Sidar moze troche grzeczniej a nie zamiast przecinka uzywasz wulgaryzmow. Ja wyrazilem swoje zdanie ktore mi mowilo pare osob od was z gildi... @ Unicron. Na filmiku jest cos innego na temat alucarda ale dobra nie kluce sie... Tak czy siak mi to nie przeszkadza i ciesze sie z tego ze Cruoris popadalo, nalezalo im sie. Oby tak dalej.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
#820 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Scroop
Nie wyraziles swoje zdanie, tylko powiedziales nieprawde ![]() @Sidar Co racja to racja, nie przeklinaj tak ![]()