![]() |
#8223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: Ziemia
|
![]() A co to ;D!!!
fota nie wyszla za puzno zrobilem foto i nie widac jak wbilem :/ ![]() Wielkie dzieki dla tych co sa na ss i dla tych co nie ma ;/ sauronos , sir vis , luis defines , pron akurus , introozz , master tresor , kocoor i tych o ktorych zapomialem ;d i oczywiscie dla calej gildi NO MERCY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8224 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
czy ja powiedzialem ze nie gram ? :S wygrzebalem passy do starego 24 knighta na ktorego przezucilem eq i nim teraz popylam ^^ gz all,w szczegolnosci gz dla ekipy z HOTA ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Twoj_Miszcz - 10-04-2007 o 21:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Manti
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() twoj miszcz - na moje to ty tej postaci nie wygrzebales tylko dostales/kupiles od kumpla lub allegro , bo jezeli bys ja mial to bys nie robil nowego knighta !! , dragon shield jest warty 3k wiec co to jest , 7k expa to jest nic , jezeli zabiles draga to jak mogles nie zabic zerka ehh lol . aha jak stracisz na wyzszym lvl mpa i skile ci spadna powiedzmy z 100/100 na 99/99 to pobijesz mame krzeslem czy sie powiesisz ??
![]() GZ HOTA GZ 100 lvl DUBLAS teraz jedziesz do 200 ![]() !!! ![]() ![]() !!! CALMERA ROX !!! Ostatnio edytowany przez maciejd14 - 10-04-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8226 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Profesja: Elder Druid
|
![]() 87 axe fighting :
![]() piona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Poziom: 120
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Ameez - 11-04-2007 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Kalisz (Polska)
Imię: Adam Kusznik
Profesja: Paladin
Gildia: Elita
Świat: Nerana
Poziom: 34
Skille: 70/58
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() @Vis gz lvlków
![]() @Ameez gz lvlka @Sand ach te twoje wypasione skille xD @Dublas gz stówy! @Twoj_Miszcz załosne to jest :/ po pierwsze mistrz pisze sie z literką "t", a po drugie zaśmiecasz forum tylko, widać że jesteś nuubkiem bo siedzisz na tym forum cały czas zamiast grać aby te zdjęcia były jakieś ładniejsze... No więc zachciało mi się iść na wywki z kolegą, którego pozdrawiam. Na początku nie było tak źle: ![]() ![]() A po czyszczeniu spróbowałem jeszcze raz blokować 5 wyvek i niestety w chwili, kiedy pisałem zjechały mnie =/ i nic się nie dało zrobić... ![]() A oto efekt: 12:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Master Rycerz. He was killed by a wyvern.12:52 You see a dead human (Vol:10). You recognize Master Rycerz. He was killed by a wyvern. Poszło gdzieś 140% lvlka ![]() Czasami tak bywa, ale się nie poddałem ![]() Pozdro dla Shadow Ozima. Apr 11 2007, 12:50:04 CEST Died at Level 42 by a wyvern
![]() |
#8232 |
Zbanowany
|
![]() elo
![]() @Andrzej Gratki lv ![]() @Saur , Fantom , Kamil , Dark , Michałek , Crax. Gratki HOTA ![]() @Dublas Biłeś biłeś i sie doczekałeś ![]() @Natal Gratki gratki kochany ^^ @Twój_Micz. Weź daj se siana nabijasz posty bez sensu nie możesz poczekać aż ci sie uzbiera pare adv i dać w jedyn poście. (Morn na gg mi tak samo napisał) @Reszta Gratki and gl for all ![]() Bye bye ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Elder druid-Mistrz Magii
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dragon ball
Poziom: 91+
Skille: xx/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @Dublas Gratki 100ówy
![]() @Vis go go ![]() Co w tak się uwzieli na Mistrza jak chłopak lubi zaśmiecać forum to jego sprawa forum jest dla każdej osoby ![]() Ja już nie gram Elderem mam knighta na calmerze ![]() Cya in Game Pozdro all :* czymać się chłopcy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8234 |
Zbanowany
![]() |
![]() serjo sie pisze "mistrz" ?!?1/1!?1oneone!1!!!jedenascie!1!!one!1!11/1/??1/1/?/
nje wjeciauem !1!!1!1! dziekuwa huopaQ !1!1!1!1!!1oneone!1!!!!!11!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8235 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() skończ waść, wstydu oszczędź :|
świetnie wygląda teraz ten temat, co drugi post tego pseudomistrza, gl hf lpr |
![]() |
![]() |
![]() |
#8236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Kolejna kompromitacja. 100/100, a 99/99 to naprawdę powód do tego, żeby nie grać ![]() Na wyższym lvlu nie miałbyś MPA, bo nie miałbyś wyższego lvl'a ![]() Zabiłeś draga miałeś uhy, był zerek nie miałeś uhów? No i ten twój oszałamiający 25 lvl na rotach buahah ![]() Pozdrawiam All BAXIU ![]() ![]() P.S. Dublas gratki stoofki ![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Lokacja: Nottingham
Imię: Barcusiek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 138
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() @Gz Vis mlvlka i dzieki za sio
![]() @Gz prawie all a tu dawno zapomniany lvl ![]() ![]() A tu swiezy (dzisiejszy) ![]() ![]() Pozdrawiam wiekszosc btw. co sie z tym forum dzieje ![]() cyas |
![]() |
![]() |
![]() |
#8239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Toruń
Imię: Sir Manti
Poziom: 110
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() @Barca Ole - GZ 103 lvl , dajesz do 150-200
![]() @Vis - dajesz dajesz jeszcze troche i 100 @Master Rycerz - po co przy takim eq nosisz aola , po drugie jezeli jestes z kumplem to mogles go zdjac i kumpel by ci przypilnowal loota . sorki ze bez fotki ale narazie mi sie niechce expic , moze w weekend ![]() \/ ej moze ma skile po 60 ale ma lvl 41 i nie wstawia fotek typu ze awansowal na skile 55-60 , i nie przestaje grac jak mu wypadnie dragon shield ![]() Ostatnio edytowany przez maciejd14 - 11-04-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8240 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
ja pierdole,czy ja siebie czepiam twoich skilli po 60 na 45 lvlu ? a na zerku padlem bo nie zadzialal hotkey -.-' a tak wogole to jak sie wszyscy na mnie uwzieliscie to se piszcie dalej jaki to ja slaby i gluuuupi,bo przeciez wy nigdy nie mieliscie 25 lvli i nie mieliscie poczatkow z tibia ; o i tak to co na mnie piszecie mam szczerze w dupie bo gowno wiecie a wypowiadacie swoje "tezy" jaki to ja noob jestem ![]() |
|
![]() |
![]() |